Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Diskuze

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Welp, co ti na to odpovědět, milý chlapče - doporučuji přečíst teoretický význam filmového časoprostoru od Bordwella.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

DJ_bart

Myšleno... Ať přeskocí tu pasaž kdy je honí obří monstrum v autě... Aby si společně zazpívali, udělali kolečko a spolecně se z bodu A vratily zase do bodu A! ;)

na příspěvěk reagoval DJ_bart

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

ja som si chcel kuknut aj 3 seriu lebo prva ma bavila velmi lenze podla hodnotenia mojho oblubena JASM to uz nieje to decke dobrodruzstvo ale dalsia zasrana teen romance takze skoda.este ze je kopa inych serialov :) :D

na příspěvěk reagoval Ludus, Prometheus69, Han_Quintet

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Vždyť ji potvrdili, ne? Už bylo oznámené i datum natáčení jestli se nepletu.

na příspěvěk reagoval jerry12

Film2

Film2 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

4 séria bola neoficálne potvrdená už dávno, vždy sa hovorilo že seriál bude mať minimálne 4 serie, možno aj 6. Na 100% bude 4 séria za to dám obe ruky do ohňa :)

Film2

Film2 (hodnocení, recenze)

Zaujíma ma jedna vec na konci 3 série, dopredu upozorňujem na SPOILER! Konkrétne ma zaujíma ako sa EL podarilo úplne stratiť schopnosti?? Chápem že na konci bola úplne vyšťavená a ešte si naposledy dokázala vytiahnuť toho parazita z nohy čo ju úplne odstavilo od schopností. Ale prečo na konci jak už sa sťahovali stále nemala schopnosti, veď za ten čas sa jej už museli zregenerovať. Prišla teda o ne úplne alebo ako jej povedal Mike tak sa jej vrátia? Som na to zvedavý, dúfam že v 4 sérii bude mať tie schopnosti naspäť :) Alebo ich znovu získa a bude tomu venovaná jedna epizoda :)

na příspěvěk reagoval NightPorter, Prometheus69

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Sayko

Konečně někdo, jehož slova nevyzní jako od jedince bez absence přítomnosti mozkových buněk...

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Jestli se tu chcete hádat, tak alespoň s diakritikou, prosím. Kdo má ty sračky potom rozlouskávat..

na příspěvěk reagoval DJ_bart

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Ludus , Duncan66

ty ides posudzovat inteligenciu na zaklade veku, tak to svedci o com?....to ze to je sracka prva sezona....som od zaciatku prezentoval ako svoj nazor a preco si to myslim, som uviedol fakta, to ze sa to vam dvom nepaci a idete riesit mna miesto obsahu, to ja zato nemozem a koncim s diskusiou na toto tema, lebo sa nepohneme nikam

na příspěvěk reagoval Ludus, Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Ludus

jj, kdyz je pro neco prumerneho okamzite sracka, jak pises, to svedci o mnohem. Tady je klicove, kolik je danemu jedinci let. Pokud je mu nact, tak se takove jednani mistra sveta amolety da ocekavat. Pokud je mu ale 20+, tak to uz spise svedci o inteligenci atp.

na příspěvěk reagoval martinbucek

Ludus

Ludus (hodnocení, recenze)

martinbucek

Psal si nějaké svoje pocity a dojmy, to není argument. To je trochu rozdíl. Jenom svoje pocity vydáváš za fakta. A výraz "průměrná sračka" taky o něčem svědčí, ale to jenom na okraj. Myslím, že hlavně ty chceš být cool, tím že seš "jinej").

na příspěvěk reagoval Duncan66, martinbucek

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Vždyť je to troll, co si myslí, že když plave proti proudu, je něčím výjimečnější, a všichni okolo něj jsou jen ovce. Nepřipomíná vám to něco? Konspirátory, pro které vlády jsou ilumináti, z letadel padá chemtrails a oni jsou ti vyvolení, co to odhalili? Vůbec na něj nereagujte, když ani neumí podat racionální a věcné argumenty.

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

martinbucek

Ne, nenapsal jsi zadny skutecny argument, napsal jsi jenom tebou vycucane dojmy. Zkus napsat nejake skutecne hodnoceni, proc je udajne prvni sezona "sracka prumerna". Do te doby nema cenu na tebe dale reagovat, nikam to nespeje.

A pokud je ti nact, tak se omlouvam za navazeni, ale bohuzel se tady neukazuje skutecny vek uzivatele a tak nemuzu tusit, ze je ti dvanact a mas falesny pocit, ze uz jsi sezral veskerou moudrost sveta. :D

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Duncan66

lenze ja som ti napisal preco sa mi prva sezona nepacila, ale ty si nenapisal, preco sa tebe pacila, len sa furt o mna obtieras....takze sa ti to asi paci, lebo sa to paci vsetkym okolo teba

na příspěvěk reagoval Duncan66, Ludus

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

martinbucek

Jsi ovecka vlastniho vypatlaneho mysleni. Ze se lidem libi neco kvalitniho neni tim, ze jsou ovce, ale ze se jim to proste libi. A jenom proto, ze nejaky machyrek, co nechce byt ovce neco hejti neznamena, ze je to nekvalitni. 

Tak se uklidni. Jestli je ti nact, potom to jeste chapu, ale jinak ....

na příspěvěk reagoval martinbucek

Ludus

Ludus (hodnocení, recenze)

martinbucek

 Když se podíváš na kritiky a názory lidí po celém světě, sotva můžeš tvrdit, že je to průměrný seriál. Nemusí se to trefit do tvého vkusu, to je v pořádku. Sotva z někoho udělá cool to, že dá seriálu za 5.... Mě třeba vůbec nazaujal seriál Suits (všude tolik chválený), tak sem to po pár dílech odpískal no...netroufnu si tvrdit, že je to průměrný seriál.

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Duncan66

no a?, je to moj nazor a nie som ovecka, ze jeej priemerny serial, prva sezona, aby som bol cool naparim tomu za 5 a kazdemu ho budem odporucat.....z prvej sezony, ktoru som videl az pred prichodom druhej a kazdy ju hypoval som bol dost sklamany, pripadala mi to ako lacna napodobenina x-files, to ze to bola spociatku aj lacna napodobenina kinga sa tazko popisuje, lebo king je snad najprecenovanejsi autor, co ma len par zaujimavych knich, zbytok je brak

na příspěvěk reagoval Ludus, Duncan66

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

 btw, kdyz jsme u toho, nevite nekdo, kde sehnat starej dabing demolition mana se soukupem? ten prvni..

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

jerry12

Na ceskem dabingu mi nejvice vadi ta totalni absence takovych tech drsnaku 25-50. Kapitan amerika vypada naprosto trapne, kdyz ho dabuje nejaky lojza s chlapeckym hlasem. A stejne na tom jsou prakticky vsechny role drsnych marinaku, mafianu a obecne drsnaku. A kdyz se k tomu pridava nizsi rozpocet a setreni na kvalite v poslednich letech, ubytek sexy hlasu u herecek, tak dnes ja osobne dabing uz v podstate vubec nedavam. Vcetne animaku, protoze u animaku oni dokazou tu postavu preci jen napasovat na toho herce a jeho charakteristiku a kdyz ho pak u nas dabuje nekdo jiny, prichazi tim dana postava o svoji dusi.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

jerry12

Já jen říkám, že nic jako "nic není lepší jako originál" zkrátka není. Vždy se může najít někdo kdo to zvládne lépe. Víš kolik písniček bylo  přezpíváno jinou skupinou a jejich verze byla lepší, než originál té písně? Samozřejmě je to subjektivní, ale tvrdit, že tu danou skladbu nikdo nezazpívá nebo nezahraje lépe, je zkrátka jistý druh pokrytectví.

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

dragon94

Přijde mi, že se pak člověk ani nemůže pořádně nazývat filmovým fanouškem. Pokud se někdo podívá na film v originále, pak s dabingem a připadá mu dabing lepší, tak budiž, tam dovedu pochopit, že porovnal obě varianty a zdá se mu SUBJEKTIVNĚ lepší dabing. Ale pokud někdo jde do kina rovnou na dabovaný film, aniž by si chtěl užít ten půvab originálu... TOHLE je IMHO pokrytectví.

na příspěvěk reagoval NightPorter

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

dragon94

Byl bych rád, kdybych nebyl nazýván "pokrytcem" a že "píčuju" a podobně, jen proto, že mám jiný názor, než vy. Kde berete tu aroganci myslet si, že vy máte pravdu? Nikdo nemá pravdu, bavíme se tu o něčem, co je přísně subjektivní. Ale očividně si pořád nerozumíme. Znáš ten obrázek, kde obří Naomi Watts drží v ruce malého King Konga, a píše se u toho, že dabovaný film není ten samý film, jako originál? S tím se naprosto ztotožňuji. Sice je to nadsázka, protože dabing samozřejmě nijak nemění ani nepřevrací děj filmu, ale i tak, vnímám film jako umělecké dílo, komplexní, se všemi prvky, které zahrnuje, včetně hereckých výkonů, a půlku herce dělá (u mluveného filmu) hlas, intonace, výraz, mluva, dramatizace hlasu. Dívat se na dabovaný film mi přijde totéž, jako překreslit pozadí na Moně Lise. Pořád je to Mona Lisa, ale už to prostě není originál, je to upravené, je to jiné. Já neříkám, aby dabing neexistoval, samozřejmě jsou lidi, pro které je dabing něčím jako berličkou, která jim pomůže stíhat děj, např. u lidí, kteří pomalu čtou, nebo podobně. Ale když normální dospělý člověk preferuje dabing před originálem, je to zase pokrytec podle mého.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

jerry12

Každý kdo říká, že nemůže být nic lepšího než originál je podle mého pokrytec. A to se nebavím jenom o dabingu. Lidstvo se vyvíjí inovuje vylepšuje, kdybychom zůstali navždy jen u originálů, tak kde bychom dneska byli.

na příspěvěk reagoval jerry12, jerry12

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Duncan66

Ano, s tím souhlasím, ale my se nebavíme o mexické telenovele, bavíme se o tom, že originál je lepší proto, aby si člověk mohl plnohodnotně užít dílo se vším, co nabízí, včetně hereckých výkonů. Když herecké výkony nejsou, je to samozřejmě jiná věc, stejně tak u animáků je to trochu jiné. A s druhou částí souhlasím, je pár filmů a seriálů, na které i dnes koukám výhradně s dabingem, přestože anglicky rozumím... Přátelé, Návrat do budoucnosti a další, a vesměs jsou to ty, na kterých jsem vyrostl jako malý, s dabingem.

na příspěvěk reagoval dragon94, Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Jinak tedy Stranger Things, klobouk dolu. Kdybych nevidel, neveril bych, ze po prakticky dokonale prvni serii dokazou udelat stejne nadupene dve pokracovani. Smekam pred tvurci, trojka pro me mozna navic uplne nejlepsi, protoze jsem se navic hodne nasmal, na zaver tekly slzy a jinak teda naslapany a napinavy dej. 

na příspěvěk reagoval martinbucek

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

jerry12

Lepsi byt muze, kdyz herecke spicky dane zeme dabuji nejakou beckovou sracku. Neco jako nejakou nekonecnou mexickou telenovelu. Potom muze byt dabing lepsi, protoze ho dabuji nasobne lepsi herci, nez ti orginalni.

 

Jinak je zcela zasadni, co clovek slysi jako prvni. Dneska drtivou vetsinu koukam v originale, ale treba Indiana Jones 1 a 3 rozhodne preferuji dabing, ikdyz jsem videl i original. Stejne tak Simpsny a ti jsou u nas lepsi v tom, ze skoro kazdkou postavu dabuje nekdo jiny, zatimco v originale i herci co dabuji hlavni postavy dabuji treba i dalsich 8 roli a ono to je poznat, ze je to podobne a nema kazda postava ten osobity raz originalniho hlasu, jako v ceskem dabingu.

 

Me spise zarazilo, ze jsem onehda videl dabovanou moji oblibenou epizodu Dva a pul chlapa a oni cesky dabing casto uplne zmenil vyznam toho, co postavy rikaji v originale a zazdili tim nejeden mluveny vtip a nebylo to kvuli tomu, ze by to neladilo s mluvou postavy. To me docela sokovalo. Jestli se to tak deje bezne, tak jsem hodne rad, ze sleduji originalni zneni.

na příspěvěk reagoval jerry12

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

NightPorter

Ne, jen ctím originál. Jak říkám, dabing může být subjektivně lepší klidně i pro většinu diváků, ale to z něj nedělá objektivně lepší verzi. Možná oblíbenější, ale ne lepší. Může to vypadat jako slovíčkaření, ale je v tom velký rozdíl. A proč bych nepíčoval, když vy píčujete? Že mám jiný názor? To snad ne. Dřív s tebou bývalá rozumnější řeč.

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama