Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý ochránce zákona musí začít vyšetřovat na vlastní pěst, aby potrestal vraha svého bratra! Murry Wilson je bývalý boxer a policista, který se teď živí vymáháním dluhů pro menší firmy. Jeho rutinu však naruší brutální smrt jeho bratra Malcolma. Vražda má podivné okolnosti. Policie však začne sledovat falešnou stopu. Murry se tedy rozhodne vyšetřovat bratrovu smrt na vlastní pěst. Vyšetřování jej zavede do světa pochybné politiky, obchodních machinací a prodejného sexu posedlost odhalit vraha ještě vzroste, když se začnou objevovat další mužské oběti, zavražděné stejným způsobem (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Nudny eroticky thriller na ktory by som nenarazil, keby tam nehral Lundgren. Taky mix miliona lepsich filmov. V tomto pripade hlavne 8mm a Basic Instinct. Film sam o sebe je proste jedna velka nuda so sokujucou pointou, ktoru odhali po chvilke aj mentalne retardovany divak. Fanusikov Lundgrena naviac naserie jeho ucast v zanri pre ktory je uplne zbytocny. Lundgren sice rad pocas svojej kariery skusal aj neakcne zanre, ale vzhladom na jeho dost obmedzeny herecky prejav (to som ale pekne napisal, ze je na hovno herec :) ) to nepovazujem za stastne. Tentoraz je polovicu filmu ozraty a pocas tej druhej tiez nevyzera triezvo. Ma tu aspon par kratuckych krcmovych bitiek, ale nejedna sa o nic extra, vdaka comu by malo zmysel vidiet tento zbytocny film. Sucasne hodnotenie na CSFD 20% povazujem za extremne nadhodnotene. To sa snad nikomu normalnemu nemôze páčiť. Zdravim Waco, ze si nebol triezvy, ked si to pozeral? :) 0/10. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Z určitého hlediska je tento film unikát. Kolikrát máte možnost vidět akční ikonu (Lundgren je sice béčkař, ale pozici si vydobyl) svázanou ve slipech hlavou dolů, když ho domina plácá přes prdel? Jasně je to špatný film s minimem akce, ale úplně jsem se nenudil a párkrát se vyloženě zasmál (holá prdel trčící z trouby atd.) ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších komentářů jsem čekal nějakou úchylnou hrůzu, ale má očekávání se nenaplnila. Rozhodně mi nepřipadalo, že se film snaží něčím šokovat nebo že by byl nechutný. Věřte, že oněch 8mm je sice lepší film, ale nechutnější je o dost více. Kupodivu Jill Rips nepostrádá ani pár vtipných momentů a Dolph Lundgren se tu objevuje v pro něj relativně netradiční roli a navíc je tu taky nečekaně dobrá hudba. Žádná sláva to není, ale rozhodně to taky není taková katastrofa, jak by se mohlo zdát. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|71%| Jeden z mála filmů s D.Lundgrenem, který mi unikal. Velmi slabé hodnocení na CSFD mě moc nemotivovalo si to pustit. Ale já stejně na žádné hodnocení, názory, recenze apod.nedám, tak jsem se do toho vrhl docela s chutí, protože nejnovější béčka mě skoro vůbec až na nějaké výjimky neberou. No, nyní k tomuhle kritizovanému dílku. Od začátku do konce mě to bavilo, vtáhlo mě to do děje, užíval jsem si roli Dolpha Lundgrena, která mu neskutečně sedla. Otrávený, možná trochu flegmatický člověk co si rád přihne k chlastu, který s bratrem asi až tak moc nevycházel, ale urputně hledá vraha, který mu zavraždil bratra. Téma sadistické porno zde bylo tak nějak přiměřeně využito – nic přehnaného. Atmosféra byla také docela solidní, jasně jsem vycítil starší béčka. Akce tu není nějak světoborná, pár obyčejných bitek, ale občas se Dolphovi podaří někoho sejmout, občas se zastřílí, no. O akci to vůbec není tedy. Zajímavé postavy tu máme, docela slušné tempo má film. Ke konci trochu začne váznout a hlavní pointu jsem víceméně uhodl. Rozhodně by bylo co vylepšovat. Provedení bylo obyčejné, ale na co být tak moc kritický? Tu slabší 4 hvězdu dávám zaslouženě. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dosť sa mi nepáči tento štýl, ktorý sa na ČSFD stal veľmi bežným, že sa niektorým režisérom a hercom automaticky dáva hromadne "odpad" pričom sa viacerí môžu potrhať, aby napísali čo najdrvivejší komentár, až sa to občas zvrhne na akúsi iluzórnu súťaž o to, kto ho najlepšie zjebe. Nenarážam teraz na tento konkrétny film, len ma to napadlo v súvislosti. Pravdaže Jill Rips JE sračka, nelogická a pritiahnutá za vlasy, ale je potreba ho hodnotiť v kontexte podobných diel, čo sa týka rozpočtu, ambícií a schopností hercov - a v ich rámci som tento film sledoval s o kus väčším záujmom ako ďalšie plytvanie filmového materiálu na vojenské stroje motajúce sa hore-dolu v chaotickom strihu alebo nejaké ich nemecké televízne nápodoby, na ktoré tu kdektorý užívateľ napíše, že "nic víc nečekal a jako ryzí béčko se to dalo projednou skouknout". Nech je Lundgren akokoľvek zlý, nejaká tá charizma mu predsa nechýba, dokonca je mi ten chlapík proste sympatický a hoci som si na druhý deň takmer nepamätal, čo sa v tomto veľdiele dialo v rámci sado-maso scén, viem, že mi to atmosféricky, dejovo, hudobne i herecky imponovalo o trochu viac ako väčšina podobných filmov, ku ktorým sa dostanem, keď si raz za čas pustím telku - a to znamená, že aj keď som tradične pospával, akosi som vydržal až do konca. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Torontu v Kanadě. (rafix)
  • Film je natočen podle stejnojmenného románu skotského spisovatele Frederica Lindsaye z roku 1987. (Terva)
  • Hlavnú úlohu si mal pôvodne zahrať Tom Berenger a režírovať mal Gareth Wardell (spoluautor scenára). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama