Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naše projevy jsou svázány se vzpomínkami, které si na nás uchovávají ti, kteří nás milují... Anebo nenávidí. Předposlední film mistra brakových hororů LUCIA FULCIHO nás seznamuje s rodinou multimilionáře Mainardiho, který v úvodu záhadně umírá na vnitřní krvácení. Po sobě zanechává tučné dědictví, a tak je brzy jasné, že o přirozené smrti nemůže být řeč. V okruhu podezřelých jsou všichni nejbližší příbuzní a Mainardiho duch nedá pokoj, dokud se nedozví skutečnou pravdu. Jeho hlas ze záhrobí nakonec dovede odvážnou dceru Rosy k děsivému závěru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

iolaos 

všechny recenze uživatele

....tak prubeh teto horrorove kriminalky nebyl buhvi co... da se rict , ze i pomerne slusne nudil.. , ale povezte jedineho svetoveho horroroveho rezisera...krom D'Amata, L. Bavy, ci mozna Soaviho.. , ktery se kdy zmohl na tak FAMÓZNÍ remeslnicinu provedeni a nasnimani nechutnosti.. to, co tu Fulci opet rozprostrel ( posmrtna destrukce lidskeho tela, odporne fokusy na vnitrnosti...) nema obdoby od jeho legendarni 70 dekady. 8/10 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušný horor o bohatém muži co je nalezen mrtev . Má dceru ,která jediná ho má ráda a on jí pomocí telepatie prosí o pomoc ,aby mu zjistila kdo ho zabil. Začíná docela děsivá hra kdy se nám promítají řady vizí a realit jak to vše mohlo či možná bylo a nebo né.... Až dojdeme docela k zajímavému rozuzlení. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Hlasy zo záhrobia sa dajú považovať za pekne vyprofilované giallo. Obsahujú všetko, čo správne giallo obsahovať má - krimi motív, hororové prvky či nahotu, no napriek tomu sa ani v rámci tohto polozabudnutého subžánru nedajú označiť za nadpriemernú snímku. Detektívna časť príbehu nefunguje tak ako by mala - pohnútky činu sú priehľadné, vzhľadom k malému počtu postáv je okruh podozrivých hneď od začiatku viac menej jasný a rádoby ohromujúce záverečné odhalenie nie je až tak prekvapujúce, ako by si Lucio Fulci určite želal. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Fulciho mystery, ktoré zaujme iba v krajných prípadoch. Hrozný brak a zbytočný film so slabým spracovaním. Množstvo WTF scén, nič napínavé a zopár nechutných scénok. Príšerní herci, slabá zápletka a neuveritelne otravná hudba počas celého filmu. Réžia a kamera taktiež nič moc. Navyše som sa pri deji nudil, ale na to že bol večer, nezaspal som takže tú jednu hviezdu si to snáď zaslúži. 28% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mohli jsme vidět život boháčů a přepych ve kterém si žijí. A jak se říká: mít málo peněz je zlé, mít hodně peněz ještě horší. Tento film se řadí mezi další podobné s tímto tématem, kdy někdo kvůli penězům někoho zavraždí a duch zemřelého chce spravedlnost. Nic nového nám film nenabídl. Ovšem bylo ve filmu i dost dobrých scén, to musím pochválit. Pěkná pitva či zombie to jsou právě prvky, v nichž se Fulci vyžívá a ve svých filmech preferuje. I zde nám nabídl trochu nechutných zombie, ale je škoda, že jen v jedné scéně. Rozhodně jich mohl použít víc tím by film rozhodně prokrvil a oživil. Nejkrásnější scéna byla v postupném rozkladu těla v hrobce. Tohle bych asi hodnotil jako nejlepší z celého filmu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film byl namluven v anglickém jazyce. Všichni herci a herečky poté nadabovali své postavy do italštiny. (Chatterer)

Reklama

Reklama