Reklama

Reklama

VOD (1)

Doktor Alexei odhalí, co Rusové budovali, a Eleven uvidí, kde byl Billy. Dustin a Erica provedou odvážnou záchrannou akci. (Netflix)

Recenze (42)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nie. Predchádzajúci diel vyzeral, že je to na dobrej ceste za nadpriemerom, no tento diel to znova pochoval. Zatiaľ prvých šesť dielov tretej sezóny pôsobí dojmom, že sa len chystajú figúrky na šachovnici pre finále. Škoda. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Phil Glass a závěrečný masomlejn. Rusáci, největší svoloč na planetě, se v poslední době ukázali ve své pravé podobě. Masky strženy, agresoři toužící po nadvládě světa se neštítí ničeho. Kdyby tvůrci Stranger Things v době natáčení tušili , jak bezchybně a reálně je vykreslili... ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Millie Bobby Brown je zcela bezpochyby herecká extratřída, ale celou třetí sérii si zcela pro sebe krade Dacre Montgomery. Jeho závěrečný monolog umocněn famózní hudbou nahání neskutečnou husí kůži - za mě jedna z nejlepších scén napříč celým seriálem. Duffer bros se absolutně utrhli ze řetězu a nabízí hrůzostrašnou adrenalinovou jízdu, která se na televizních obrazovkách jen tak nevidí.... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ono to na plný počet vytiahol skôr ten záver, respektíve nejaká posledná desaťminútovka, ktorá je skutočne epická, najmä čo sa týka El-iných vízií. Dejová linka v podzemí je ako vtipná, tak napínavá, čo tam po tom, že príliš dôveryhodná nie je. Ono ani v seriáli, kde sa po ulici presúva nejaký tekutý sliz, až tak veľmi nejde. Začínam mať dojem, že tretia séria sa mi páči z celého ST zatiaľ najviac, čo sa samozrejme môže ešte zmeniť, ale pevne dúfam, že sa tak nestane. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úpadek je v plném proudu. Harbour hraje šerifa v jedné jediné (nasrané) poloze, dějová linka v tajné ruské základně je stále nudná a napětí je nulové, protože Eleven vždy přijde na poslední chvíli, aby každého zachránila. Největším WTF tohohle dílu byla scéna, kdy Harbour hodí po zajatci klíčky, aby si odemknul pouta a odjel v autě. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to bylo zase co? V popisce k epizodě čtu- Drama/ Fantasy/ Horor/ Mysteriózní/ Thriller, tak proč to byla celou dobu špatná komedie? Díl pro mě neměl žádnou atmosféru, o napětí se nedalo ani uvažovat, zlí Sověti by mohli z fleku vystupovat v grotesce atd., atd. 3*- ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mě strašně sere příběhová linka v ruský laborce, která mi přijde spíš jako parodie. Přijde mi jako by se autoři na tuhle část úplně vysrali, navíc většina klišé se vyskytuje právě u týhle části příběhu. Jinak zbytek příběhu fajne a konec skvělej. Hodnocení: 6/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

El sa podarí vďaka Billymu vypátrať kde sa nachádza zdroj, Hooper vďaka pomoci ruského vedca zalarmuje políciu a Steve s Nancy v zajatí Rusov dostávajú nakladačku...Ako do mozgov dementných amerických detí vtlačiť nenávisť voči konkretnému národu? Práve takto. Tak ale, filmy sa zadarmo nenatočia a o dominancii USA treba presvedčiť aspoň deti, keď už na normálnych dospelých nemajú súdruhovia zo Štátov dosah. Obrovská škoda tohto podtextu, inak mohlo byť prvýkrát v tretej sérii za 5*...Ako hovorí názov epizódy, z mnohých sa stáva jeden. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen kvůli konci tomu musím dát čtyři hvězdy, protože ta hudba, prostředí a napětí, když jsme za pomocí El se dostali do vzpomínek Billa + závěřešný zvrat ... Konec se povedl... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto úžasný! Část v základně rusáků byla super. A vtipná i přes okolnosti. Hopper zase perlil. Přechody z toho kdy je vtipnej a kdy se chová jako blázen, jsou jedinečné. A v Billyho hlavě to bylo brrr. Jenom třeba na posledních dvou dílech jde vidět, že je škoda, že má série jenom osm dílů. Něco mi říká x že kdyby jich bylo dvanáct, tak do nich dají děj téhle série a zároveň té další. Ale zase na druhou stranu mám ráda ten pohled, kdy se na první pohled nic nestane, ale vy si jenom doplňujete do toho, co se už stalo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně epic humusárna, které se dá vyčíst snad jen ten příklon k humoru, který je na úkor atmosféry. Tato epizoda mohla být mrazivě děsivá, ale z nějakého důvodu si tvůrci hlídají, aby to nesklouzlo k regulernímu hororu. Některé postavy jsou v této řadě vysloveně jen jako zábavutvořící figurky. Evidentně se ani Stranger Things nevyhnul efekt "rozmlsaného scénáristy".... tvůrci dostali větší rozpočet, tak se rozmáchli hodně doširoka. Je to trochu škoda...sevřenější rámec by tomuto příběhu slušel víc. Na druhou stranu triky jsou na superúrovni...takto nechutnou "Věc" jsem dlouho neviděl. Prý se má letos točit ramake Slizu...tohle je hodně vysoko nastavená laťka. PS: Winona Ryder je tady skvěloskvělá. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a zasa sme spomalili. Začínam mať pocit, že toho humoru, alebo pokusov o humor je tu už zbytočne veľa. Také Hopperové scény fungujú len z časti (čo môže byť ale spôsobené tým, že seriál pozerám druhý krát). Scéna v podzemí so sérom pravdy však funguje už na 110%. Len je veľká škoda, že to celé ťahajú Robin a, kdo by si to bol v prvej sérii pomyslel, Števko Háro. Mám toho chlapca rád. Hopp a Joyce oproti predchádzajúcim sériám trochu nudia. Čo je škoda, lebo ich mini-konflikt je pretavený do scenára veľmi vtipne. Len uvoľňovanie informácií je akési pozvoľné. No a napokon je tu SKUPINA OSTATNÝCH na čele s EL. V nej sa veľmi zaujímavo a vtipne zasa vyvíjajú vzájomné vzťahy. Pozornosť však jednoznačne ťahá k sebe El. Ostatné postavy stoja viac či menej v jej tieni. Čo je škoda. Najviac však zamrzí, že tá ozaj Hororová zložka prichádza opäť až na záver. A za mňa sú tieto scény jednoznačne najlepšie a najefektívnejšie. Tentokrát dokonca obohatené o čosi nové. Je sa na čo tešiť. Záver ťahá celú epizódu do lepších čísel. Najmä zaň silné 4* ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odporná, téměř doomovská potvora, rozkládá vše živé ve svém okolí aby mohla růst, bobtnat a nabírat sílu. A zastavit ji může pouze malá holka se psionickými schopnostmi. Pokud bude zachovaná gradace posledních dvou epizod, budou se dít velké věci. Soundtrack ala Matrix byl výborný. ()

Reklama

Reklama