Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Billy. Zobuď sa." Dlhé (v podstate klasická celovečerná minutáž), ale má to opodstatnenie. Veľa akcie, nejaký ten humor a čím bližšie sme ku koncu, tým väčšie dojenie sĺz. A list. A Nekonečný príbeh. A Suzie. A... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku hotovej avengers assemble (boží). Když Hopperovi v první sérii došly argumenty, obvykle dal někomu do držky. Ve třetí sérii pěsti nahradil kalašnikov. Neverending Story - nevěřícně (pobaveně) otevřená huba a strašně rád si představuju, jak scenárista smíchy mlátí pěstí do stolu při představě, jak z toho bude kdejakej moula vyplesklej. A tak je to s celou třetí sérií - strašlivá jízda, krásně poplatná osmdesátkovým klasikám na poli rodinných dobrodružství i hororů, která je v každým svým momentu přesně tak braková/nostalgická/ujetá/patetická, jak zrovna potřebuje. Kdekdo bude vztekle klovat do klávesnice, jak je to už moc a kde že je ta střídmost a spíše komorní napínavost jedničky, každopádně v tomhle případě můžu upjatosti dotyčných doporučit maximálně samoléčbu v podobě stopky při sledování. Od tvůrců jsme dostali masivní porci práce, jejíž status bude po zásluze kultovní a za níž je kus fenomenálně napsanýho materiálu v rámci fanservice. P.S. příšera byla super prasárnička - čímpak tohle přebijete ve čtvrtý sérii? Za rok odpovim, dík. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak jednou zpíval Ziggy Stardust ve svým kultovním šlágru: "We can be heroes. Just for one day." Finální epizodu nelze popsat jinak než jako spektakulární katarzi, nemilosrdnou vydíračku, ždímák slz a hotový gejzír emocí. Za mě nejlepší dosavadní epizoda celého seriálu a mimo jiné i takřka bezchybný finále třetí řady, které je epické, napínavé a neskutečně dojemné. Fenomenální nadstandard quality TV. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobre, záver ma v podstate ničím neprekvapil, čo je na jednej strane asi aj dobre. Vzhľadom na to, že mi štýl rozprávania aj atmosféry tretej série sadol, tak som rád, že záver tento pocit nijako nenabúral. Najvyššie hodnotenie dostáva za niekoľko vynikajúcich scén, Neverending Story je možno najlepší moment celého seriálu. Záverečná dvadsaťminútovka dala spomenúť na koniec Návratu kráľa a no a záverečná potitulková scéna je proste len štandartný cliffhanger, bez ktorého by som sa obišiel a mohla ním začať napríklad až štvrtá séria. 90% ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co mělo sakra znamenat to hudební číslo? Celou dobu sledujeme dramatický děj a tahle hudební vsuvka to celé poslala do kytek. So much for tension. Nakonec nemohlo chybět nalákání na další sezónu. Už to tak vypadá, že ST bude jedním z těch seriálů, co nikdy neskončí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí osmé epizody jsem byl opravdu vytočený tou odpornou hrou na city, to je něco, co mě vždycky spolehlivě znechutí. Měl jsem chuť, napálit za to v hodnocení jen tři kousky, ale mé rozhodnutí zvrátila Suzie s Dustinem se svou cover verzí Limahlovy hitovky. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mimořádně dlouhý finálový díl. Likvidace temných sil nebyla nijak překvapující. Překvapující spíš jak to šlo relativně v pohodě. Fajn závěrečné loučení. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konec jsem se radši podívala dvakrát, po prvním zhlédnutí jsem totiž hodnotila hlavně emočně a na emoce právě poslední epizoda působila. Snad ani nemusím říkat, že na druhý zhlédnutí už mi ta epizoda tak epická nepřipadala. Závěrečnej souboj s příšerou je sice dobrej a epickej, ale je to pořád to samý, stejně jako po titulkovej konec, kterej prakticky říká "Tak tenhle seriál nám vydělává jako prase, takže čekejte další sérii stejnou jako tu předchozí." Hopperova smrt samozřejmě byl podvod. Navíc postavy maj fakt tlustej plot armor, upřímně jsem čekala víc smrtí, nebo aspoň kdyby ten Hopper fakt umřel do piče. Hodnocení: 6/10 ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr je pravda hodně přepálený, ale vlastně mi to vůbec nevadí. Mnohem víc komiky, než jsem čekal, brutálnější a o něco nechutnější, než dosavadní díky. Dojemné loučení na závěr vymáčklo i nějakou tu slzu, ale je jasné, že nás čeká (přinejmenším) ještě jedna série. A já se moc těším. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverčná epizóda priniesla smrť jednej z najmenej obľúbených postáv, ďalšiu ktorá smrťou nebola kedže po titulkoch to bolo jasné každému a spievanie Dustina a Suzie bolo hodné úrovne Teletabies. Nechápem vysoké hodnotenie na čsfd, ale nato som si už zvykol, avšak záverečný boj s príšerou a opät (ne)uzavretý prechod do sveta Upside down priniesol opäť to isté a trochu sklamal. Pozrieť celú sériu za 1 deň možno nebol najlepší nápad. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Billy, list od Jima a vztah Jonathana s Nany. Asi nejdůležitější momenty této epizody pro mě. Ano, sice tam chybí boj s monstry a vítězství, leč na to se už v této třetí řadě stejně tolik nehrálo... ()

Reklama

Reklama