Reklama

Reklama

Epizody(78)

Obsahy(1)

Záludnosti ekologie a zběsilé eskapády, které se s nimi dají zažít. (Česká televize)

Recenze (4)

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická mrdka, která mohla klidně vzniknout před 30 lety, ale bohužel vznikla teď. Už konečně někdo vyhodte všechny ty TV soudruhy režiséry který přežili do doby která je opravdu nepotřebuje . Dítě na to doufám žádný nekouká!! ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Animace a obrázky výborné, gagy taky celkem super, ale pointa v tom, že osvěžovač vzduchu je jedovatý (apod.) to spolehlivě zabije. ()

Reklama

terescz 

všechny recenze uživatele

Naše děti by dali 10+, my rodiče dáváme 5. Výborné aninace, skvělé gegy, něčemu se zasmějí děti, něčemu mi. skvěle (a zábavně) vykreslené charaktery postav. Naše děti se skvěle baví, viděli to 100x a baví je to i po 101, a přitom téměř podprahově získají informace, jak se chovat šetrně k planetě, a jaké jsou nejpalčivější problémy naší planety. Takže náš 3lety syn umí třídit domácí odpad, 5letý ví co je světelné znečištění, proč musí šetřit chemickými prostředky a že se musí šetřit s elektřinou, a který tuňák je ohrožený. Ja jsem se taky dozvěděla pár věcí - jak přírodně na komáry, jak bio pohnojit, jak na krtky. Francouzům závidím komunitní zahrádky (škoda, že při stavbě pražských sídliští na tohle nemysleli). Díky Poku a Moku. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama