Reklama

Reklama

VOD (1)

Celá parta se schází kvůli červenému kódu a musí se postavit děsivě známému zlu. Karen vybídne Nancy, aby nepřestávala hledat, a Robin najde užitečnou mapu. (Netflix)

Recenze (51)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, you can't spell 'America' without 'Erica'!" ________ Morová rána, mentální otrokářství, maloměšťácká korupce, zmrzlinové vyděračství v područí vlastenky Ericy, morální moudra milfky Wheelerové, a třešničkou na dortu je mission impossible v podobě žhavého sauna testu - čím nás ještě Podivnější věci překvapí už ví pouze Mozkožrout a tvůrci, jenž vytasili koule na plno. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co další díl, to větší napětí. Tentokrát nám El ukáže, jak bravurně ovládá kouzlo Wingardium Leviosa, velice předvídatelně zjistíme, jak to dopadne mezi Stevem a Robin, a nakonec si půjdem na chvíli sednout do páry s Billym. Varování! Jakmile začnete koukat, už nebude konce.. It's like if you go down on a roller coaster, know it, right? ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S humorem sem tam trochu přepal, jenže nakonec jim to stejně odpustíte, protože je to dobrý - haha. Jinak OK, gradovačky pořád fungujou a Hopper si s každým dílem utvrzuje pozici jedný z nejzábavnějších seriálových postav. Ty jeho oscilace mezi neškodným starým vožralou, sitcomovým fotrem a příležitostným násilníkem vždycky přinesou něco dostatečně srandózního. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak jsme se konečně dočkali toho na co jsme čekali, konečně se to rozjíždí. Začátek a závěr je naprosto super a konečně se nám tu objevuje i hororová atmosféra. Monstrum se nám také pěkně předvádí a vypadá opravdu slušně a i rusáci jsou fajn. Šerif čím dál lepší. Všechno do sebe zapadá a hlavně se na to strašně fajn kouká. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně to zase začíná mít koule, sice to zdaleka nemá tu atmosféru co první série a polovina druhé série, ale začíná to mít pevné obrysy. Už je jen otázkou, co vlastně s tím vším mají společného ti rusové, vyvolali mind flayera oni? Nebo je to ještě trochu jinak? + Jinak pěkný souboj s Billym v šatnách, ale víc se mi líbila bitka Larryho a Jima Hoppera... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zavřený v sauně plivne na dveřní okénko, ale v dalším záběru plivanec na okénku chybí. (Duoscop)
  • Moment, kdy Billy Hargrove (Dacre Montgomery) rozbije sklo dveří od sauny, byl hereckou improvizací a nebyl ve scénáři. Dacre se později přiznal, že se do role natolik vžil, až sklo rozbil hlavou. Jednalo se přitom o skutečnou skleněnou tabuli, nikoliv o bezpečné filmové sklo, používané pro podobné účely. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama