Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 3
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Videa (17)

Trailer 3

Recenze (1 250)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Po 2 sériách: Odjakživa som bol skôr zastáncom názoru, že decko na javysko ani plátno nepatrý, (ajkeď som sám hral divadlo od 6tich), pretože neni emočne dosť zrelé k vyjadreniu jemu cudzích pocitov. Výnimky sa vždy našli, ale obsadenie Stranger Things môj názor úplne zmenil, pretože toľko výnimočných hereckých výkonov od detských predstaviteľov som naozaj nikdy neviel. Naviac sa tu párujú staré dobré postupy s novými technickými vymoženosťami, a výsledok je pre mňa plnohodnotný. Scenár je skvelý, a spracovanie je viac, než filmovej kvality. Chcem okamžite ďaľšiu sériu! 100% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Po třetí sérii mám jasno v tom, že je to pecka. Ať už se budeme bavit o hereckém obsazení, režii, kameře, scénáři, kostýmech, humoru nebo o hudebním soundtracku, je to v podstatě perfektní. Obdivuji, že se tvůrci nebojí být občas i trochu zlí, a že nikdy nevím, co přijde. Nemůžu se dočkat pokračování. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherná retro atmosféra! Sci-fi a osmdesátky na plný koule! Steven Spielberg meets The X-Files and Freaks and Geeks. Najednou jsem se zase cítil jako čerstvě -náctiletý... Opravdu podařená seriálová pocta všem těm krásným soft sci-fi filmům a mysteriózním hororům z 80. let a skoro až neuvěřitelná metamorfóza k dobové produkci cílené především na dětského a dospívajícího diváka. Kdybych to nevěděl, neuvěřil bych, že tenhle seriál nevznikl v 80. letech, ale až teď... Skvělá hudba! PS: Na výběru (nejenom dětských) herců je dobře patrno, jak se za těch cca 30 let změnil ideál krásy a estetický úzus... Série 1: 90% Série 2: 95%, Série 3: 70%, Série 4: 80% ()

2Pac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Editovane: To, ze to ma len feel 80tych rokov, z toho bombu nerobi...mal som co robit, aby som dopozeral prvu seriu...prislo mi to ako nasa Majka z Gurunu (Spadla z oblakov) s ovela vacsim rozpoctom, nic viac... Dal som sancu druhej serii a spravil som dobre. Druha seria je ovela zrelsia a zabavnejsia jazda, tretia seria je zase cisto “fantasy nerd jazda” ... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nikdy som sa nechcel viazať na dlhé seriály, mal a mám rád minisérie. neviem pri koľkých sériách skončí Stranger things, ale všetky 3 série boli výborné, ale táto prvá nezabudnuteľná, kultová. Návrat do detských čias v tej najkrajšej podobe, presne ako sme ich zažili my, dnešní 40-tnici. Už som si začínal myslieť, že dnešné filmy stratili kúzlo, alebo, že som sa zmenil ja sám, starnem a tak...Nie, Stranger things dokazujú, že sa to stále dá, len to nevie každý. Duo Duffer brothers to dokázali na takej úrovni, že sám Spielberg by sklonil hlavu. partia chlapcov sa vydarila, super casting, nielen pevné jadro, ale i všetky postavy okolo nich, vrátane zápornejších. nad všetkými vyčnieva veľmi sympatické dievčatko s veľkou hereckou budúcnosťou (dúfajme)- Millie Bobby Brown v úlohe "Eleven". Späť je aj stratené dievča hollywoodu W. Ryder. Celá prvá séria je úplne magická, nádherná, , všetky postavy, odkazy na tú krásnu dobu-80-tych rokov...Humor, akcia, romantika, napätie, jemný hororík? Mix žánrov, ktorý dokonale funguje. Odporúčam hlavne tým, ktorý tú dobu zažili, ostatní možno nebudú až taký nadšený. 100%. ()

Galerie (1 212)

Zajímavosti (281)

  • Herec Charlie Heaton (Jonathan Byers) sa nezúčastnil premiéry 2. série, na ktorú oficiálne do USA mal prísť. Dôvodom bolo, že mu na letisku v batožine objavili stopy kokaínu, a preto bol poslaný späť do Londýna, kde žije. Herec sa priznal, že kokaín naozaj bral. (Marceloo)
  • Představitel Billyho (Dacre Montgomery) strávil před každým natáčením kolem hodiny a půl v maskérně, kde mu specialistky nasazovaly paruku vytvořenou pro jeho nezaměnitelný účes. (pusheen)

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama