Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prequel k anime Free! z roku 2013 vypráví příběh kamarádů Haruky a Makota, kteří právě nastoupili na nižší střední školu. Po přemlouvání kapitána se přidávají k místnímu plaveckému týmu. Budou ale chtít znovu plavat na závodech štafetu s novými spolužáky potom, co na základní škole vyhráli se svými nejlepšími přáteli Nagisou a Rinem první místo? (loveless)

(více)

Recenze (2)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se k tomu v rámci příprav na třetí sérii skoro po třech letech konečně dokopala. Jako hlavní určitě musím pochválit úchvatnou animaci, na které se tvůrci opravdu vyřádili. O dost hůř jsou na tom bohužel nové postavy, protože uřvaný Asahi se ještě nějak dá, ale tsundere Ikuya je přímo nesnesitelný. Stejně tak příběhu je poskrovnu a jednotlivé řešené problémy postav nejsou až tak moc záživné (upřímně při "emocionálním" vyústění jednotlivých linek jsem se celkem dost nasmála), ale jako celek je to pořád příjemná oddychovka a asi si v brzké době půjdu zase zaplavat. 6/10 ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Prequel ke skvělému anime Free! vypráví příběh o trošku mladšího Haru a Makota, kteří právě vstupují na nižší střední, nacházejí nové kamarády a stávají se nejmladšími členy plaveckého družstva. Haru zůstává týden doma sám a připravuje si k jídlu pouze makrely, což přinese problémy. Film jsem viděla po dvou sériích anime a říkala jsem si, že mě určitě bude nudit vzhledem k mladšímu osazenstvu a vůbec, ale opak je pravdou, bylo to opět vynikající. ()

Reklama

Galerie (30)

Reklama

Reklama