Reklama

Reklama

VOD (1)

Doktor Alexei odhalí, co Rusové budovali, a Eleven uvidí, kde byl Billy. Dustin a Erica provedou odvážnou záchrannou akci. (Netflix)

Recenze (42)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úpadek je v plném proudu. Harbour hraje šerifa v jedné jediné (nasrané) poloze, dějová linka v tajné ruské základně je stále nudná a napětí je nulové, protože Eleven vždy přijde na poslední chvíli, aby každého zachránila. Největším WTF tohohle dílu byla scéna, kdy Harbour hodí po zajatci klíčky, aby si odemknul pouta a odjel v autě. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně epic humusárna, které se dá vyčíst snad jen ten příklon k humoru, který je na úkor atmosféry. Tato epizoda mohla být mrazivě děsivá, ale z nějakého důvodu si tvůrci hlídají, aby to nesklouzlo k regulernímu hororu. Některé postavy jsou v této řadě vysloveně jen jako zábavutvořící figurky. Evidentně se ani Stranger Things nevyhnul efekt "rozmlsaného scénáristy".... tvůrci dostali větší rozpočet, tak se rozmáchli hodně doširoka. Je to trochu škoda...sevřenější rámec by tomuto příběhu slušel víc. Na druhou stranu triky jsou na superúrovni...takto nechutnou "Věc" jsem dlouho neviděl. Prý se má letos točit ramake Slizu...tohle je hodně vysoko nastavená laťka. PS: Winona Ryder je tady skvěloskvělá. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

El sa podarí vďaka Billymu vypátrať kde sa nachádza zdroj, Hooper vďaka pomoci ruského vedca zalarmuje políciu a Steve s Nancy v zajatí Rusov dostávajú nakladačku...Ako do mozgov dementných amerických detí vtlačiť nenávisť voči konkretnému národu? Práve takto. Tak ale, filmy sa zadarmo nenatočia a o dominancii USA treba presvedčiť aspoň deti, keď už na normálnych dospelých nemajú súdruhovia zo Štátov dosah. Obrovská škoda tohto podtextu, inak mohlo byť prvýkrát v tretej sérii za 5*...Ako hovorí názov epizódy, z mnohých sa stáva jeden. ()

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda pokračuje vo vysokej úrovni predchádzajúcej. Všetky príbehové linky naberajú na intenzite a v závere to všetko vyvrcholí. Záverečné minúty navnaďujú na veľké finále. Tiež sú tu pomerne dobre zakomponované vtipné momenty a nenarušujú tak atmosféru, ktorá sa vytvára. Tentokrát mi príde, že aj tvorcovia viac pritlačili na hororovú stránku. Čo je len dobre. Predpokladám, že finále bude opäť veľkolepé. Za mňa aj tentokrát 5z5 a 90% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a zasa sme spomalili. Začínam mať pocit, že toho humoru, alebo pokusov o humor je tu už zbytočne veľa. Také Hopperové scény fungujú len z časti (čo môže byť ale spôsobené tým, že seriál pozerám druhý krát). Scéna v podzemí so sérom pravdy však funguje už na 110%. Len je veľká škoda, že to celé ťahajú Robin a, kdo by si to bol v prvej sérii pomyslel, Števko Háro. Mám toho chlapca rád. Hopp a Joyce oproti predchádzajúcim sériám trochu nudia. Čo je škoda, lebo ich mini-konflikt je pretavený do scenára veľmi vtipne. Len uvoľňovanie informácií je akési pozvoľné. No a napokon je tu SKUPINA OSTATNÝCH na čele s EL. V nej sa veľmi zaujímavo a vtipne zasa vyvíjajú vzájomné vzťahy. Pozornosť však jednoznačne ťahá k sebe El. Ostatné postavy stoja viac či menej v jej tieni. Čo je škoda. Najviac však zamrzí, že tá ozaj Hororová zložka prichádza opäť až na záver. A za mňa sú tieto scény jednoznačne najlepšie a najefektívnejšie. Tentokrát dokonca obohatené o čosi nové. Je sa na čo tešiť. Záver ťahá celú epizódu do lepších čísel. Najmä zaň silné 4* ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Telefonní číslo Murrayho Baumana (Brett Gelman) "618-625-8313" je skutečné. Po zavolání můžeme slyšet Baumanův hlas na záznamníku, který velmi specifickým způsobem vyzývá všechny, kteří nejsou jeho matka nebo Joyce Byers (Winona Ryder), aby zavěsili a nikdy už nevolali. Bauman také chce Joyce osobně sdělit určitou zprávu, o které tvrdí, že „není dobrá, není špatná, ale je to něco!“ (Doom351)
  • V úvodu zazní skladba „Stand Up And Meet Your Brother“ od Possum River. Po ní následuje „Neutron Dance“ od The Pointer Sisters. (Duoscop)

Reklama

Reklama