Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Buck Rogers (Gil Gerard) odstartuje v raketoplánu na rutinní let v roce 1987. V důsledku havárie vnitřních systémů usne ledovým hibernačním spánkem a probudí se až po 504 letech v roce 2491. K Zemi se tou dobou blíží Draconie, obrovská kosmická loď mimozemské civilizace Dracoňanů, aby pod záminkou obchodování pronikla do blízkosti planety a porazila ji. (Hans.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

berg.12 

všechny recenze uživatele

V čase zamrzlý hrdina svým zdravým americkým úsudkem a macho sexappealem zachraňuje v ripp offu Star Wars budoucí lidstvo. K tomuhle jsem se dostal jen díky prvotřídní dvojepizodě South Parku 'Go God Go' a má to takový půvab, že jsem nakonec dal i celý seriál. Studená válka a sexuální revoluce v brakovém sci-fi, co více si přát. A ty bondovské titulky! ()

Braddy 

všechny recenze uživatele

(285. shlédnutý z 298) Buck Rogers odstartuje v raketoplánu na rutinní let...aby vletěl do rutinního filmu. Stejně jako Battlestar Galactica (od stejných producentů) se film svezl na vlně úspěchu Hvězdných válek. Bohužel kopie originálu jak známo s dalším kopírováním ztrácí na kvalitě, což je i případ Bucka Rogerse. Efekty jsou skousnutelné, ale ničím neohromí. Taky jich je jen pár a navíc už recyklované. Hlavní hrdina mě celkem iritoval a jeho plechový přítel s "tamagočim" na krku...no raději nemluvit. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Úvodní film k stejnojmennému seriálu je v podstatě hodně volný remakem seriálu z roku 1939 - (viz. Buck Rogers (1939). Dále se však hravě zařadí mezi klasické filmy 70tých let (obvykle ovlivněné Fenoménem Star Wars). Je tu tradiční jednoduchý příběh (hlavní hrdina zamrzne v čase a probudí se o 500 let později - no už jak to tak bývá jsou záporáci co chtějí dobít Zemi), opakovaní záběrů, spoře oděná "mimozemská" děvčata, rádoby vtipní roboti a jako bonus strašně vlezlá úvodní písnička. No těším se co předvede seriál, ty tři hvězdičky jsou dle mého zasloužené, jisté kouzlo to má. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skvělá retro ptákovina, u které je vidět, že se inspirovala "Star Wars", "Star Trekem" a nejspíš i "Flashem Gordonem". Ale je to jedno, protože to má ten správně úchylný sedmdesátkový look a béčkové pojetí, které mě prostě bavilo. Tohle je film, který je určen milovníkům béček. Rozhodně dovede pobavit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pilot serialu, ktory v pohode funguje aj ako samostatny film a vdaka uspechu Star Wars ho uviedli aj v kinach, kde mal celkom solidny uspech. Po dlhych rokoch od vzniku mi uz tento film pripada dost zastaraly. Jak technicka stranka, ktora dnes nikoho neohromi a ani nepôsobi roztomilo ako niektore ine stare sci-fi. Zaroven styl filmu je strasne detinsky. Nemal som pocit, ze sledujem dospele sci-fi, ale skôr nejaku historicku rozpravku s princeznou, odvaznym rytierom, zakernym kralom atd, akurat odohravajucu sa v buducnosti. Najväcsi problem vidim v postavach, ktore sa spravaju strasne hlupo. Vsetky tie podrazy, ktore sa tu udeju sa daju odhadnut 89 minut pred ich odhalenim. Samotny Buck pôsobi najprv ako uplny idiot, ktory nic nechape a neskôr zase ako genius, ktoremu vyjde vsetko na co siahne a ani nevie ako. Buhuzial jeho predstavitel postrada akukolvek charizmu. Dalej tu su dva otravne roboty z ktorych jeden neustale vydava trapny zvuk bidi bidi bidi. Takze z postav zaujme len diabolsky radca princezny Henry Silva a nadherna princezna, ktora tu pobehuje v sexy kostymoch. Vysledkom je zastarale sci-fi orientovane na najmensich, takze dalsie diely rozhodne vynecham. 5/10. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama