Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola pátá: Projekt Nina (S04E05)

(epizoda)
  • USA Chapter Five: The Nina Project

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctka míří s Owensem do Nevady, kde musí čelit vlastní minulosti. Parta z Hawkinsu hledá stopy ve zchátralém domě a Vecna má další oběť. (Netflix)

Recenze (38)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humor jako vždy na jedničku. Návrat staré postavy je potěšující a ačkoliv pořád nechápu, jak přežila, a kde celou tu dobu byla (mám pocit jakoby si to tvurci vymysleli až nyní na tuto sérii), tak se mi to líbí. Millie Bobby Brown mi jen potvrzuje, že se narodila pro Eleven (v jiných projektech kde jsem ji viděl na mě nedělala dobrý dojem) a strašně se těším, až získá zpátky svoje schopnosti. Jediná dějová linka, kterou bych vystřihnul je ta s tou basketbalovou skupinou co jdou po Eddiem. Ale jinak nemám co vytknout. :-) ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojem z poměrně fajn epizody kazí scéna v letadle, která mi fakt připadala jako z jiného filmu / seriálu. To nouzové přistání, kdy se naši hrdinové zachrání, mi fakt sem nesedí. Působí to hrozně lacině, americky a popkornově... Jedenáctku jsem nikdy neměl rád a tahle epizoda mi zase ukázala proč - já to herečku nedávám v jejich emocionálních scénách, hrozně mě štve. Tentokrát jsem balancoval mezi 60% a 80%, z milosti tentokrát dávám ještě to větší hodnocení. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní návrat ke kořenům, který zcela nejpatrněji čerpá z tvůrčího rukopisu Stephena Kinga. Millie Bobby Brown je jeden z největších talentů svý generace. Kamerový jízdy a otočky jak od Benoîta Debieho nemaj chybu a jsou neodolatelnou třešničkou na dortu – mňam do píči! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže už i do Netflixu dorazilo digitální de-aging a vysvětlování příběhů, které vysvětlit nepotřebují, viz Hopperova minulost. Taky mě strašně nebaví linka s aktivníma borcema, co hledají údajného vraha té holky. Všichni jsou tak nesympatičtí a zcela vážně si myslí, že banda nerdů je jakýsi velmi nebezpečný kult. Mimochodem, snaží se tvůrci naznačit, že Will je gay a miluje svého nejlepšího kámoše? Protože to tak vyznívá. Aspoň nějakého vývoje se jeho postava konečně dočkala. ()

davidh76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak tohle ani Antal nezachranil. Deti v opustenem starem dome... Takovych filmu jsme videli... Tohle je vedle originalu velmi, velmi slabe divadelko... Bez napadu, bez inovace - seriova vyroba. Udelame dil ve strasidelnem dome. Napada te neco originslniho? Ne... Maly basketbalovy Henlein je mene s mene zajimava postava... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (9)

  • Když se El (Millie Bobby Brown) pokouší uprchnout z laboratoře, zvuk alarmu připomíná podobný alarm z filmu Vetřelec (1979). Stejně tak točící se kamera je odkazem na tento kultovní film. (NiWi)

Reklama

Reklama