Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chyťte zloděje! ... Na nádraží je mladé cestující (J. Krejčíková) ukraden žlutý kufr. Pracovníci nádraží začnou pátrat po zloději a paní dozorčí (M. Motlová) u východu nařídí, aby nepouštěli ven nikoho se žlutým kufrem. Mladý železničář (J. Lábus) začne ale o dozorčí tvrdit, že je sklerotická a nic neuhlídá. Nakonec však právě ona vymyslí plán, jak zloděje dopadnout... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátrání po ukradeném žlutém kufru je vysloveně k smíchu, stejně jako Motlová v roli protivný báby, která všechny pozoruje jako poslední brambora ze sklepa. Lábus je na facku. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice povedená bakalářská povídka...proti rojnici, jakou uspořádal paní Mottlová by se neschoval ani schopnější zloděj než Faltýnek. :-D A těm, co píšou o paní Mottlové, že je stará a tlustá přeju, aby byli ještě starší a ještě tlustější. Jenže na rozdíl od nich uměla paní Mottlová hrát. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je hodně slabá bakalářská povídka. Stará tlustá Marie Motlová vás vyleká hned při jejím prvním výkřiku. Horší než její řvaní je její mastný nateklý obličej. Kromě ní má kolem sebe ještě dvě starší babky, který spolu vypadají jako Charliho andílci po 40 letech z kravína. Ani se nedivím, že vedle nich vydával takový nepřirozený ksichty ještě tehdy mladej Lábus. Takže pokud vás nepobaví uřvaná Motlová, tak vás tady určitě nepobaví vůbec nic. A to je největší kámen úrazu, jelikož bakalářské povídky vždycky vynikaly vtipem, ale tady se nedá čeho chytit. K tomu kamera je doslova příšerná. [56. hodnocení, 5. komentář, 61%] ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu tak nevybíravým způsobem, jak mí kolegové níže, soptit na paní Motlovou, velmi kvalitní herečku, což mnohokrát prokázala. Pravdou je, že většina postav z Bakalářů, které Marie Motlová ztvárnila byly báby, které se právě něčím cpou, vypadají velmi odpudivě díky tomu a mají u toho šíleně mastnou hubu. Základním problémem povídky je ovšem už stokrát omílaná kvalita obrazu a zvuku. U povídek počátku a půlce sedmdesátých let je to opravdu zvláštní, když se televize rozvíjela a obraz již byl barevný. ()

Reklama

Reklama