Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola šestá: Do hloubky (S04E06)

(epizoda)
  • USA Chapter Six: The Dive
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2022, 1 h 15 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Za železnou oponou se rozbíhá nebezpečná záchranná mise. Kalifornská parta potřebuje pomoct od hackerky a Steve je ochotný obětovat se pro ostatní. (Netflix)

Recenze (43)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No...když mám u sledování čas všímat si scénáristických chyb, není to dobře. Spoiler: když chytili Hoppera v kostele plném pašovaných beden, tak by je tam určitě nenechali....takže by je tam jistě nenašli zachránci. A další...práce na pc, vyhozené pojistky, pak nahozené zpět a pokračuje se dál v práci... . Naskákání do brány, která vede na druhou stranu....cože???! Jedna kravina za druhou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už vieme, aký má účel ruská väznica, ale na vyvrcholenie tejto línie si ešte musíme počkať, respektíve najviac sa asi každý teší na jeden očakávaný súboj. Pri hľadaní Eddieho zisťujeme, tak trochu pritiahnuto za vlasy, že na opačnú stranu vedie ešte jedna cesta. Cesta k nej je ale jedna z najpríťažlivejších pasáží novej sezóny. I keď toľko rizika (možnosť utopenia), čo do nej dávajú postavy, je málo uveriteľná. Čaká nás aj zaujímavý cliffhanger, po ktorom asi ťažko nezapnete ihneď ďalšiu časť. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může někdo vyřadit toho boyfrienda, co vede pátrání na vlastní pěst, protože věří, že parta nerdů je kult, co zabíjí lidi? Já tu jeho dějovou linku fakt nesnáším. To už je uvěřitelnější, že Joyce zachrání Hoppera z ruského vězení. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já naprosto miluju Murrayho a Joyce dějovou linku, což mi připomíná, že ruskej příběh se pěkně rozjel. Poslední večeře, kdy Hopper vypráví o Demogorgonovi je pořádně mrazivá. Ale zajímalo by mě, jestli Hopper nemá taky nějaký zvláštní schopnosti, protože ten chlap měl bejt už dávno mrtvej. Už ho zbili nejmíň třikrát, nohu má v prdeli a ještě k tomu se popere se spoluvězněm. A pořád žije! Nevím, jestli je to tím, že má tuhej kořínek nebo plot armorem, možná něco z obojího, ale už to trochu moc bije do očí. Každopádně mě překvapuje, jak dobře zkombinovali tolik dějových linek, protože tuhle sezónu je jich tam fakt pořádná spousta, ale běží spolu dobře jak švýcarský hodinky. Navíc jsme dostali nahou hruď Stevea a to se mi velice líbí! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale doufám, že ho nezabijou. Vím, že jsem říkala, jak mě sere, že se bojí zabíjet postavy, a to pořád platí, ale zrovna Steve... Ale za to se konečně zase podíváme na druhej břeh, na to se dost těším! Což mi připomíná, že jsem ještě nezmínila, jak dobře tahle série vypadá. To CGI prostě nemá chybu. A ta scéna v domě u přítelkyně Dustina.. Myslím, že je to vtipný, kvůli tomu, jaká je to celý strašná kravina. Hodnocení: vsadím se, že ten kluk, co pomáhá Eleven, je One/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa pekne splieta do klbka. Sú tu síce opäť slabé a hluché miesta ( predsa len treba 4 dejové linky niečim naplniť ). Posledné časti, tak pôsobia ako iba naťahovačka. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažko povedať či to bolo zámerom už pred začiatkom natáčania 4 série, ale Mike a Will sú pomerne výrazne vytlačený do úzadia. Skrátka 3 roky je pomerne dlhá doba a do konceptu seriálu sú už príliš fyzicky vyspelý (opakujem na pomery seriálu) a tak ich linka zaujala asi iba poznámkou "asi sme vyplašili skunka". Dá sa predpokladať že keď sa 13 ročné detičky pôjdu zhúliť bude to top secret krycí názov, ktorý nerozlúšti FBI, CIA ani KGB. Linka s El sa síce posúva ďalej a dozvedáme sa o jej osude opäť o niečo viac tak trochu prešľapuje na mieste. Epizóda sa opäť zaskvie dobrým záverom, ale 75 minút je už pomerne dosť. Netflix vie veľmi dobre prečo neponúkol celú sériu naraz a natiahol epizódy (aj na úkor kvality) pretože určite nebudem jediným človekom ktorý práve po tejto sezóne zvažuje svoje predplatné služby stopnúť. Najlepším momentom je paradoxne opäť Hoover a jeho pobyt v ruskom zajatí. Keď už každému vadilo že po jeho počinoch by v gulagu už dávno kúpil guľku do tej sprostej americkej hlavy (keď môže Jedadiah nadávať najvtipnejšej postave série nadávať do Rusov, druhí budú nadávať amíkom do huličov kockotov ((takto to proste je)) ). v USSR sa ľudia strieľali za menšie prehrešky a už to bilo do očí, aj keď seriálu to prospelo. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestý díl, po tomhle zbývá už jen jeden, achjo já se budu nudit, až to dokoukám. Každopádně jede to jak svině, zajímá mě jak se tahle série vyvrbí. Pomoc dětí u Suzie doma, aby zabavili jejího taťku byla dost nice. V Hawkinsu už se to taky fajně rozjelo, no lets see jak to bude pokračovat v další epizodě. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dejová linka El odokrýva veci z jej minulosti v resocializačnom zariadení pre nadané deti. Stretávame sa opäť s Dustinovou frajerkou čo bolo celkom milé spestrenie. V Howkinse sa objavila diera, ktorá nám vcucla Steva. Joyce sa so všetkých síl snaží zachrániť Hoppera, čas sa jej ale nebezpečne kráti. Prevedenie: Opäť časť ktorá príbeh nikam neposúva, ak by sme ju vynechali reálne by sme o veľa neprišli. Ale zrejme je nutná aby sme sa vedeli empaticky vcítiť do jednotlivých postáv. 60% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia epizóda, ktorá netlačí až tak zásadne na plyn, každopádne, stále sa tam niečo deje a jednotlivé dejové linky sa stále rozvíjajú. Verím, že v ďalšej epizóde pôjde seriál opäť na plno. 90% Netflix ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hopper linka, jako tradičně o ničem. Na klíčové události okolo “hlavního bubáka” to nemá naprosto žádný dopad (nemluvě o té debilitě v kostele… ta skýš už by byla dávno vybílená, po tom co tam vojáci naši minule Hoppera). Samotná linka “bubák” je do vyplutí na loďce prakticky nudná (tedy 80% času). Linka 11 se hodně pomalu sune k závěru “super-schopnosti jsou zpět” (jako to by nešlo rychleji?) a zbytek? Buď otravné nebo bizár. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta pasáž v domě Suzie...byla...no, pořád úplně nevím, co tam Mike, Will, Jonathan a jeho kámoš z pizzerie vlastně dělají. Ta jejich dějová linka je poněkud...hm. Hopper ovšem, to je jiná. Paráda. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko teďko jednoznačně soudit, kdo je mojí favoritní postavou. Minimálně u party, co zůstala v Hawkins, chcete fandit naprosto komukoli. Ta chemie, co mezi sebou budují, strká do kapsy všechny první tři řady dohromady. Už teď se těším na midseason finále jako dítě na Vánoce! ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zatial excelentne. plne zivota, napaditosti i humoru. najslabsou liniou dosial je jednoznacne "el". paradoxne, ci skor nevyhnutne. eleven je totiz v porovnani s ostatnymi charaktermi navzdory svojmu pozadiu i minulosti pomerne jednorozmerna postava a jej hviezdne okamihy v 4. serii sa skoncili povabnou scenkou, ked otravnej blondinke korculou natlkla hubu. velka skoda, ze sa otravna blondinka (omnoho zaujimavejsi a silnejsi charakter ako el samotna) viac nezjavila, mohol ju rozpucit vecna ci aspon zozrat zralok na slnecnom kalifornskom pobrezi. ()

Reklama

Reklama