Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sao Paulo roku 1984. Estela prochází spletitou fází dospívání. Sex, láska, přátelství a všechno ostatní se zdá být příliš složité. Esteliným hrdinou je strýc Carlos z Kalifornie a jejím největším snem je ho navštívit. Všechno ale ztroskotá, když se vyzáblý, slabý a nemocný Carlos vrátí do Brazílie. Estela, zmítaná mezi krizí a novými zjištěními, musí čelit realitě, která navždy změní její pohled na svět. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dospívání po Brazilsku a s odkazem na osmdesátá léta a Ameriku. První scéna jasně napoví, kam bude film směřovat a to se nezměnilo ani do samotného konce. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Film o mladých lidech jejich ideálech a zklamáních.Film mě přijde svým zpracováním,výkony herců víc než nadprůměrný.Mládí to opravdu nemá jednoduché. ()

Anetulicek 

všechny recenze uživatele

Sen, ktorý sníva dievča z Brazílie...sníva o tom, že pôjde na návštevu svojho uja do slnečnej Kalifornie a cestu má aj naplánovanú...dohodne sa s rodičmi že namiesto oslavy 15. narodenín, pôjde v sedemnástich na výlet....medzitým, sa jej ospevovaný strýko však vráti umrieť na rodnú hruď, pretože je nakazený HIV... dievča sa zatiaľ stihne zamilovať do surfera, odmilovať a zase zamilovať do chlapca, ktorý má rovnaký koníček a to počúvanie zahraničnej hudby a pozeranie hudobných klipov. Nenáročné a napriek tomu veľmi pekné spracovanie, neopozerané tváre, príjemná atmosféra... za 4 * ()

Reklama

Reklama