Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna seriálu „Stranger Things“ je pro mě trochu rozpačitá. Když už tu máme neskutečně cool holku se skvělými schopnostmi, tak ji skoro nevyužijeme, radši se zaměříme na ne až tak zajímavé puberťáky s divnými účesy a jednu rádoby vtipnou romanci. Herci jsou pořád výborní, dělají to, co se od nich čeká, ale dějově už to prostě tolik neokouzlí. Alespoň že soundtrack je pořád tak výborný. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

9/10. Fantastická série kombinující vše dobré z minula a zároveň přinášející kupu novinek a zajímavých experimentů. Retro nášupu nechybí ikonické momenty, skvěle vyvážený humor, srdíčko a globálnější příběh, který i tentokrát nezapomíná na to vůbec nejdůležitější - totiž na perfektní charaktery a jejich vzájemnou interakci. Závěrečné dvě epizody naprostý strop a Billy ftw! ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things jsou jko Star Wars. Pořád se točí okolo jedné a té samé věci. Star Wars mají konflikt dobré a špatné strany, Stranger Things zase Upside Down. Ve třetí sérii už potřetí sledujeme jeden a ten samý děj – zlé věci ze zlé dimenze se pokoušejí proniknout do té naší, aby ji ovládli. A je na pár dětech, aby To zastavili. Zatímco ale první série měla eso v rukávu v podobě tajemna a dvojka přišla s nečekaným zvratem, trojka jen opakuje to, co dosud fungovalo. Nebýt skvělých postav, tak seriál už dávno pošel nudou. Zápletka v obchodním centru je místy patetická a občas mi přišlo podivné chování některých postav a řešení událostí. Proč třeba před tajnými dveřmi, kde se děje něco nekalého, stojí za bílého dne ozbrojená stráž a není uvnitř? Pokud teda na sebe nechce poutat pozornost. Nebo proč Max nepozná, že se její bratr chová divně? A proč si tvůrci netroufli jít víc do hloubky? Will mohl mít třeba trauma z toho, že se stal obětním beránkem příšer, přišel o dětství a nemůže si najít holku, protože má problém s důvěrou. Třeba mohl pomýšlet i na sebevraždu. Bylo by to přirozeným vyústěním událostí předchozích sérií. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľu som rozmýšľal, že zdvihnem hodnotenia 1. a 2. série na plný počet, aby som tu nemusel pod štyri*... ale tak nebudeme z toho robiť krízový stav; tretia séria sa skrátka tvorcom na viacerých miestach šmýkala pomedzi prsty (hlavne v línii s ruskou základňou a jej bezproblémovou infiltráciou) a pevne to na zadok posadili až v poslednej epizóde. Takže okey, vyhliadky sú do budúcna sľubné, len z toho prosím neurobte kabaret a lá Alf, naopak, pokojne pritlačte na pílu vážnosti a hrôzy. Veď tí najväčší fanúšikovia vašej práce, rovnako ako vaši hrdinovia, rastú a dospievajú... zvládnu to... a zvládnu to radi. Tosipište! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 100% první sérce přišla 70% druhá, která se mi líbila o hodně méně, a teď 150% 3. sérka, ke které nemám absolutně žádné výhrady! Mělo to humoru nasoleného jak ne za předchozí dvě série, spoustu fakt povedených hlášek, skvělé hlavní monstrum a hezky vyšperkovaný děj i akci. Povedené po všech stránkách. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Když Nancy Wheeler (Natalia Dyer) a Jonathana Byerse (Charlie Heaton) pronásleduje v nemocnici jejich kolega z novin, tak rozbije okénko u dveří, aby se k nim dostal, ale při odchodu z místnosti je sklo neporušené. (Duoscop)
  • Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zavřený v sauně plivne na dveřní okénko, ale v dalším záběru plivanec na okénku chybí. (Duoscop)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama