Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (338)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľná spokojnosť. Vtipné, funkčné a atmosférické. Na konci dokonca správne emotívne. Stranger Things sú s každou sériou lepšie a lepšie. Zbožňujem tých hrdinov. Držím im veľmi palce. Zároveň som rád ako sa vyvíjajú. Ako dospievajú. Ako si uvedomujú určité veci. Dufferovci spravili jednu z najlepších televíznych záležitostí. Kvalita a nie kvantita. Hawkins je miesto kde sa rád vraciam a dúfam, že sa ešte pár krát vrátim. Za mňa plný počet. Neverending stoooryyyy!! 3.séria - 100% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím více akční, více humorné, méně tajemné (téměř žádné scény v Upside Down nebo info o tomto světě). Jestli to je plus nebo minus si musí každý rozhodnout sám. Za mě to byla opět peckovní série. Stejně jako předchozí se pořádně rozjela až se třetím dílem, byl to ale takový nářez po scénáristické, akční, humorné, technické a hudební stránce, že pomalejší rozjezd lze přehlédnout. Průchod dětí tajnou SSSR základnou byl sice až moc jednoduchý, nicméně vše bylo bráno s nadhledem a humorem, že s tím taky nemám problém. Sezona postupně gradovala s každým dílem a každou přibývající minutou, závěr byl opět parádní a hodně emotivní. Opravdu palec nahoru a šup sem s další sérií. HBO se může od Netflixu učit, jak vypadá sezona, na kterou se čeká dva roky... ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treti sezona prozatim nejslabsi clanek serialu, uvidime co se bude dit v budoucnu - uz ted mi prijde divny, ze Hopper bude zpatky... Na tomhle serialu se mi libila ta melancholicka nalada a - v ramci moznosti - uveritelnost. Ta se pocatkem treti rady kompletne vyparila uz tim, jak neviditelnej mind flayer prepadnul Billyho... JAK? Zakladna zlych rusaku mi prisla naprosto debilni a infiltrace tyhle super-moderni zakladny malyma detma jeste vic. Nova postava Robin mi prisla zajimava, ale proc z ni museli udelat lezbu?? Jedna se o serial z pulky 80. let, halo??? Ocividne to nebyl zamer tvurcu (bratru Dufferu), protoze skoro celou dobu ma Robin na Harringtona narazky a smeruje to ke vztahu - ale udajne na popud herecky (nebo mozna obou mladych hercu) to na posledni chvili zmenili na gay postavu. Profesionalni recenze samozrejme nesetrily komplimenty k tomuto kroku, ale staci zajit na fora o serialu (pripadne klidne i na reddit) a je evidentni, ze nejsem jedinej, komu tenhle krok prisel zbytecnej. Klidne mohli udelat, ze je jeji postava heterosexualni, ale proste se ji Harrington nelibil.. ale ne, museli udelat gay postavu, aby byli inkluzivni. Fuck off s temahle politickyma gestama uz... ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série osmdesátkového nerdgasmu mě přiměla poněkud odpustit druhé sérii, ale zároveň bez okolků říkám, že třetí série je lepší než první. Byť je pravda, že se stárnoucími hrdiny dostává vedle temné atmosféry mnohem větší prostor i mladistvá romantika a láska a poměrně značně přitlačili tvůrci, co se humoru týče. Velice jsem se bavil a těším se na čtvrtou sérii, která bude mít patrně dost těžkou pozici navázat, zejména po tom srdceryvném loučení v poslední epizodě... ()

Toren 

všechny recenze uživatele

9/10. Fantastická série kombinující vše dobré z minula a zároveň přinášející kupu novinek a zajímavých experimentů. Retro nášupu nechybí ikonické momenty, skvěle vyvážený humor, srdíčko a globálnější příběh, který i tentokrát nezapomíná na to vůbec nejdůležitější - totiž na perfektní charaktery a jejich vzájemnou interakci. Závěrečné dvě epizody naprostý strop a Billy ftw! ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Natáčelo se od 24. května do 12. listopadu 2018 v Georgii a v Kalifornii (scény z pláže). (Varan)
  • Když je Eleven (Millie Bobby Brown) se zavázanýma očima v supermarketu, sedí přímo před mrazákem plným vaflí Eggo. Jde o odkaz na scény z 1. a 2. série, kde vafle Eggo hrají velkou roli. (Kacitr)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama