Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to napsat a nebýt sprostý... Bylo to úchvatný! Možná nejlepší díl vůbec, nejlepší scéna seriálu určitě, když Dustin... do .... s .... vy... Ne....... ..... Talovou výbornou pakárnu si do jedný z nejnapínavějších částí finále můžou dovolit dát jen tihle dva fantastický recyklanti. F*cking awesome! Jsem moc rád, že jsem tomuhle seriálu napodruhé přišel naprosto na chuť. Tak v roce 2021 snad zase na viděnou, parto.... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobre, záver ma v podstate ničím neprekvapil, čo je na jednej strane asi aj dobre. Vzhľadom na to, že mi štýl rozprávania aj atmosféry tretej série sadol, tak som rád, že záver tento pocit nijako nenabúral. Najvyššie hodnotenie dostáva za niekoľko vynikajúcich scén, Neverending Story je možno najlepší moment celého seriálu. Záverečná dvadsaťminútovka dala spomenúť na koniec Návratu kráľa a no a záverečná potitulková scéna je proste len štandartný cliffhanger, bez ktorého by som sa obišiel a mohla ním začať napríklad až štvrtá séria. 90% ()

Reklama

belinko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemôžem ísť proti väčšine a dať poslednej časti série nízke hodnotenie. Vlastne, prečo nie? Prvá séria bolo niečo nové, niečo čo sa stalo a v priebehu série ďalej zamotávalo, až to skončilo veľkým rozuzlením. Druhá séria vlastne bola podľa tej istej osnovy - začiatok, rozuzlenie, koniec. A navyše, aby sa poistili, tak táto séria ešte skončila smrťou príjemného človeka. Tak ako ukončíme tretiu? No, určite nech začne ako druhá. Nech aj pokračuje tak. A nech tak aj skončí. Ale namiesto, aby sme na konci zabili jednu z postáv, zabime dve a nakoniec ešte dajme nádherný epilóg mŕtvej postavy, ktorá do rozuzlenia už tak videného deja vloží trošku sĺz a priateľského potľapkávania po pleci. Nie je to nič, len sprostý emocionálny dojak, ktorý vo filmoch, pre ne je tento seriál pocta nebol. Tým padá celý koncept a u mňa zníženie hodnotenie. Tak skvelý seriál kvôli tuctovosti a emóciam zrazený na kolená, na samé dno kinematografickej jamy. Priatelia, presne takto sa ničí dobrý námet. Presne takto. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak jednou zpíval Ziggy Stardust ve svým kultovním šlágru: "We can be heroes. Just for one day." Finální epizodu nelze popsat jinak než jako spektakulární katarzi, nemilosrdnou vydíračku, ždímák slz a hotový gejzír emocí. Za mě nejlepší dosavadní epizoda celého seriálu a mimo jiné i takřka bezchybný finále třetí řady, které je epické, napínavé a neskutečně dojemné. Fenomenální nadstandard quality TV. ()

OuterFawn 

všechny recenze uživatele

Máme společné trauma, takže co je jedno navíc, že? Full pack of 80`s. Turn around look at what you see in her face the mirror of your dreams make believe I'm everywhere hidden in the lines, written on the pages is the answer to a neverending story. Reach the stars fly a fantasy dream the dream and what you see will be. Lives that keep their secrets will unfold behind the clouds there upon the rainbow is the answer to a neverending story. ()

Zajímavosti (11)

  • Americká armáda se ke Starcourtu dopraví ve vrtulnících Bell AH-1 Cobra (ve službě v USA 1967–2001) a Bell UH-1H Iroquois (vyráběn 1956–87). Tento vrtulník byl ve službě od roku 1959. Americká armáda vyřadila poslední stroj ze svého stavu v roce 2016. (J.F.B.)
  • Když se Eleven (Millie Bobby Brown) v obchodním centru snaží zmáčknout plechovku, teče jí z nosu krev. V další scéně ale u Eleven nejsou vidět žádné stopy po tom, že by jí tekla krev. (Sayko)
  • Planckova konstanta měla po odvysílání epizody hodnotu 6.62607015. Hodnota 6.62607004, zmíněná v epizodě, platila do 20. 5. 2019 a byla změřena experimentálně. Nová hodnota byla stanovena a má přímou souvislost se změnou definice kilogramu, k níž došlo také v roce 2019. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama