Reklama

Reklama

Útok zabijáckých koblih

  • USA Attack of the Killer Donuts
Trailer

Obsahy(1)

Johnny žije se svou matkou, která ho neustále peskuje za jeho lenost. Přestože doma nehne ani prstem, chodí si vydělávat do nedalekého obchodu s donuty, kde pracuje v kuchyni. Jednoho dne se za ním staví jeho strýc Luther, potrhlý vědec, který ve své sklepní laboratoři dělá tajné pokusy. Dojde však k potyčce mezi ním a majitelem obchodu, při které se nedopatřením dostane zkumavka s podivnou látkou až do fritézy, kde se koblihy smaží. A je zaděláno na pořádný průšvih. Obyvatelé malého městečka jsou zanedlouho napadeni ozubenými koblihami, které dokáží plivat žíravinu. Johnny, spolupracovnice Michelle, známý Howard a strýc Luther musí urychleně přijít na způsob jak vražedné donuty zastavit dřív, než pozabíjí všechny lidi ve městě… (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

koval45 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl ve filmech řádit kdejakou havěť (včetně zabijácké pěny, psychopatické pneumatiky nebo ledničky posedlé ďáblem), ale killer donuts mě totálně dostali. A hlavně potěšili, není to zdaleka tak špatný film, jak by se mohlo zdát. Prostě taková zábavná blbina, s přijatelnou stopáží, dobrým tempem příběhu, neobsahující hnusné digitální efekty, se sympatickými postavami a herectvím. Navíc je na filmu znát to nadšení tvůrců a to je v dnešní době u béčkové produkce zázrak. Jasná spokojenost. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Attack of the Killer Donuts“ má super nápad, já bych docela rád viděl takovou ptákovinu, kde se tvůrci pokusí o příběh a kde budou klasické triky a masky, díky kterým to bude fungovat. Jenže „Attack of the Killer Donuts“ nefunguje a digitální koblihy prostě nejsou dost dobré, aby snímek utáhly. A bohužel, což je na tom celém nejhorší, snímek prostě není vtipný a nedovede ani rozesmát. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ujetých rádoby hororových komedií, ve kterých zabijí nejrůznější věci či potraviny, jsem už za ty roky, co se věnuju hororovému žánru, viděl celou řadu. Takže mě šílenost zdejšího scénáře absolutně nechala zcela klidným. Attack of the Killer Donuts je totiž hodně ale opravdu hodně chabým kouskem, plným špatných digitálních efektů a slabých rádoby humorných scén. Otrlejší diváci a ti co už viděli nějaké ty filmy kupříkladu od Asylum či Syfy, však i přesto snad dokáží přistoupit na tuhle nepovedenou hru. Bizarních nebo lépe řečeno až „fekálních“ situací je tu celá řada. Objeví se tu céčkové gore, bude se zvracet, prdět i stříkat z anální díry a to vše v duchu laciných efektů poskakujících donutů. Tu a tam se však přece jenom podařilo tvůrcům vymyslet i něco jakžtakž srandovního, co vás alespoň na chvíli donutí přestat kroutit hlavou nad celkovou trapností tohoto filmu. O charakteristice jednotlivých postav bych raději taky pomlčet, protože by mi asi nestačila ani dost slušná zásoba sprostých slov, která znám. Ústřední dvojice (představitelé Johnnyho a Michelle) by snad ještě s přivřením oka snesla přísnější měřítko, ale zbytek osazenstva – to byl jeden větší retard za druhým. A podle toho to tak i celé vypadalo. Ale co si budeme říkat, to prostě musíte vidět sami! 30% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama