Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

kill-tec 

všechny recenze uživatele

!!! POZOR, může obsahovat spoilery!!! Musím uznat, že mě celá série docela bavila a tenhle poslední díl byl jen takovou pomyslnou třešničkou na dortu. Závěr hodně silný a emotivní. Asi jako každý zdravý člověk a fanda Stranger Things, tak i já trochu narušil vlhčením jeden ze svých smyslů - zrak, když nastaly situace po otočení klíčky. Ten dopis byl hodně silnej moment a já nemohl uvěřit, co se to právě stalo. Po-titulková scéna mě ale najednou vpálila takovou radostnou facku, že jsem utřel všechny slzy a vyměnil je za pozitivní úšklebek. Když se nad tím člověk zamyslí, tak se tam po tom "výbuchu" stalo pár anomálií, třeba jako např., kde najednou byli všichni ti ruští vojáci a inženýři, když se jim tam "vylodili" američtí swaťáci ?! Hopper si taky mohl klidně před velkým třeskem odskočit pod zábradlí a schovat se tam apod. No, každopádně další série se tutově dočkáme a já pevně doufám, že za tím železobetonem kdesi na Kamčatce, se nedobrovolně schovává právě náš tlustej kníratej šerif! ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak jednou zpíval Ziggy Stardust ve svým kultovním šlágru: "We can be heroes. Just for one day." Finální epizodu nelze popsat jinak než jako spektakulární katarzi, nemilosrdnou vydíračku, ždímák slz a hotový gejzír emocí. Za mě nejlepší dosavadní epizoda celého seriálu a mimo jiné i takřka bezchybný finále třetí řady, které je epické, napínavé a neskutečně dojemné. Fenomenální nadstandard quality TV. ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasické grandfinále, u kterých mi většinou (jelikož jsem senzitivní píča) ukápne slzička, se konalo a mě doopravdy kvůli tomu dojemnýmu dopisu od starýho vožraly Hoopera málem slza ukápla. Ale i přes to, že šlo vážně jen o opakování minulých dvou sérií jsem si to užil a to klišé byla celkem švanda. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku hotovej avengers assemble (boží). Když Hopperovi v první sérii došly argumenty, obvykle dal někomu do držky. Ve třetí sérii pěsti nahradil kalašnikov. Neverending Story - nevěřícně (pobaveně) otevřená huba a strašně rád si představuju, jak scenárista smíchy mlátí pěstí do stolu při představě, jak z toho bude kdejakej moula vyplesklej. A tak je to s celou třetí sérií - strašlivá jízda, krásně poplatná osmdesátkovým klasikám na poli rodinných dobrodružství i hororů, která je v každým svým momentu přesně tak braková/nostalgická/ujetá/patetická, jak zrovna potřebuje. Kdekdo bude vztekle klovat do klávesnice, jak je to už moc a kde že je ta střídmost a spíše komorní napínavost jedničky, každopádně v tomhle případě můžu upjatosti dotyčných doporučit maximálně samoléčbu v podobě stopky při sledování. Od tvůrců jsme dostali masivní porci práce, jejíž status bude po zásluze kultovní a za níž je kus fenomenálně napsanýho materiálu v rámci fanservice. P.S. příšera byla super prasárnička - čímpak tohle přebijete ve čtvrtý sérii? Za rok odpovim, dík. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žijí oba, Hopper i Dr. Brenner. Ale v cele na Kamčatce dříve či později najdeme Hoppera. I když to tvůrci nyní ponechávají s otazníkem. Brenner přeci nebude držen v cele jako špinavý pes, a taky proč by bratři Dufferové Hoppera zabíjeli a klidili ze scény? Nevyzrazený osud šerifa je očividně jen tahákem pro příští sezónu. Ano, postavy v závěrečných epizodách umírají, a nelze se tomu vyhnout. Ale v druhé řadě jsme přišli o "superhrdinu" Boba Newby (který byl od prvního dílu jasnou tlusťoučkou návnadou pro tu hladovou bestii), a ve třetí řadě o Billyho (son of a bitch od prvního okamžiku, kterého jsme rádi stejně neměli). Hopper se ještě ukáže. ()

Zajímavosti (11)

  • Když se Eleven (Millie Bobby Brown) v obchodním centru snaží zmáčknout plechovku, teče jí z nosu krev. V další scéně ale u Eleven nejsou vidět žádné stopy po tom, že by jí tekla krev. (Sayko)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna, která se odehrává v Rusku a poodhaluje, co se stane ve 4. sérii. (Will_X)

Reklama

Reklama