Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této velmi černé komedii si počestný americký obchodník Harold Soyinka (David Oyelowo) vyjede na projížďku a po překročení mexické hranice věci naberou nečekaný spád. Když se Harold zaplete s mexickými narkobarony, mezinárodními žoldáky a americkým úřadem pro boj s narkotiky DEA, překročí tenkou hranici mezi slušným občanem a zločincem. A když se snaží zůstat naživu na jednom z nejnebezpečnějších míst na světě, vyvstává otázka: vězí tento obyčejný muž až po uši v problémech nebo má vše plně pod kontrolou? (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (75)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekala, šla jsem na to do kina, protože nedávali nic jiného, co by mě zaujalo a tady máme hned tři má oblíbená jména Charlize Theron, Amanda Seyfried a Joel Edgerton, takže má volba byla jasná. Trailer na film slibuje vtipnou akční podívanou, dejme tomu, že akce tam je dostatek, ale toho vtipu už o dost méně. Bohužel jako komedie to nefunguje vůbec, nezasmála jsem se ani jednou a akce se objeví až v posledních 30 minutách filmu, což je škoda. David Oyelowo nebyl natolik sympatická postava, abych si jí dokázala oblíbil a soucítit s ní, takže mě jeho přítomnost trošku iritovala, zvláště když tam hystericky pobíhal a křičel. Mrzí mě, že větší prostor nedostala Amanda Seyfried, pro ní to byl opravdu jen takový štěk a nic víc. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Hóódně podivnej film.Je to zmatečný,různě se to přelejvá na tu,a zase na druhou stranu,a pak najednou po hodině už to jen tak plyne,bez vašeho většího zájmu.Ale blbý jako Gun shy to opravdu neni.50%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Přivedlo mě k tomu parádní obsazení, ale jak se ukázalo, samotní dobří herci na dobrý film nestačí. Ono totiž nevtipná komedie nemá u mě moc šancí na úspěch, jakožto asi i u ostatních. Úplná sračka to nebyla, ale rozhodně nic, co by stálo za větší pozornost. 50% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

hodne prazdnej film, kterej vypadal naslapane..herci dobry..skoda..prazdnej film plnej zmatku a bordelu.. :( par dobrych scen bylo ale vubec to za to nestoji.. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Zbytočne veľa dejových zvratov, nezaujímavé postavy a hlavne prepálená dĺžka. Na komédiu málo vtipne a na triler málo suverénne. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zabime ho! Nie, nechajme ho žiť! Alebo máš pravdu, zabime ho. A do toho akože drogy, tajní agenti, mexikánci a tak spletitý dej, že sa to k takémuto Cčku ani nehodilo. Obsadenie som absolútne nepochopil... 1 z 5 ()

venison 

všechny recenze uživatele

Podle názvu, podle posteru, podle traileru, podle hereckého obsazení, podle úvodního popisu bych dopředu filmový počin "Gringo: Zelená pilule" pasovala na takový ten typ komedií ve stylu "Hele vole, kde mám káru?" nebo "Zahulíme, uvidíme".. Bohužel se tvůrci na příběh snažili naroubovat pseudovážný styl.. Děj se snažili brát vážně, ale sem tam do toho střelili něco mírně ztřeštěného.. Vlastně hlavní dvojice Charlize Theron x Joel Edgerton působila dost odlehčeně, ale většina věcí kolem se brala dost na vážno, ale bez takového jakoby dramatického důrazu.. Obsazení Amandy Seyfried příjemně potěšilo.. Film relativně ušel, ale rozhodně to není nic nezapomenutelného nebo převratného.. Zajímala mne především Paris Jackson, díky níž jsem se o filmu dozvěděla.. Má tu bohužel pouze dekorativní štěk.. Její obsazení bylo asi myšleno spíše marketingově.. ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Na černou komedii je Gringo málo vtipné, seriózním krimi filmem nikdy být nechtělo a i při 110 minutách stopáže je asi o půl hodiny delší, než by bylo záhodno. Charlize Theron i Sharlto Copley jsou výborní kdykoliv se objeví na plátně, ale to rozhodně nestačí. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neměl sílu to dokoukat,vypnuto po cca 40 minutách. Blbé a o ničem. Teda na Charlize se hezky kouká, ale to je tak vše. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Spousta postav, náhody, proplétačky, zapeklitosti, ironie v praxi, prostě celkem guláš, ale poměrně ještě dost chutný. Theronová hraje super čubku a to je ingredience sama o sobě eňo-ňuňo :-) 75% ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Popravdě ani nevím, o čem to vůbec mělo bejt. Jeden negr jde na služební cestu do Mexika, a chce nafingovat a zařídit vlastní únos, aby za to dostal prachy či co? Pak jeho šéf, který ho chce i tak vyrazit, tak ho napadne, jako správného podvodníčka a mazaného fráju, že nechá negra zabít a tím dostane on ještě víc peněz, asi od pojišťovny? Pošle na něho nájemnýho zabijáka, tudíž na jeho únosce. Pak ještě partička barmanů a štětek, chce vojebat ještě více lidí. A všechno do toho ještě nějací pablo kumpáni, chtějí nelegálně prodávat nějaké zelené pilule? Jo a ještě tam hraje hromada slavných lidí, a očividně ani oni nevědí o čem to má bejt? Hooooo.. Motá se mi z toho řepa. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Nakonec vcelku průměrná komedie, na kterou jsem se přeci jen, díky přítomnosti Charlize Theron, podíval. Titul tak zásadního finančního propadáku si to určitě nezaslouží, v kinech bylo daleko více kravin, která vydělali daleko více peněz. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Za mě určitě výtečná zábava, která je zde ovšem dost nepochopitelně neúměrně podceňovaná, přestože prakticky ve všech ohledech nabízí atraktivní a svěží podívanou. V podstatě se jedná o takovou dost odlehčenou „gangsterku“, plnou vtipných situací, působivého černého humoru, nápaditých zvratů, nečekaně vypointovaných momentů a s opravdu zábavnými postavami, kterým navíc propůjčilo tváře a herecký um mnoho slavných ksichtů, které si to navíc očividně užívali, v čele se sakra sexy Charlize Theron. Samotná zápletka na mě pak zapůsobila poměrně netuctově, popravdě jsem po celou dobu ani netušil, jakým směrem se to bude ubírat, kdo přežije a kdo ne a slušně vygradovaný závěr pak jen podtrhl celkovou živelnost a efektnost celého filmu. Kdybych měl ale přeci jen zmínit alespoň nějaká negativa, škoda bylo určitě absence atmosféry a vlastně i jakékoliv stylovosti, či výrazněji zpracovaného vizuálu. Jinak musím ale Gringo skutečně považovat za opravdu povedenou jízdu, která na odreagování funguje jednoduše na výbornou. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Remember the story about five years ago, a woman in Pennsylvania kept a black bear as a pet. She looked after it, fed it. And then one day, it mauled her, you know? She's shocked! I mean, she thought they were friends. But it's a fucking bear." ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Film se snaží být akcí a komedií, ale nefunguje ani na jedný rovině. Film se docela vleče a jediný, co za něco stojí je sexy Charlize Theron. Zbytečný film. ()

Reklama

Reklama