Reklama

Reklama

VOD (1)

El plánuje dokončit, co začala. Ostatní stupňují tlak na děsivou sílu, která drží Willa jako rukojmí. (Netflix)

Recenze (51)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Will sa oddáva kúzlu exorcizmu. El je rozhodnutá zatvoriť portál za každú cenu. A chalani sa zas snažia prísť o život. Prevedenie: To vyháňanie nagrcanej tieňovej príšery z Willa nemalo chybu. Nástup El na scénu tiež famózny a celkovo sa na to teraz veľmi dobre pozerá. Pocity: Neviem či sa nebudem opakovať ale takto nijako si predstavujem zavŕšenie seriálovej série. Malo to všetko a priklincovalo to diváka do sedačky. Jednoducho super. 98% ()

thestrycekfido 

všechny recenze uživatele

Tyvole!!! Normálně jednotlivé epizody nehodnotím, ale tady si prostě nemohu pomoct. Nechápu, jak jsem mohl Stranger Things, tak dlouhou dobu ignorovat, tohle je naprostý etanol seriálové tvorby všech dob. Geniální postavy, soundtrack, 80s estetika, tuny popkulturních referencí, první lásky, osudovost... Prostě všechno, co zbožňuji, sumarizováno do tohoto masterpiecu. Miluju to. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VELKÝ, VELKÝ SPOILERY, AŤ SI MŮŽU PSÁT CO CHCI...V tomhle díle bylo všechno. Začne to nájezdem na devadesátkové porno. Smála jsem se totiž úplně stejně. Nancy má sestru? Což pokračuje vážně pěkným rozhovorem dvou kohoutů a následným bojem. Škoda, že jsem nezjistila, co má divnej brácha za problém. Taky je tady romantika. Když se málem Mick a Eleven začnou oblizovat, doufala jsem, že jim do toho někdo skočí. Ať mohou později a epičtěji. Jim v autě byl dokonalej. Bolestně upřímnej a k sežrání. Steve, když se probere po nakládačce v autě? Vtipný jako prase. Skoro jako ředitel :D ale postupně jsem začala mít Steva ráda. A tenhle díl byl poslední příjemná kapka. Horor hako kráva, ale všechno dopadne dobře. A závěrečná tancovačka? Milý :) ale sakra, tam dole se něco asi chystá... ()

Grondal 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím jednotlivé sezóny seriálov, nehodnotím ich epizódy a už duplom by som k nim nepísal komentáre, lebo podľa mňa má zmysel hodnotiť seriál ako celok. V tomto prípade však musím urobiť výnimku, pretože toto je prípad, kedy jedna epizóda spravila z výborného seriálu nezabudnuteľnú záležitosť. Dopredu hovorím, že epizóda ako taká nie je bez chýb, uvedomujem si, že tu došlo k nejakým logickým nezrovnalostiam ale kašlem na to. Totiž táto záverečná epizóda dokonale využila to hlavné, čo seriál budoval dve sezóny, teda vzťahy a charaktery jednotlivých hrdinov (a tým nemyslím iba hlavných "detských" hrdinov). Priateľstvo štyroch kamarátov, súrodenecké vzťahy, rodičovské vzťahy, mladé detské lásky aj lásky teenegerské, všetko prešlo počas týchto dvoch sezón skúškami, ktoré sa na hrdinoch podpísali a umožnili mi postavy spoznať, obľúbiť si, fandiť im a vnímať ich ako skutočné osoby aby ma potom záver tejto epizódy mohol dokonale zdrviť. Najlepšie ukončenie seriálu aké som zažil. Všetko do seba zapadlo (nie, stále nehovorím o deji :-)) a na záverečnú 15 minútovku budem spomínať ako na absolútne blaho, kedy som sa mohol tešiť a smútiť s hrdinami súčasne. Myslel som, že niečo takéto už nikdy od seriálu/filmu nedostanem, že som otupel, ale som šťastný, že som našiel niečo, čo mi ukázalo, že to tak nie je. Z tohto pohľadu vo mne preto aj plánovaná 3. sezóna zanecháva horkosladké pocity, keďže seriál som si zamiloval, ale toto bol ten "Záver", ktorý si zaslúžil a obávam sa, že nič čo príde ho už nebude môcť prekonať. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak je seriál kulervoucí popisuji v hlavním komentáři. Tady bych proto vypíchl několik věcí, které zůstaly nedořešeny: 1) Doktor herce Paula Reisera má stejné rysy, jako jeho postava Burka v Aliens. Má stejné záměry s šerifem Hopperem jako měl s Ripleyovou? Dufferové jsou velký blázni do detailů, nedivil bych se tomu. 2) Co je ta velká nohatá věc? 3) V první sérii Hopper našel vejce, ze kterých se očividně něco vyklubalo. Demogorgoni a Demopsi to nejsou, ty se rodí z hostitele. Co z nich tedy leze? ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Karen Wheeler (Cara Buono) si ve vaně čte knížku „Heart of Thunder“ („Bouřlivé srdce“) od Johanny Lindsey. (Duoscop)

Reklama

Reklama