Reklama

Reklama

VOD (1)

Celá parta se schází kvůli červenému kódu a musí se postavit děsivě známému zlu. Karen vybídne Nancy, aby nepřestávala hledat, a Robin najde užitečnou mapu. (Netflix)

Recenze (51)

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od náznakov k činom, alebo inak veľmi podarený nápad ako dostať mindflayera. Prvá drsná scéna z očí do očí prichádza pomerne skoro, ale je tak perfektná. Tvorcovia konečne dostali guráž ohroziť aj postavy neohrozené. Navyše sa môžete tešiť na odkazy na Indiana Jonesa, Terminátora atď. Najobľúbenejšia linka sú pre mňa určite zatiaľ Rusi a komediálna štvorica amERICA, STEVE, DUSTIN a ROBIN. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně to zase začíná mít koule, sice to zdaleka nemá tu atmosféru co první série a polovina druhé série, ale začíná to mít pevné obrysy. Už je jen otázkou, co vlastně s tím vším mají společného ti rusové, vyvolali mind flayera oni? Nebo je to ještě trochu jinak? + Jinak pěkný souboj s Billym v šatnách, ale víc se mi líbila bitka Larryho a Jima Hoppera... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mike,El,Will a Max sa rozhodnú otestovať Billyho, pretože sú presvedčený že je novým hostiteľom tvora zo sveta Upside down. Jonathan a Nancy dostanú padáka z novín (konečne, to ako bola akože mladá novininárka staršími kolegami zosmiešňovaná bolo trápne) a Dustinova skupina nájde spôsob ako sa dostať do skladu. Konečne sme sa dočkali aj akčnejších scén a dôležitého posunu v deji. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S humorem sem tam trochu přepal, jenže nakonec jim to stejně odpustíte, protože je to dobrý - haha. Jinak OK, gradovačky pořád fungujou a Hopper si s každým dílem utvrzuje pozici jedný z nejzábavnějších seriálových postav. Ty jeho oscilace mezi neškodným starým vožralou, sitcomovým fotrem a příležitostným násilníkem vždycky přinesou něco dostatečně srandózního. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak jsme se konečně dočkali toho na co jsme čekali, konečně se to rozjíždí. Začátek a závěr je naprosto super a konečně se nám tu objevuje i hororová atmosféra. Monstrum se nám také pěkně předvádí a vypadá opravdu slušně a i rusáci jsou fajn. Šerif čím dál lepší. Všechno do sebe zapadá a hlavně se na to strašně fajn kouká. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zavřený v sauně plivne na dveřní okénko, ale v dalším záběru plivanec na okénku chybí. (Duoscop)
  • Moment, kdy Billy Hargrove (Dacre Montgomery) rozbije sklo dveří od sauny, byl hereckou improvizací a nebyl ve scénáři. Dacre se později přiznal, že se do role natolik vžil, až sklo rozbil hlavou. Jednalo se přitom o skutečnou skleněnou tabuli, nikoliv o bezpečné filmové sklo, používané pro podobné účely. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama