Reklama

Reklama

VOD (1)

Doktor Alexei odhalí, co Rusové budovali, a Eleven uvidí, kde byl Billy. Dustin a Erica provedou odvážnou záchrannou akci. (Netflix)

Recenze (42)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto úžasný! Část v základně rusáků byla super. A vtipná i přes okolnosti. Hopper zase perlil. Přechody z toho kdy je vtipnej a kdy se chová jako blázen, jsou jedinečné. A v Billyho hlavě to bylo brrr. Jenom třeba na posledních dvou dílech jde vidět, že je škoda, že má série jenom osm dílů. Něco mi říká x že kdyby jich bylo dvanáct, tak do nich dají děj téhle série a zároveň té další. Ale zase na druhou stranu mám ráda ten pohled, kdy se na první pohled nic nestane, ale vy si jenom doplňujete do toho, co se už stalo. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Millie Bobby Brown je zcela bezpochyby herecká extratřída, ale celou třetí sérii si zcela pro sebe krade Dacre Montgomery. Jeho závěrečný monolog umocněn famózní hudbou nahání neskutečnou husí kůži - za mě jedna z nejlepších scén napříč celým seriálem. Duffer bros se absolutně utrhli ze řetězu a nabízí hrůzostrašnou adrenalinovou jízdu, která se na televizních obrazovkách jen tak nevidí.... ()

Reklama

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda pokračuje vo vysokej úrovni predchádzajúcej. Všetky príbehové linky naberajú na intenzite a v závere to všetko vyvrcholí. Záverečné minúty navnaďujú na veľké finále. Tiež sú tu pomerne dobre zakomponované vtipné momenty a nenarušujú tak atmosféru, ktorá sa vytvára. Tentokrát mi príde, že aj tvorcovia viac pritlačili na hororovú stránku. Čo je len dobre. Predpokladám, že finále bude opäť veľkolepé. Za mňa aj tentokrát 5z5 a 90% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

El sa podarí vďaka Billymu vypátrať kde sa nachádza zdroj, Hooper vďaka pomoci ruského vedca zalarmuje políciu a Steve s Nancy v zajatí Rusov dostávajú nakladačku...Ako do mozgov dementných amerických detí vtlačiť nenávisť voči konkretnému národu? Práve takto. Tak ale, filmy sa zadarmo nenatočia a o dominancii USA treba presvedčiť aspoň deti, keď už na normálnych dospelých nemajú súdruhovia zo Štátov dosah. Obrovská škoda tohto podtextu, inak mohlo byť prvýkrát v tretej sérii za 5*...Ako hovorí názov epizódy, z mnohých sa stáva jeden. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ah, let's recall the ponies' latest adventure, shall we? The evil centaur team and Tirek turns Applejack into a dragon at Midnight Castle, and then Megan and the other ponies have to use Moochick's magic to defeat his rainbow of darkness, saving them from a lifetime of enslavement. All the pink in the world can't disguise the irrefutable fact that centaurs and castles and dragons and magic are all standard nerd tropes. Ergo, My Little Pony is nerdy. Ergo, you, Erica, are a nerd." ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Telefonní číslo Murrayho Baumana (Brett Gelman) "618-625-8313" je skutečné. Po zavolání můžeme slyšet Baumanův hlas na záznamníku, který velmi specifickým způsobem vyzývá všechny, kteří nejsou jeho matka nebo Joyce Byers (Winona Ryder), aby zavěsili a nikdy už nevolali. Bauman také chce Joyce osobně sdělit určitou zprávu, o které tvrdí, že „není dobrá, není špatná, ale je to něco!“ (Doom351)
  • V úvodu zazní skladba „Stand Up And Meet Your Brother“ od Possum River. Po ní následuje „Neutron Dance“ od The Pointer Sisters. (Duoscop)

Reklama

Reklama