Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (89)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naši mladí hrdinovia sú na strednej škole a s tým prichádza aj určitá zmena atmosféry. Pokiaľ neradi trávite filmový/seriálový čas na americkej high school, možno budete trpieť, a keď nemáte radi basket v telocvični, tak detto. Mňa to ale bavilo, rovnako ako aj jedna šikovná paralelná montáž. V závere ale tvorcovia vytasia scény ako z čistokrvného nadprirodzeného hororu a postavy vôbec nešetria. Vystraší to, má to tú správnu atmosféru a chcete vedieť, čo bude ďalej, respektíve ako sa s tragédiou vysporiada okolie. ()

Tereza_T 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtyřech dnech nepřetržitého sledování výukových materiálů ke zkoušce z analýzy dat a modelů v rychlosti 1,75 bych si nejspíš užila i snímek Mega žralok vs. obří chobotnice, a tak není divu, že jsem s otevřenou náručí přivítala dnešní premiéru téhle dlouho očekávané série. První díl, takže spíš připomínka postav a jejich aktuálního stavu, který bych nazvala jako deprese ze střední školy. Je mi líto děcka, to se s váma potáhne ještě pár pěkných let, nejhůř z toho vychází El, ale je nám všem jasný, že pomsta bude sladká. Herci dětský části za tu pauzu docela povytáhli a pomalu nevidím rozdíl mezi středoškolákama, vysokoškolákama a Winonou Ryder, která snad mládne. Nové postavy vypadají slibně a v minulé sérii jsem si oblíbila Ericu ("can't spell America without Erica" lives in my mind rent free) Suzie i Robin a vypadá to, že prostor budou mít i v téhle, na což se těším. Trošičku se bojím, aby duchařská tématika měla co nabídnout a děj odsejpal tak, jako jsme zvyklí z předchozích řad. I přestože analýzu dat a modelů bohužel zatím nijak extra neovládám, můžu říct, že pravděpodobnost toho, že bingnu všechny vydaný díly ještě dneska je rozhodně vyšší, než pravděpodobnost připsání těch proklatých osmi kreditů po úterní zkoušce. ()

Reklama

Košoun 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale první díl byl hooooodně natahovaný cringe. Úvod nadějný, ale tím to na většinu stopáže skončilo. Trapný dramata i humor a přestárlí středoškoláci. Pro tohle nikdo na ST snad nikdy nezačal koukat. Snad se další díly budou ubírat více k atmosféře jako měl konec dílu, který to zachránil. ()

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekňe slabý začátek. Trošičku teen drama a hodně random bullshitu a takový zoomer joky co mě moc nesedí. Ale ne že bych se vysloveně nudil, uvidíme dál. A ten hellfire typek mě celkem otravoval i když na konci se trošičku vykoupil. Tak to shrnu 50 min nic moc stopáže zbytek dobrej se solidním zakončením a trochu freddy kruger vibes. Ještě aby se objevil englund který prý v téhle sérii má také cameo. Vlastně to docela smrdí nějakým Dream bullshitem. On to the next one ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zimomriavkový pocit je späť... Po slabšej trojke nám dorazila očakávaná štvrtá séria. Priniesla so sebou nové postavy ako úžasný Eddie, Johnatanov kamarát a aj nový záporák, z ktorého mi stoja chlpy. Trochu mi vadia scénky kde je El šikanovaná (pretože mi to pripomína klasické americké školské klišé - je tu jedna populárna dievčina, ktorá znepríjemňuje život tej menej populárnej dievčine), vadia mi ešte basketbalové scény, kde opäť naše staré známe klišé (kapitán týmu chodí si hlavnou roztlieskavačkou). Ale tak napriek tomu že zväčšia prvé časti bývajú n nič, tak mňa prvá časť zaujala. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

  • V úvodu scény odehrávající se v Kalifornii slyšíme u Eleven (Millie Bobby Brown) píseň „California Dreamin'“ od skupiny The Beach Boys. (Karlosik_4)
  • „Heroes and Hellfire“ je název komiksu X-Men #134, na který se v seriálu několikrát odkazuje. The Hellfire Club je odkazem na skupinu mutantů v komiksu. (KGBelik)

Reklama

Reklama