Reklama

Reklama

VOD (1)

Čas běží a vrah už je jim v patách. Hopper a jeho parta proto spěchají do města, kde se El s ostatními připravují na válku. (Netflix)

Recenze (45)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda nebyla vůbec špatná a mohla být ještě lepší, kdybych neměl velký problém s tím, co už tady přede mnou vypíchla ALIENka_, takže odkazuji na její komentář, abych ušetřil nějakou tu větu. Šerif Hopper je pro mě postavou s nejhorším vývojem. Myslím, že je škoda, nechat ho zdegradovat na druhořadého komika/ masochistu. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako som sa obával a predpokladal, to najlepšie si tvorcovia nechali až na koniec. Čo je na jednej strane super (konečne to v siedmej epizóde dostáva šmrnc), ale na druhej nie (krutou daňou za to je prvých šesť dosť nudných častí). Sedmička obshauje plno skvelých momentov, ako je WC pokec, hľadanie misy pri cereáliách, "křupanské námluvy", New Cola a samozrejme koniec, na ktorom sa konečne stretnú skoro všetky postavy. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Great Scott! Oslavy Dne nezávislosti bohužel ani v nejmenším nepanují v pozitivním duchu, přestože velmi výbušném. Pasáž vzdávající hold legendárnímu Návratu do budoucnosti doprovázené originální hudbou Alana Silvestriho neměla sebemenší chybu. Osobitý rozhovor mezi Stevem a Robin perfektně zahrál na emoční strunku....... PS: Sbohem Alexeji :((( ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ mi tento diel sadol najmenej z celej série, možno preto, že neobľubujem návštevy zábavných parkov a nikdy som si žiadneho obrovského plyšáka nevystrielal. Každopádne vizuálnych nápadov sa nájde celkom dosť, Hooperova šmýkačka a prestrelka v zrkadlovej sieni jasne víťazia. Na posledný diel ma to rozhodne navnadilo dostatočne, ale nezdieľam všeobecné nadšenie z The Bite. Okrem spomínaného možno aj preto, že k tomu kusnutiu skutočne došlo. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná byl někdo z rozjetého blížícího se finále na větvi, já nikoli. Komedie kolem karikatura ruského vědátora po americku mne dvakrát neuchvátila a monstrum? Spíš taková zívačka než děs. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mě sere příběhová linka Dustina a jeho party. Odmítám uvěřit tomu, že se parta děcek dokáže v pohodě dostat do supertajný ruský základny a zase zpátky. Hopper zase najednou dokáže zbít haldu Rusů, který jsou na rozdíl od něj trénovaný. S ostaním zatím spokojenost, doufám že další díl bude aspoň nějakej pořádnej konec. Hodnocení: 6/10 ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále za dveřmi a já pořád dumám, jestli se dozvíme, jak možné, že v USA druhé půli 80. let probíhá v podzemí supertajná sovětská operace, kde běhají desítky a možná stovky sovětských vojáků v uniformách. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hooper bojuje s ruskými agentmi počas osláv 4.júla, El sa podarí odraziť útok tvora z Upside down a Dustin ochraňuje Steva s Robin. Takže celá séria v znamení hrozby z Ruska, Robin sa prizná že je LGBT a americký čávo policajt čo nevládze v teréne dobehnúť spútaného chemika z laborky v pohode rozbije ruských agentov, k tomu prirátajme tenisky Converse a Vans z roku 2018 v čase keď má premiéru film Návrat do budúcnosti a pochopíme prečo dnešná mladá generácia fičí na pozitívnej energii, nemá žiadnu úctu k starším a po vystriedaní 5 zamestnaní za 3 mesiace vidí chybu len a len v zamestnávateľovi. Klasika u Stranger Things je že predposledná epizóda tak akosi zníži jeho úroveň preto, aby sa opäť v poslednej mohol blysnúť. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi to nelíbilo. Bojůvky s Rusáky mě vždycky nechávaly v klidu a v tomto seriálu jsou tak nějak navíc. Vlastně jsem se docela nudil...kromě hoňky s Rusáky a jednoho fightu s potvorou hned na začátku, se toho zase tak moc neudálo. Těch posledních pár minut, mi to vynahradilo jen tak tak. S ohledem na počet epizod je navíc jasné, že se nějaké vypiplané finále konat nebude. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mi tvorcovia zasa zahrali na nôtu. Ja lunaparky milujem. Taká úvodná scéna z US, alebo kolotočová scéna z Hitchových Strangers on the Train a mnoho ďalších ma dokážu strhnúť so sebou. Neviem prečo je práve v centre zábavy toho toľko desivého. Mám však silný dojem, že nám tvorcovia priniesli jednu z najlepších, ak nie aj najlepšiu epizódu zatiaľ. O vizuálnych nápadoch v lunaparku ani nemusím hovoriť... Nedotknuteľní krvácajú, komédia sa mení na tragédiu. Skupiny sa dostávajú z mnohých menších prúserov do jedného kolosálneho a teda konečne sa takmer všetci stretávajú. A napokon plynule prejdeme z jednej perfektnej lokácie do druhej, v ktorej nás čaká finále. Už sa neviem dočkať. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WOW! Hudba z Návratu do budoucnosti, mi udělala úsměv na tváři. Terminator vs tlustý Rambo :-D . Ten konec mi vzal dech, vůbec jsem nedýchal. Holy shit. Od finále čekám hodně! ()

Reklama

Reklama