Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nancy má děsivé vize. El zvládne důležitou zkoušku. V Hawkinsu pak parta shání zásoby a chystá se do boje. (Netflix)

Recenze (47)

zsn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S pauzama to sleduju už asi 3 dny! Otřesný! Nudný! O ničem! Celá čtvrtá řada už je totální pojeb! Vaří z vody, přetahují, vymýšlejí nové entity na starých základech. Nejsou už ani vtipní a zapomněli na životy všech ostatních dětí krom už fakt nudný 11. Je čas skončit a to zrovna já u seriálů nikdy neříkám. Smutná pravda je však ta, že holt došly nápady. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto nebetyčně mě sere jak je na všechno čas. Asi nejvíc iritující je linka 11ky. Tu prostříhat na 10% a bylo by ještě málo. Ta debilita chování postav okolo jedenáctky je až bolestná (nemluvě o hloupostech ve scénáři). Hned v páté minutě jsem vybouchl smíchy, když Nancy vytrhává prkna ze zatlučených dveří (prkna zatlučená do futer), aby ve vrcholu dramatické scény otevřela dveře OD SEBE! Epizoda vůbec nemusela mít hodinu a půl. Linka Hopper bizár a stále působí dojmem vaty navíc. Ještě, že se linky začínají postupně spojovat. ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni dorazili do finální rovinky! Příprava některých dějových linek je však až moc zdlouhavá a za mne ji šlo ukončit dříve (např. Ruskou výpravu uzavřít už v tomto díle) a ve finále se soustředit na to jediné hlavní... Protože za mne to bude zase jen natahovat poslední díl. A zbytečně. Už tak je za mne 2h 20min šílených. Takže dobrý (nadprůměrný) díl, ale zdaleka ne dokonalý. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý díl, ale už by to chtělo i víc sestříhat. Některé scény jsou opravdu zbytečně natáhlé. Zápletka v Rusku se zbytečně prodlužuje a vlastně i shánění zbraní nám zabralo hodinu epizody. Jako furt to má tu správnou atmosféru, jen všechny scény jsou zbytečně delší, roztaženější a to není vždy ku prospěchu. ()

Marius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia rozbehli zbytočne veľa línií, čo na jednej strane pôsobí dynamicky a divák sa nenudí, na strane druhej však seriál splošťuje a oprosťuje od akéhokoľvek hlbšieho posolstva, ktorým disponoval napr. priznaný Papa seriálu, o tom, že to málo tlačí na pílu ani nehovoriac. 7/10 ()

Galerie (87)

Zajímavosti (8)

  • Během scény s inzerátem na obchod „Válečná zona“ se objeví narážka na filmovou sérii Rambo. (Duoscop)
  • Na konci epizody hraje píseň „Separate Ways“ od Journey. (Duoscop)

Reklama

Reklama