Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy a Jonathan sledují novou stopu, Steve a Robin se vydají na tajnou misi a Max s Eleven jdou nakupovat. Vystrašený Billy má vize, které nevěstí nic dobrého. (Netflix)

Recenze (47)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší epizoda než předchozí. Ano, proměna postavy Hoppera v afektovaného taťuldu je ...zbytečně navíc a působí podivně. Ale jinak vše funguje jak má, resp. Stranger Things není tupá vyvražďovačka...ty divné věci sledujeme optikou několika postav, které mají svoje trable, které k nim patří a dodají kontext tomu, co příjde. A ano, zatím působí první dvě epizody třetí řady o dost slabším dojmem, než kterákoliv epizoda prvních dvou řad. Jenže i tak to vydá na min. 3 a půl *. A tak dám kvůli haterům, kteří z mě neznámého důvodu pokračují ve sledování, o něco vyšší hodnocení a zaokrouhlím nahoru. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Rusové dělají nějakou špionůž či nekalost, dokonce už máme i tým co to vyšetřuje (Dustin, Steve, Robin), dokonce se nám už vytvořila temně temná postava z Billyho(bratr Max), ale pořád tyto důležité linky mají jen okrajové časy na obrazovce a všechno je vyplněné trochu otravnou vatou, kterou bych snesl v prvním díle této série... ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Billy má halucinácie. Nancy a Jonathan sú na stope potkanov. Dustin odhaľuje Ruské spiknutie. Hooper je odmietnutý. Trinástka začína naplno žiť svoj teenegedream. Prevedenie: V podstate sme sa nič moc nového nedozvedeli a nebyť tam scénky s nakupovaním asi by som išiel s hodnotením ešte nižšie. Scény s podkaňou príšerou zatiaľ tiež celkom tešia. Pocity: Ako sme sa dobre rozbehli tak teraz zas stagnujeme. Časti sa hrajú na teenege filmy z 90. rokov a tajomno je iba na pozadí. Mám rád časti kde sa niečo deje. Tieto, ktoré iba umelo posúvajú príbeh a majú navodiť pocit gradácie by si tvorcovia kľudne mohli odpustiť. 45% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deskovky vystřídaly vztahovky. Jak pubertální, tak šerifovské, ale i tak se bavím. Dobře mixnuté s děsivou částí. Vážně mě baví Billyho sestřihy před/po, pokaždé jsem nadskočila. Jenom škoda, že s jeho postavou nemohu víc soucítit. Vždycky je lepší, když se něco podobného stane někomu, kdo je s vámi už nějak psychicky spojený scénářem. Tak jsem zvědavá, co bude dál. Palec micle21. Snad to tak bráchové neměli jako skrytý význam. Hudba opět luxusní. My Sharona zrovna ve scéně s Joyce pobavila. Cold as ice je moje oblíbená. Takže...ok :) ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Evil Russians!" Proč jsou rusové v každém filmu za ty špatný? Nabušená epizoda, ve které v každém koutu maloměsta (s vlastním supermarketem!) Hawkins celou dobu děje něco zajímavého a nevídaného. No, nevídaného spíš ne, ale všechny postavy, mezi kterými se příběh prolíná, jsou krucifix zajímavý ten drive seriálu mě dostává k šílenství.. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama