Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele Tommassi3 k tomuto seriálu (21)

Stranger Things (2016) 

Výlet v tarantinovském stroji času do kingovských osmdesátek, mých milovaných osmdesátek, v nichž ošklivý mimozemšťan naučil kolo létat.. Nejpřekvapivější seriálový hit dekády, který zkoumá z několika úhlů úzkosti a strach jako takový, stejně samozřejmě, jako se Winona vrátila mezi živé.. Úžasný nostalgický výlet do míst utkaných ze vzpomínek na dětství.. ()

Season 1 (2016) (S01) 

Famózní rozjezd zcela dechberoucího projektu, u něhož si jen nejsem jist, zda mu tlak Netflixu na tvůrce s dalšími řadami nebude vlastní smyčkou.. ()

Kapitola první: Zmizení Willa Byerse (2016) (S01E01) 

"Joyce, tohle je Hawkins !! Jasný ?? Víš, co nejhoršího se stalo za ty čtyři roky, co tu dělám ?? Víš, co bylo nejhorší ?? Když sova napadla Eleanor Gillespieovou, protože si její účes spletla s hnízdem.." ;) ()

Kapitola pátá: Blecha a akrobat (2016) (S01E05) 

"Počkejte, až Willovi řekneme, že na jeho pohřbu brečela Jennifer Hawyesová !! Se pomine !!" ;) ()

Kapitola šestá: Příšera (2016) (S01E06) 

"Vážně chceš bojovat s Demogorgonem jen s prakem v ruce ?? Je to jako by R2-D2 šel bojovat s Darth Vaderem !!" ;) ()

Kapitola sedmá: Vana (2016) (S01E07) 

"Lando Calrissian !!" - "Přestaň už s tím Landem !!" ;) ()

Kapitola osmá: Vzhůru nohama (2016) (S01E08) 

"Wille, Wille, neuvěříš, co se všechno stalo, když jsi tu nebyl !! Měl jsi pohřeb !!" - "Jennifer brečela !!" - "A Troy se pochcal !! Před celou školou !!" ;) Famózní finále první řady konečně dává ochutnat i kus světa pod námi.. Závěr s cliffhangerem tak skvostným, že druhá řada je jasnou prioritou.. ()

Season 2 (2017) (S02) 

Do očí bijící vyšší rozpočet projektu vůbec neuškodil, a tak nezbývá než doufat, že třetí série s tou řadou načrtnutých motivů naloží stejně famózně jako první dvě.. Duffers Brothers se tentokráte odkazují na takové bijáky jako Terminátor, Vymítáč Ďábla či Vetřelec, některé scény přímo parafrázují, s těmi odkazy však pracují ještě šikovněji a sofistikovaněji.. Neskutečná nálož nejočekávanějšího série.. ()

Kapitola první: Šílená Max (2017) (S02E01) 

"Hele, nepomáháš mi, Jonathane !! Jen se pak cítím ještě víc jako máklej !!" - "Nejsi máklej, Wille !!" - "Ale jsem !! Jsem.." ()

Kapitola šestá: Špeh (2017) (S02E06) 

"Dobrý, kámo !! Dělej, že tě nezajímá !!" - "Nezajímá !! Nemrkej na mě Steve !!" ;) ()

Kapitola osmá: Ovladač mysli (2017) (S02E08) 

"Potřebujete znát BASIC.. Znáte BASIC, šerife ??" - "Tak mě ho naučte, Bobbe !!" - "Jasně !! A pak bych vás ještě mohl naučit francouzsky, ne ?! A trochu německy.." ;) ()

Kapitola devátá: Brána (2017) (S02E09) 

"Nezlobím se, El, jen by mě zajímalo, proč najednou vypadáš jako nějakej pankáč z MTV.." ;) ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama