Reklama

Reklama

VOD (1)

El a Max hledají Billyho, a Will proto vyhlašuje den bez holek. Steve a Dustin sledují podezřelé živly a Joyce a Hopper se vrací do laboratoře Hawkins. (Netflix)

Recenze (45)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabota. Cítim, že sa to pomaly rozbieha a akonáhle sa jednotlivé postavy a skupinky začnú spájať do jednej veľkej, tak sa to prudko zlepší. Zatiaľ ale fakt bieda a dole palec za miniatúrny priestor pre božieho Jakea Buseyho. Navyše podstatná časť postáv ako keby nejakým čudným spôsobom osprostela (hlavne šerif, ale aj mnohí ostatní). ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem se s těma řečma o slabším napětí trochu sekl, jelikož třetí epizoda je mocná rozehrávka hned na pěti frontách. Až se jeden bojí, že není šance takovou boží zahuštěnost udržet do konce. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Stranger Things séria tretia sa treťou časťou naplno rozbieha a ukazuje, kde by mali byť pri jej celkovom hodnotení tie hlavné tromfy. Každá dejová línia je tu vynikajúco rozpracovaná, nejde už o žiadnu expozíciu, ale skutočne si už môžeme naplno vychutnávať scenáristické aj režijné tromfy autorov. Len treba dúfať, že seriál v nastavenom trende bude pokračovať, pretože akúkoľvek intermission smerom k záveru už nebudem po tejto vynikajúcej časti tolerovať. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šmarjá, ono na ty telefonáty fakt došlo... Co si vzpomínám, El za každé telepatické spojení vždycky zaplatila, a teď používá své schopnosti jen pro zábavu? Zvláštní posun. Chápu, že je celý seriál fikcí, ale předchozí řady byly přece jen uvěřitelnější, tím narážím hlavně na postavu zkušené kryptoanalytičky, která se živí jako prodavačka zmrzliny. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se děj seriálu věnuje víc hororovým záhadám o obřímu monstru, který má jen jedinou touhu - STAVĚT (hmm tipuju si, že chce postavit obří zeď proti Mexičanům). Hodnocení: 6/10 Edit: po druhým zhlédnutí seriálu musím epizodu přehodnotit. Nehorázně mě sere El s Max, co se chovaj jak namyšlený piče a věnuje se jim moc času, kterej by se dal využít pro smysluplnej příběh. Chápu, že chtěj autoři věnovat čas i na prohloubení vztahů mezi postavama, ale mohli to podat tak, aby to nevypadalo jak nějaká parodie na Stranger Things. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mestečku Hawkins je dnes riadne horúco, aj napriek tomu, že prší. Totižto paní Byersová a aj naša (ne)samozvaná Nancy ´´Drew´´ tušia. A čo takto tá sexy 80´s looking Missing Lifeguard? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Max spolu s El pátrajú po Heather, keďže ju El videla vďaka svojim schopnostiam keď spolu s Max chceli zistiť čo robí jej brat. Toho ovláda sila zo sveta Upside down a jej prítomnosť začína cítiť aj Will rovnako ako jeho mama Joyce. Dustin pokračuje vo svojom pátraní po ruských špiónoch a Mike sa poháda s Willom. Po slabšom rozbehu sa veci v mestečku Hawkins začínajú dávať do pohybu. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze šerifa se stále více a více stává b*bec, ale né ten co známe z první série, kde si kompenzoval strátu své dcery, ale prostě komediální b*bec. Mike, Lucas a Will, už tři díly řeší problémy s holkama, ale nikterak pro diváka zábavně, "naštěstí" Will už zase padá do těch problémů s The Upside Down. Dustin, Steve a Robin, trochu komicky rozkrývají ruskou tajnou akci na půdě USA, do čeho je bůh ví kdo všechno zapleten ve městě Hawkinks a Jonathan s Nancy jsou tou zaslíbenou dvojcí jaká drží Stranger Things stále v dospělé úrovni i když i zbylé skupiny už konečně přechází z módu American Pie do vážna. + Samozřejmě Billy, který dostal Heather na svou temnou stranu svého pána... ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá scéna začíná nevinně, ale končí našponovaně. V tomhle ohledu mi to připomínalo Inglorious Basterds. Už se jede na plný plyn. Takhle prosím až do konce. Hudbu a technické aspekty s výpravou už zmiňovat nebudu, protože předpokládám, že takhle excelentní zůstanou až do konce. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo je zběhlejší v tvorbě 80-90 tých let(navíc v tomto žánru), ten si v předchozích řadách užil spoustu pomrkávání, které krásně doplňovalo ten tak velebený a osvěžující retrofeeling. Do tohoto období samozřejmě patří i rusáci, ale ne do sci-fi, horor, mystery. Myslím si, že zamotat je do už tak bizarního příběhu, nebyl dobrý nápad. Ale uvidíme, co bude dál. Zatím ani ne tak zklamání, jako spíš pochybybudící překvapení, že se tvůrci vydali i tímto směrem. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl hodně dojemný díl, který byl ke konci krutý. Jasně, kluci jsou v pubertě a mají svoje holky, a jejich chování chování k Willovi je klasické kruté pubertální jednání. Na druhé straně je Nancy a její stopy. Potom holky, které hledají ženu Mitche Bjůchanana (ha ha ha). Potom blbnou magnety. A trojka jde po rusákách. Takže jenom čekáte, kdy se všichni sejdou. Asi v novém obchoďáku. Takže to sice vypadá, že se nic neděje (krom věcí, které vždy věděl jenom divák, ne postavy), ale tenhle díl rozehrál na hodně. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak ste doteraz neverili v magickú symboliku, možno Vás 3tia epizóda 3tej série tohto mysteriózneho miš-mašu presvedčí. Všetko sa v nej totiž rozbieha na plné obrátky a to za ťaživej atmosféry upršaného Hawkinsu. Šachové figúrky sú vo výhodných pozíciách na oboch stranách šachovnice. Začína sa duel dobra a zla a neostáva nič iné ako čakať kto urobí lepší ťah. A aby som nezabudol, hrdinovia skutočne dospievajú. Nie je to len na oko. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je prostě nádhernej seriál, krásně si hrajou se saturacema barev. A nikdy jsem si vlastně nevšiml, jak tu hezky kombinují hororové prvky. Těšim se na další, hezky jeden denně.. ()

Reklama

Reklama