Reklama

Reklama

VOD (1)

Celá parta se schází kvůli červenému kódu a musí se postavit děsivě známému zlu. Karen vybídne Nancy, aby nepřestávala hledat, a Robin najde užitečnou mapu. (Netflix)

Recenze (51)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně to zase začíná mít koule, sice to zdaleka nemá tu atmosféru co první série a polovina druhé série, ale začíná to mít pevné obrysy. Už je jen otázkou, co vlastně s tím vším mají společného ti rusové, vyvolali mind flayera oni? Nebo je to ještě trochu jinak? + Jinak pěkný souboj s Billym v šatnách, ale víc se mi líbila bitka Larryho a Jima Hoppera... ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, konečne. Stále to nie je úplne ono, ale štvrtý diel sa začína kvalitou podobať na niečo z prvých dvoch sezón. Tretia séria stále, vrátane tohto dielu, dosť dopláca na jednak roztrúsenosť postáv (operuje sa tu v menších skupinách, ale niektoré postavy sa stále nie a nie stretnúť, čo je škoda) a jednak na zinfantilnovanie niektorých hrdinov pomaly až za hranicu sympatií (šerif, Winona). Našťastie sa začína dej zamotávať (resp. rozmotávať) a dochádza k prvej poriadnej akcii. Rovnako, ako hranie sa so saunou, kde Jedenástka použije svoje schopnosti (ale že to trvalo, El). ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S humorem sem tam trochu přepal, jenže nakonec jim to stejně odpustíte, protože je to dobrý - haha. Jinak OK, gradovačky pořád fungujou a Hopper si s každým dílem utvrzuje pozici jedný z nejzábavnějších seriálových postav. Ty jeho oscilace mezi neškodným starým vožralou, sitcomovým fotrem a příležitostným násilníkem vždycky přinesou něco dostatečně srandózního. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, you can't spell 'America' without 'Erica'!" ________ Morová rána, mentální otrokářství, maloměšťácká korupce, zmrzlinové vyděračství v područí vlastenky Ericy, morální moudra milfky Wheelerové, a třešničkou na dortu je mission impossible v podobě žhavého sauna testu - čím nás ještě Podivnější věci překvapí už ví pouze Mozkožrout a tvůrci, jenž vytasili koule na plno. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžeš říct AmERIKA bez ERIKA! To je největší výhoda kapitalismu. A mě tahle serie baví opravdu hodně. Je jiná než předchozí a je to odbře. Horor to fakt ale už není. A hlavně ZMRZLINU ZDARMA DO KONCE ŽIVOTA!!! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by přece? Až u sledování čtvrté epizody třetí sezóny jsem měl zase jednou pocit, že se dívám na Stranger Things. Tvůrci se konečně vykašlali na línou vodu ve slepých ramenech a pustili se do pořádných peřejí (konec vodáckého okénka). Vážně, poprvé jsem měl v této řadě dojem, že se děje něco podstatného, a hned se jinak těším na další díly. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrdinom sa môžte stať aj keď sa chcete dať podplatiť zmrzlinou, alebo ak sa vám vaša láska neopätuje. Či už je to láska mladická, alebo tá ktorá už len pokoj dáva. Proste ten Sauna Test bude zrejme dobrá vecička. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Steve a Dustin si sedli evidentně i v civilu. Je mezi nimi neuvěřitelná chemie. Každá scéna s nimi je boží. Závěr to neskutečně vygradoval a já už jdu na další díl... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mike,El,Will a Max sa rozhodnú otestovať Billyho, pretože sú presvedčený že je novým hostiteľom tvora zo sveta Upside down. Jonathan a Nancy dostanú padáka z novín (konečne, to ako bola akože mladá novininárka staršími kolegami zosmiešňovaná bolo trápne) a Dustinova skupina nájde spôsob ako sa dostať do skladu. Konečne sme sa dočkali aj akčnejších scén a dôležitého posunu v deji. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je ta epizoda, kterou Stranger Things nadchly spoustu příznivců starých hororů. A je to udělané tak dobře, že nejde o vykrádání, ale naopak o upgrade, o jakési best of z filmů o xenomorfech, posedlících, temných silách... . A zajímavé je, že i když je kolem takových skvělých momentů spousta omáčky...stačí to. A to i když je ta omáčka občas docela nakyslá...to když posloucháte nesympatickou Eriku, černošskou protivnou holku, když sledujete jak se Hopper přepíná z módu zarputilý tvrďák na psychoušského tatíka, nebo když tvůrci degradovali Steva na zmrzlináře, který má potíž sbalit holku. Ale touto epizodou odpuštěno... . ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od náznakov k činom, alebo inak veľmi podarený nápad ako dostať mindflayera. Prvá drsná scéna z očí do očí prichádza pomerne skoro, ale je tak perfektná. Tvorcovia konečne dostali guráž ohroziť aj postavy neohrozené. Navyše sa môžete tešiť na odkazy na Indiana Jonesa, Terminátora atď. Najobľúbenejšia linka sú pre mňa určite zatiaľ Rusi a komediálna štvorica amERICA, STEVE, DUSTIN a ROBIN. ()

Reklama

Reklama