Reklama

Reklama

VOD (1)

Doktor Alexei odhalí, co Rusové budovali, a Eleven uvidí, kde byl Billy. Dustin a Erica provedou odvážnou záchrannou akci. (Netflix)

Recenze (42)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Dustin, Lucasova sestra, Steve a Robin prchají z komplexu. Jenže poslední dva zmínění jsou zadrženi a zdrogováni, aby řekli pravdu, díky níž rusové vše zjistí. Jedenáctka se dostane Billovi do hlavy, a odhalí zničující pravdu o již dávno připravené misi na její zničení. Spolu s Mikem se též mírně udobří. Joyce a Hopper se dozvídají spojitosti s Bránou a s Rusy. Příprava na finálový útok začíná. Jonathan a Nancy utečou z nemocnice a přidávají se k Mikeovi, Lucasovi, Max a Jane. Ta se také dozví mnohé o Billově minulosti. 100 procent. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ah, let's recall the ponies' latest adventure, shall we? The evil centaur team and Tirek turns Applejack into a dragon at Midnight Castle, and then Megan and the other ponies have to use Moochick's magic to defeat his rainbow of darkness, saving them from a lifetime of enslavement. All the pink in the world can't disguise the irrefutable fact that centaurs and castles and dragons and magic are all standard nerd tropes. Ergo, My Little Pony is nerdy. Ergo, you, Erica, are a nerd." ()

Reklama

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda pokračuje vo vysokej úrovni predchádzajúcej. Všetky príbehové linky naberajú na intenzite a v závere to všetko vyvrcholí. Záverečné minúty navnaďujú na veľké finále. Tiež sú tu pomerne dobre zakomponované vtipné momenty a nenarušujú tak atmosféru, ktorá sa vytvára. Tentokrát mi príde, že aj tvorcovia viac pritlačili na hororovú stránku. Čo je len dobre. Predpokladám, že finále bude opäť veľkolepé. Za mňa aj tentokrát 5z5 a 90% ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela brzo me to prestava bavit. Tvurci se zacinaji docela opakovat. El na posledni chvili zachranuje pred monstrem, ktere utika. To jsme tu meli tuhle serii kolikrat? Do toho tu mame rusaky, kteri jsou tak karikaturni az jsou nudni, zaporaka s nejasne vysvetlenymi schopnostmi a vlastnotmi. Vsechny tela jsou vlastne jeden zaporak, ktery sdili bolest, ale informace si musi predavat mluvenim? Do konce to dokoukam, ale nejak extra se na zbyle dva dily netesim. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hooper je čím ďalej bližšie Ruskému spiknutiu. Trinástka nazerá Billyho a vidí obrazy z jeho minulosti. Zajaté deti v podzemnom komplexe bojujú o život. Prevedenie: Hra na emócie a na city s Billyho spomienkami nebola vôbec silená. Naopak sa mi to páčilo, zrejme aby sme aj napriek jeho momentálnemu charakteru s ním cítili dávku empatie. Deti, ktoré sa postavia armáde Rusov už je celkom cez čiaru ale zas dá sa tomu za daných okolností celkom veriť. Pocity: Príjemne som naladený do ďalších častí. Oproti tajomným predchádzajúcim častiam bola táto celkom akčná a viac uvoľnená. Záhady sa pomaly rozpletajú a ide do popredia akcia pred tajomnou atmosférou. 93% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu zazní skladba „Stand Up And Meet Your Brother“ od Possum River. Po ní následuje „Neutron Dance“ od The Pointer Sisters. (Duoscop)
  • Telefonní číslo Murrayho Baumana (Brett Gelman) "618-625-8313" je skutečné. Po zavolání můžeme slyšet Baumanův hlas na záznamníku, který velmi specifickým způsobem vyzývá všechny, kteří nejsou jeho matka nebo Joyce Byers (Winona Ryder), aby zavěsili a nikdy už nevolali. Bauman také chce Joyce osobně sdělit určitou zprávu, o které tvrdí, že „není dobrá, není špatná, ale je to něco!“ (Doom351)

Reklama

Reklama