Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy a Jonathan sledují novou stopu, Steve a Robin se vydají na tajnou misi a Max s Eleven jdou nakupovat. Vystrašený Billy má vize, které nevěstí nic dobrého. (Netflix)

Recenze (47)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší epizoda než předchozí. Ano, proměna postavy Hoppera v afektovaného taťuldu je ...zbytečně navíc a působí podivně. Ale jinak vše funguje jak má, resp. Stranger Things není tupá vyvražďovačka...ty divné věci sledujeme optikou několika postav, které mají svoje trable, které k nim patří a dodají kontext tomu, co příjde. A ano, zatím působí první dvě epizody třetí řady o dost slabším dojmem, než kterákoliv epizoda prvních dvou řad. Jenže i tak to vydá na min. 3 a půl *. A tak dám kvůli haterům, kteří z mě neznámého důvodu pokračují ve sledování, o něco vyšší hodnocení a zaokrouhlím nahoru. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jonathan sa dostáva na stopu potkanom, Dustin sa snaží rozlúštiť ruský kód a Max sa spriatelí s El. Šerif prikáže Mikeovi aby stále nechodil za El čo vedie k ich rozchodu. Zase tie ruské stopy to už musí každému normálnemu človeku vadiť, aj keď je pravdou že v čase keď sa príbeh odohráva to ešte zmysel malo. Inak celkom dobré zvládnuté nakupovanie El s Max, ale inak stále priemerný rozbeh. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Max potká Jedenáctku a společně jdou nakupovat. Vidíme tedy, že po počátečním nepřátelství se obě dvě skamarádily. Nyní se hodlají pomstít Mikovi, protože se k Jane choval příliš hnusně. Za to sice on nemohl, Hopper mu vyhrožoval, ale co na tom sejde? Na závěr dá Jane Mikovi kopačky. Hopper se musí postarat o ty, co protestují proti starostovi, a taky jde na večeři s Joyce. Ta však nepřijde, jelikož řeší s profesorem na škole záhadu padajících magnetů. Na scéně se objevuje nová hrdinka. Robin. Nejdříve točila zmrzlinu, ale nyní pomáhá Dustinovi (a nakonec i Stevovi) s překladem záhadné ruské zprávy. Zjistí, že nevychází ze Sovětského Svazu, ale z Hawkinsu. Nevlastní bratr Max je napaden krysami, a nakonec je jimi i ovlivněn. Unese proto jednu holku z koupaliště a předhodí ji hlavní příšeře. Na podobné věci přichází i Jonathan a Nancy. Ta se chopí iniciativy jedné paní a spolu s ním za ní přijde. Krysa však neviděna ostatními bouchne a její mrtvola ožije. 95 procent. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obchodné centrum pokazilo občanom Hawkinsu deň, a tak sa ide na protest. Mike si drží odstup od El a tá mu dá kopačky. Pane Bože, to je také úžasné! Žartujem. Ak uplakaných teenagerov bavia cuclanice, tak ok, ale prosím nepchajte to do Stranger Things! Rozumiem že treba seriálik spraviť viac pre deti, ale čo je veľa, to je veľa. Steve stratil svoje čaro. Za to sa kamaráti s Dustynom. Nechce sa mi veriť že po prvých dvoch sériach som dostal toto... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No podľa mňa sa to v druhej časti po úvodnom rozdaní kariet slušne rozbehlo a ukazuje sa , že tretia séria bude mať zrejme celkom slušné tempo a nebudeme sa zbytočne zastavovať pri zbytočnostiach. Pokiaľ teda šerifove trampoty s mladými zaľúbencami nepovažujete za zbytočnosť. Ale aj takáto dejová linka patrí k tomuto seriálu. Stále je skoro hodnotiť, zdá sa ale, že zatiaľ je tu možno viac humoru, než by bolo potrebné. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama