Reklama

Reklama

VOD (1)

Čas běží a vrah už je jim v patách. Hopper a jeho parta proto spěchají do města, kde se El s ostatními připravují na válku. (Netflix)

Recenze (45)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mě sere příběhová linka Dustina a jeho party. Odmítám uvěřit tomu, že se parta děcek dokáže v pohodě dostat do supertajný ruský základny a zase zpátky. Hopper zase najednou dokáže zbít haldu Rusů, který jsou na rozdíl od něj trénovaný. S ostaním zatím spokojenost, doufám že další díl bude aspoň nějakej pořádnej konec. Hodnocení: 6/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Great Scott! Oslavy Dne nezávislosti bohužel ani v nejmenším nepanují v pozitivním duchu, přestože velmi výbušném. Pasáž vzdávající hold legendárnímu Návratu do budoucnosti doprovázené originální hudbou Alana Silvestriho neměla sebemenší chybu. Osobitý rozhovor mezi Stevem a Robin perfektně zahrál na emoční strunku....... PS: Sbohem Alexeji :((( ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi to nelíbilo. Bojůvky s Rusáky mě vždycky nechávaly v klidu a v tomto seriálu jsou tak nějak navíc. Vlastně jsem se docela nudil...kromě hoňky s Rusáky a jednoho fightu s potvorou hned na začátku, se toho zase tak moc neudálo. Těch posledních pár minut, mi to vynahradilo jen tak tak. S ohledem na počet epizod je navíc jasné, že se nějaké vypiplané finále konat nebude. ()

Royaldell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To clear things up in my head,musím říct,že i přes naprostou nechuť se podívat na třetí sérii,byla asi hned po té první ta nejlepší. Spousta skvělých hlášek,momentů a scén,noví přírustci do Stranger Things byli fakt kůl a taková ta mystičnost celého Stranger things stále zůstala,ba dokonce bych řekla i gradovala. Co se týče finále,jakožto posledního dílu třetí série,nezůstalo ani jedno oko suché a to i když jsem si říkala,že brečet nebudu,nebudu a nebudu. Spoiler ahead -- když Hopper a Billy umřeli,říkala jsem si 'to je jako ono? to je to co mě má rozbrečet?',pak ovšem El vzala do ruky proslov od Hopperse a here we go,to prostě nešlo se udržet. Posledních pár minut na Kamčatce,které bylo jasným blikajícím červeným světélkem,že se můžeme těšit na čtvrtou sérii,mě naprosto nasralo.Však to poztrácí veškerý smysl..Ale tak co,když to vydělává,right. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mi tvorcovia zasa zahrali na nôtu. Ja lunaparky milujem. Taká úvodná scéna z US, alebo kolotočová scéna z Hitchových Strangers on the Train a mnoho ďalších ma dokážu strhnúť so sebou. Neviem prečo je práve v centre zábavy toho toľko desivého. Mám však silný dojem, že nám tvorcovia priniesli jednu z najlepších, ak nie aj najlepšiu epizódu zatiaľ. O vizuálnych nápadoch v lunaparku ani nemusím hovoriť... Nedotknuteľní krvácajú, komédia sa mení na tragédiu. Skupiny sa dostávajú z mnohých menších prúserov do jedného kolosálneho a teda konečne sa takmer všetci stretávajú. A napokon plynule prejdeme z jednej perfektnej lokácie do druhej, v ktorej nás čaká finále. Už sa neviem dočkať. ()

Zajímavosti (6)

  • Když se kluci dohadují v obchodě, tak zmíní film Věc (1951) a jeho remake z roku 1982. (Duoscop)
  • Na začátku epizody si chlapec přebírá od stánkaře plyšáka Gizma z filmu Gremlins (1984). (CjKukis)

Reklama

Reklama