Reklama

Reklama

Blair Witch: 20 let poté

  • USA Blair Witch (více)
Trailer 3

20 let po záhadném zmizení Heather Donahue a jejího filmového štábu v burkittsvillských lesích se její bratr vydává na místo činu. Spolu se skupinou přátel je odhodlaný zjistit, co se tenkrát skutečně stalo. Jenže jejich výprava od začátku nejde podle plánů. Atmosféra houstne, ve tmě někdo čeká a z lesa není podle všeho úniku... (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (265)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se chtěl tomuhle filmu vyhnout, ale zase bych nebyl v obraze, že. Tak už jsem. Závada BW 2! To měl být remake původní trapárny, nebo snad parodie? Snímek moc nefunguje ani jako komedie, i když jsem se místy dost nasmál. Nejvtipnější scénky - létající stan, lovení dronu a zaseknutí v díře. Který magor by asi šel přes vodu v kalhotech, aby je pak musel sušit? Od půlky všichni jen lítají po lese a řvou. No, všichni naštěstí ne. Jestli se při tomhle někdo bojí, tak asi nikdy nedržel noční hlídku na letním táboře...Jinak stále nechápu , že, má-li se jednat o FF, chopí se ručky někdo s Parkinsonem a k tomu navíc permanentně zoomuje... Šaškárna pro děti ze školky. A obraz jsem měl ostrý jako bič, tudíž tím to nebylo... Hvězda za nožičku, i když jsem postrádal dlouhý detailní záběr. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Celkem důstojný sequel, u kterého jsem měl párkrát pocit, že dostanu infarkt (hodně slušnej sound mixing 👍 👍 👍), ale sledovat další nesympatický děcka, co si hrajou s hi-tech hračkama a dronama, ale mají problém postavit stan nebo přebrodit řeku, je místy trochu utrpení. Tímhle přírůstkem bych se s found footage formou rozloučil, děkuji! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud bych hodnotil filmovou úroveň, tak tady film určitě neoslnil. Pokud bych ale hodnotil to jak moc jsem se cítil během filmu malý a že jsem se opravdu bál ...tady určitě snímek obstál. Jenže, ono jde taky hlavně i o tom prostředí. Kdo z nás by se v podobném lese uprostřed ničeho nebál, že? Oceňuji fakt, že tvůrci diváka zhruba od 40. minuty nenechají odpočinout a ládují do nás čím dál hustější atmošku. 55% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po zdrcujících recenzích jsem čekal nějaký strašný průser a vůbec sem nechápal, co může být na filmu tak špatné a co víc, nechápu tu většinu diváků ani po projekci.Adam Wingard je kvalitní režisér, tudíž má film všechny aspekty poctivé řemeslné práce, at' už je to vizuální stránka, kamera nebo herci...všechno je na top úrovni dnešních kino produkcí, příběhu je trochu víc a perfektně navazuje na 17 let starý první film.Postavy nejsou hloupé, nepronášejí blbé dialogy, nechovají se nelogicky...jen pod tíhou pekelného strašení které je daleko intenzivější a děsivější než v jedničce dostávájí pěkný kotel a moje srdeční pupma s nima.Takhle nějak jsem si představoval slušné pokračování Blairwitchského kultu a i když mohl být konec víc odvážnější a ukázat zlo déle, celkově je Blair Witch dobře natočený film a co víc hodně děsivý horor a to odmítavé přijetí a zdejší výblitky malomocných dětiček pod jejich trapným odpadovým hodnocením mě můžou jen dokonale přesvědčit o idiotismu lidské rasy 21. století která zde na této databázi má mocné zastoupení v pár uštěkaných frockách.Zakončení hororového roku nemohlo být lepší a snad si Blair Witch ještě pár inteligentních fandů najde, na 65% hodnocení má s přehledem.Za mě 75%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

U sledování "jedničky" jsem byl dvakrát mladší. To dneska přímou úměrou znamená dvakrát méně strachu, zdá se. Teda minimálně. Nic mi to nedalo, simulátor hrůzy se podruhé nekoná a bubák ukradenej z jedný známý gamesy prostě vůbec nepřekvapil. Uvědomujete si, jak je v hororech čím dál tím těžší přijít s novou originální děsivou abominací? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (9)

  • Film sa natáčal pod krycím menom The Woods. Reportér hororového portálu bloody-disgusting.com Brad Miska prezradil tajomstvo o tom, že The Woods bude patriť k sérii Blair Witch, dávno predtým, než bol tento fakt ohlásený oficiálne. Marketingové tajomstvo to však nepokazilo, pretože mu nikto z čítajúcich neveril. (BoredKid)

Související novinky

Záhada Blair Witch má pokračování

Záhada Blair Witch má pokračování

24.07.2016

Jestli jste se těšili na zářijový horor The Woods, ode dneška se na něj budete těšit ještě trochu víc - z nového filmu Adama Wingarda (The Guest) se totiž vyklubalo pokračování Záhady Blair Witch.… (více)

Reklama

Reklama