Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... a pořád to stejné, jako v první i druhé sérii... pořád ty nesympatický fakani s šílenejma xichtama, na který se nedá koukat, děsivě šablonovité, patetické, silácká kecy o prdu a pořád dokola a dokola... určitě bude čtvrtá a pátá série... se stejným scénářem, není třeba nic novýho vymejšlet, je to jako Nemocnice na kraji města.... (jedna hvězda za velmi dobré retro reálie) tak ten konec, ze kterýho stříkal patos a syntetické emoce, to ne, to se nedá ani jsem to nedokoukal, škoda ()

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledná epizóda tretej série Stranger Things je podľa môjho názoru najlepšia z celej série. Završujú sa v nej všetky príbehové línie, ktoré tvorcovia zvládli ukončiť výborne. Celá epizóda je doslova nabitými emóciami a v závere dokáže v divákovi prebudiť silné emócie takmer všetkého druhu. Stranger Things sledujem od prvej série a som nadšený, ako si celí čas udržuje vysokú úroveň. Som smutný, že som celú sériu pozrel a postavy Steve, Jonathan, Nancy, Eleven, Mike, Lucas, Suzie, Joyce, Will a predovšetkým šerif Hooper mi pri čakaní na ďalšiu sériu budú chýbať, ale našťastie je to podľa prvých informácií len jeden rok. Sú to práve postavy, na ktorých seriál boduje spolu s fantasticky vytvorenou retro atmosférou a odkazmi na staré filmové klasiky.A tiež jednotlivé vtipné slovné výmeny a gagy. Príbeh je zaujímavý aj keď nie príliš originálny, ale stále dokáže prekvapiť. Hudba mi prišla výborne vybrané jednotlivé songy parádne doplňujú atmosféru ako aj hlavný soundtrack. Jediným menším nedostatkom bol pre mňa slabší a pomalší začiatok, a to, že tvorcovia hlavne na začiatku dopriali veľký priestor riešeniu jednotlivých vzťahov medzi postavami na úkor tempa a hlavnej zápletky. Stranger Things je aj po tretej sérii stále absolútna špička medzi seriálmi nie len od Netflixu a bratia Duferovci majú svoje dielo pevne vo svojich rukách a je vidieť, že o sa o neho s radosťou starajú. Veľmi sa teším na štvrtú sériu a som na ňu zvedavý. Tentokrát je to jasných 5z5, a to ako pre poslednú epizódu tak aj pre celú sériu. A percentuálne 90%. ()

Reklama

Alfréda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žijí oba, Hopper i Dr. Brenner. Ale v cele na Kamčatce dříve či později najdeme Hoppera. I když to tvůrci nyní ponechávají s otazníkem. Brenner přeci nebude držen v cele jako špinavý pes, a taky proč by bratři Dufferové Hoppera zabíjeli a klidili ze scény? Nevyzrazený osud šerifa je očividně jen tahákem pro příští sezónu. Ano, postavy v závěrečných epizodách umírají, a nelze se tomu vyhnout. Ale v druhé řadě jsme přišli o "superhrdinu" Boba Newby (který byl od prvního dílu jasnou tlusťoučkou návnadou pro tu hladovou bestii), a ve třetí řadě o Billyho (son of a bitch od prvního okamžiku, kterého jsme rádi stejně neměli). Hopper se ještě ukáže. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasické grandfinále, u kterých mi většinou (jelikož jsem senzitivní píča) ukápne slzička, se konalo a mě doopravdy kvůli tomu dojemnýmu dopisu od starýho vožraly Hoopera málem slza ukápla. Ale i přes to, že šlo vážně jen o opakování minulých dvou sérií jsem si to užil a to klišé byla celkem švanda. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to napsat a nebýt sprostý... Bylo to úchvatný! Možná nejlepší díl vůbec, nejlepší scéna seriálu určitě, když Dustin... do .... s .... vy... Ne....... ..... Talovou výbornou pakárnu si do jedný z nejnapínavějších částí finále můžou dovolit dát jen tihle dva fantastický recyklanti. F*cking awesome! Jsem moc rád, že jsem tomuhle seriálu napodruhé přišel naprosto na chuť. Tak v roce 2021 snad zase na viděnou, parto.... ()

Zajímavosti (11)

  • Planckova konstanta měla po odvysílání epizody hodnotu 6.62607015. Hodnota 6.62607004, zmíněná v epizodě, platila do 20. 5. 2019 a byla změřena experimentálně. Nová hodnota byla stanovena a má přímou souvislost se změnou definice kilogramu, k níž došlo také v roce 2019. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama