Reklama

Reklama

Rob Zombie - Well, Everybody’s Fucking in a U.F.O.

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2016, 7 min

Recenze (4)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Fakt mi přijde, že Rob si ujíždí čistě na tom co ho baví bez ústupků, čehož si vážím a tenhle nový kraťaso-klip s ceckatou Sheri Moon a nadrženými ufouny je toho důkazem. Nová deska bude ještě větší béčková špinavost než ta předchozí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Well, Everybody´s Fucking in a U.F.O." je štvrtá skladba zo šiesteho štúdiového, sólového albumu amerického speváka Roba Zombie. Album nesie názov "The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser". Vyšiel dvadsiateho deviateho apríla roku 2016 pod značkou vydavateľstva Universal Music. Hudobná i filmová tvorba tohto horrorového maniaka je špecifická, originálna a nezameniteľná. Svojim spôsobom mám pre neho slabosť. Takže môžem skonštatovať, že ma mimozemsky uleteným klipom ku songu "Well, Everybody´s Fucking in a U.F.O." opäť dobre pobavil. **** ()

Reklama

Jason13 

všechny recenze uživatele

Rob je pro mě jedna z nejzajímavějších rockstars současnosti! Jeho filmům jsem nepřišel nijak zvlášť na chuť, ale v hudbě a videoklipech mě ta jeho ujetost hodně baví. Tahle mimozemská záležitost není výjimkou.. Krásná paní Zombie nesmí chybět. :) ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama