Reklama

Reklama

VOD (1)

El a Max hledají Billyho, a Will proto vyhlašuje den bez holek. Steve a Dustin sledují podezřelé živly a Joyce a Hopper se vrací do laboratoře Hawkins. (Netflix)

Recenze (45)

Selixinho 

všechny recenze uživatele

SPOILER Tak mě zase bratři Dufferové dostali. Trvalo jim to tentokrát jen dva díly. U tohohle třetího jsem konečně chytil ten správnej Stranger Things vibe. Vyzvedl bych například scénu s Willem, kde baseballovou pálkou rozbíjí slavný "Castle Bayers." Za doprovodu toho nejlepšího od Kyla Dixona a Michaela Steina je tato scéna zatím nejlepší, kterou jsem viděl od tohoto seriálu. Trochu mi to připomnělo mě samotného. Pamatuji si totiž den, kdy při hraní s legem jsem se pozastavil a řekl si, že toto už mě nebaví a asi jsem vyrostl. Kéž bych se nad tímto nikdy nepozastavil :-) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl hodně dojemný díl, který byl ke konci krutý. Jasně, kluci jsou v pubertě a mají svoje holky, a jejich chování chování k Willovi je klasické kruté pubertální jednání. Na druhé straně je Nancy a její stopy. Potom holky, které hledají ženu Mitche Bjůchanana (ha ha ha). Potom blbnou magnety. A trojka jde po rusákách. Takže jenom čekáte, kdy se všichni sejdou. Asi v novém obchoďáku. Takže to sice vypadá, že se nic neděje (krom věcí, které vždy věděl jenom divák, ne postavy), ale tenhle díl rozehrál na hodně. ()

Reklama

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pôjdem asi proti davu, ale táto epizóda mi prišla o niečo slabšia. Hlavne prvých asi pätnásť minút sa riešia len vzťahové problémy, čo nie je síce úplne nezaujímavé, ale ani príliš zaujímavé. Také nijaké. Stále je to vysoko zábavné a zaujímavé len mňa by viac zaujímalo práve to zlo, ktoré sa pomaly blíži do Hawkins. V druhej polovici epizódy sa to opäť rozbehne a príbeh naberie grády. Bohužiaľ tejto epizóde hlavne vinou začiatku nemôžem dať viac ako 3z5. Napriek tomu sa teším na ďalšie. Slabších 70%. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se děj seriálu věnuje víc hororovým záhadám o obřímu monstru, který má jen jedinou touhu - STAVĚT (hmm tipuju si, že chce postavit obří zeď proti Mexičanům). Hodnocení: 6/10 Edit: po druhým zhlédnutí seriálu musím epizodu přehodnotit. Nehorázně mě sere El s Max, co se chovaj jak namyšlený piče a věnuje se jim moc času, kterej by se dal využít pro smysluplnej příběh. Chápu, že chtěj autoři věnovat čas i na prohloubení vztahů mezi postavama, ale mohli to podat tak, aby to nevypadalo jak nějaká parodie na Stranger Things. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Atmosféra začína hustnúť. El a Max sa snažia nájsť Billyho a dúfajú, že nemá prsty v zmiznutí plavčíčky. Hooper a Joyce sa vracajú do laboratórií aby odhalili záhadu magnetov. Prevedenie: S príbehom to ide ako na hojdačke. Akoby každú časť tvoril iný produkčný team. Najprv sú časti plytké a bez nápadu a potom dostanete takúto atmosférickú a príbehovo vygradovanú jednohubku od ktorej sa nedá odtrhnúť. Jednoducho to nechápem. Prečo si seriál nevie držať štandard. Pocity: Napravená reputácia z predchádzajúcej časti. Vynikajúci diel. Tá atmosféra z laboratória, alebo to počasie vonku. Úžasné. 98% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V závěru zazní píseň „American Pie“ Dona McLeana z roku 1971. (J.F.B.)
  • Když je Eleven (Millie Bobby Brown) se zavázanýma očima v supermarketu, sedí přímo před mrazákem plným vaflí Eggo. Jde o odkaz na scény z 1. a 2. série, kde vafle Eggo hrají velkou roli. (Kacitr)

Reklama

Reklama