Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý ochránce zákona musí začít vyšetřovat na vlastní pěst, aby potrestal vraha svého bratra! Murry Wilson je bývalý boxer a policista, který se teď živí vymáháním dluhů pro menší firmy. Jeho rutinu však naruší brutální smrt jeho bratra Malcolma. Vražda má podivné okolnosti. Policie však začne sledovat falešnou stopu. Murry se tedy rozhodne vyšetřovat bratrovu smrt na vlastní pěst. Vyšetřování jej zavede do světa pochybné politiky, obchodních machinací a prodejného sexu posedlost odhalit vraha ještě vzroste, když se začnou objevovat další mužské oběti, zavražděné stejným způsobem (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Nudny eroticky thriller na ktory by som nenarazil, keby tam nehral Lundgren. Taky mix miliona lepsich filmov. V tomto pripade hlavne 8mm a Basic Instinct. Film sam o sebe je proste jedna velka nuda so sokujucou pointou, ktoru odhali po chvilke aj mentalne retardovany divak. Fanusikov Lundgrena naviac naserie jeho ucast v zanri pre ktory je uplne zbytocny. Lundgren sice rad pocas svojej kariery skusal aj neakcne zanre, ale vzhladom na jeho dost obmedzeny herecky prejav (to som ale pekne napisal, ze je na hovno herec :) ) to nepovazujem za stastne. Tentoraz je polovicu filmu ozraty a pocas tej druhej tiez nevyzera triezvo. Ma tu aspon par kratuckych krcmovych bitiek, ale nejedna sa o nic extra, vdaka comu by malo zmysel vidiet tento zbytocny film. Sucasne hodnotenie na CSFD 20% povazujem za extremne nadhodnotene. To sa snad nikomu normalnemu nemôze páčiť. Zdravim Waco, ze si nebol triezvy, ked si to pozeral? :) 0/10. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Z určitého hlediska je tento film unikát. Kolikrát máte možnost vidět akční ikonu (Lundgren je sice béčkař, ale pozici si vydobyl) svázanou ve slipech hlavou dolů, když ho domina plácá přes prdel? Jasně je to špatný film s minimem akce, ale úplně jsem se nenudil a párkrát se vyloženě zasmál (holá prdel trčící z trouby atd.) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Moje osobní guilty pleasure hodnocení navzdory. Je mi jedno jestli to vykrádá Sedm nebo 8MM, ale je to prostě prdel kde můžeme Dolpha vidět v celkem netradiční úloze. On se prostě extrémů nebál. Samozřejmě, že pointa je předvídatelná atd bla bla bla... To je mi fuk původní 3* měním na 4*, protože 151 nejhorší film (údajně) to prostě ne. Bod navíc za hlášku kdy se nad Dolphem sklání chlápek z lopatou v ruce a povídá mu : Ty si mě prej hledal, co si mi chtěl? A Dolph odpoví : Já se jenom chtěl zeptat kde se dá sehnat takováhle lopata! 70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nevím. Budu si připadat v té záplavě odpadu jako blbec, ale já byl s tímto filmem docela spokojený. Dolph Lundgren sice nikdy nepatřil a nepatří mezi moje oblíbence, ale už jsem s ním viděl mnohem lepší filmy. Když jsem tak pročítal pár komentářů, tak je vidno, že hodně uživatelů kritizuje hlavně náplň filmu – No a co že se to točí okolo SM praktik a hlavní hrdina tu dostane neplácáno přes zadek a několikrát dostane i řádně přes držku. Každý má nějakou úchylku a postava Matta Sorensona mi byla celkem sympatická. Stejně jako tempo filmu, které mi rozhodně nepřišlo uspávající. Nechápu, proč tu někteří srovnávají s filmem Se7en. Je ovšem pravdou, že logika tu dostala několikrát na frak a žádná velká pecka to není, ale rozhodně neodsuzuju Jill Rips jako odpad a ztrátu času. Dle mého je to lehce podprůměrný thriller, který je tu dost podhodnocen. I proto mu dám tři hvězdy, přestože bych to viděl tak na 40%. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak katastrofálního jsem už dlouho neviděl. Film občas hnusnými scénami z prostředí pornografie možná chtěl malinko navázat na skvělý film 8 mm s Nicolasem Cagem, ale vůbec se mu to nepodařilo. Jedna hvězdička by mohla být snad jen za scénu, ve které má chlap hlavu v troubě a ženská ho mlátí bíčíkem po zadku, přičemž ji Lundgren odpráskne, aniž by on i divák věděl proč. Ale raději zůstanu u nuly. Prostě další Dolphův filmový trapas. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Hlavnú úlohu si mal pôvodne zahrať Tom Berenger a režírovať mal Gareth Wardell (spoluautor scenára). (m.a.t.o.)
  • Film je natočen podle stejnojmenného románu skotského spisovatele Frederica Lindsaye z roku 1987. (Terva)
  • Film se natáčel v Torontu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama