Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

Lima 

všechny recenze uživatele

„Naprosto zhovadilý scenář, který se zvrtává v parodii na sebe sama. Skupinka lidí na izolovaném místě, terorizovaná záhadným vrahem - no kolikrát už to tady bylo, vše navíc mixnuté pořádnou porcí klišé a rádoby překvapivým odhalením. Některé promyšlené mordy jsou jak vystřižené z Nezvratného osudu, ale zatímco tam se daly brát s nadhledem, zde jsou myšleny smrtelně vážně a několik scén dělají z tohoto thrilleru nechtěnou komedii. Ještěže Harlinova režie činí tuto scenáristickou demenci aspoň trochu koukatelnou, ale stejně nechápu snahu kdysi tak vynikajícího akčního tvůrce mrhat síly na něčem takovém, v posledních letech pod sebou systematicky podřezává větev a jde mu to bohužel opravdu zdárně.“ ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ano, scenar k filmu Mindhunters vykrada D-Tox, Final Destination a kadejake dalsie filmy /klise typu partia agentov na ostrove, a ktosi ich zacne vyvrazdovat ..... kolkokrat som to uz videl?/ ale musim zdoraznit dostatocne skusenu ruku rezisera Renny Harlina -- predsa len pozbieral urcite skusenosti s tocenim Cliffhangera a jednej casti Die Hard/. K tomu filmecek obsahuje slusne hustnucu atmosferu a par solidne natocenych vyvrazdovaciek. Z hercov zaujme najma vyborny / a dost tvrdak/ Val Kilmer /The Doors, Lovci Lvu/, ktoreho povazujem za vyborneho herca. Spackany zaver vsak sposobil, ze tomu nedam absolutorium, len taky lahsi nadpriemer : 73 % ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Za předpokladu, že nemáte v subžánru vyvražďovaček nakoukáno (protože v takovém případě byste záhy zjistili, že se Kevin Brodbin inspiroval, kde to šlo, a navíc v lepších filmech, než jsou Lovci myšlenek) a pokud jste schopní vypnout mozek, (ale pozor, opravdu vypnout, tady nejde být polovičatý) mohl by se vám film líbit, protože Renny Harlin je slušný řemeslník a celkem se mu daří vytvářet atmosféru. Jenže co je to platné, scénář opravdu není pro intelektuály a obsahuje celou řadu jednoznačných pitomostí. Když se k tomu připočte, že známější herci mají spíš štěky a snímek táhne druhá liga, tak je zaděláno spíš na průšvih. Já jsem umění vypnutí šedé kůry mozkové nikdy neovládal, takže u mě je to jen za 25 % celkového dojmu. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Inteligentní, nadprůměrně obsazený krimi thriller, představující pohodovou podívanou pro thriller fans. Partička FBI rekrutů je ponechána na pustém ostrově (opuštěné město), aby rešili fiktivní případ, načež začnou sami postupně umírat - musím říct velmi osobitými způsoby. Viděno jako novinka, takže konkrétnější už být nemůžu. 70% ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Mením svoje predošlé hodnotehie s 3* na 4*.Pozrel som si to ešte raz, a poviem vám že je to nárez. Pri tomto záhadnom krimi trhilleri som sa naozaj pobavil. Myslim že najlepší film čo sa týka filmografie LL Cool J.Jediný mínus ktorý by som tomuto filmu vytkvel je malý priestor pre Vala Kilmera.Proste, malý nadpriemer, nič viac, nič menej. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Sára (Kathryn Morris) a všichni ostatní usínají po kávě, Sára (Kathryn Morris) padá na zem a drží v ruce zbraň. Hned v dalším záběru jí však v ruce nemá. V záběru z výšky ji poté opět drží v ruce. (Ole92)

Reklama

Reklama