Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 3
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele DwayneJohnson k tomuto seriálu (4)

Stranger Things (2016) 

Je to tak skvělé, že jsem úplně ztratil řeč. Vlastně úplně všechno. Od výpravy, přes příběh, ještě lepší soundtrack a výborně obsazené (ne)herce. Tohle všechno tvoří osm dílů seriálů Stranger Things, který mi pořád ještě připadá jako blesk z čistého nebe. Na něco podobné jsem dlouho čekal a ono se to vyplatilo. Takže já Vám pánové režiséři děkuji na tisíckrát, opravdu jste mi udělali obrovskou a nefalšovanou radost. Jen se asi budu muset každý den štípnout, jestli se mi to nezdá... ()

Season 2 (2017) (S02) 

Druhá série je možná o maličký ždibec horší, přesto je stále výborná. A hlavně ta chemie mezi všemi aktéry, ta tam prostě pořád je. Vůbec nic mi nevadilo a odbočení v sedmém dílu mně přišlo taky hodně OK. Celá působí velmi přesvědčivě k čemuž přispěli i nové, herecké tváře, kde bych asi jmenoval Seana "Křepelku", na kterého jsem od LOTRa málem zapomněl. Winona se taky trošku zklidnila, malí kluci spolu s Jedenáctou jsou pořád k sežrání a spolu s Davidem hrají ještě líp, než minule a tak mi prostě a jednoduše nezbývá, než hodnotit známkou nejvyšší. Teď můžu jen tiše doufat, že tahle dvojka bude takový předskokan k té poslední, co se snad chystá za rok. Pokud bude lepší, než předchozí dvě, nebudu se vůbec zlobit. ()

Season 3 (2019) (S03) 

Je vidět a to hlavně na začátku, že tvůrci tak trochu vařili z vody. Chyběl tomu ten originální nápad, myšlenka, provedení něčeho, co prostě vidíte poprvé a nemůžete se toho pořádně nabažit. Což v téhle série vůbec nefunguje a zhruba do pátého dílu jsem vůbec nedoufal, že dám víc, než čtyři. Tohle vše zachránil díky bohu závěr, který funguje skoro na sto procent a díky němuž jsem ochoten (asi neprávem) přihodit ještě jednu hvězdu navíc. Odcházet se má umět v nejlepším, což se Stranger Things plus, mínus povedlo. Jenom po úplném, titulkovém konci absolutně netuším, co se na nás ještě (do budoucna) chystá. ()

Season 4 (2022) (S04) 

Je nad slunce jasné, že seriál Stranger Things se stal za těch několik sezón naprostým fenoménem. Vydělal spoustu peněz a tak jsem se nakonec zas až tak moc nedivil, že natočili tohle další pokračování. A jak jsem v předchozích dával víc, než bylo zdrávo, tady zůstanu nohama pěkně při zemi. Je to pořád hodně dobré, ale přece jen tam malý kousek chybí. Vlastně pořád stejný, nebo podobný muster. Padouch, El, parta ostatních dětí a tak to jde s malými odbočkami od první série pořád dokola. Neříkám, že mě to nebaví, jen mě to nedokáže udržet v takové pozornosti, jako v prvních dvou řadách. Takže upřímně doufám, že ta příští bude už nadobro poslední, protože odcházet se má prý v nejlepším. A to si tady nejsem ale vůbec jist. ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama