Reklama

Reklama

Sur

  • Indie Sur: The Melody of Life (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vikramaditya je známý zpěvák, který hledá nadanou studentku, ze které by mohl vytvořit hvězdu. V kostele narazí na Tinu, dívku s božským sametovým hlasem, zpívající modlitbu. Vikramaditya pracuje s Tininým talentem a Tina se brzy stává opravdovou pěveckou hvězdou. Když si to Vikramaditya uvědomí, zmocní se ho žárlivost a začíná s Tinou soutěžit. Začíná podlamovat její sebedůvěru a nakonec ji zničí. Citlivá pohádka o boji učitele s vlastní studentkou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Pod slovem bollywoodský trhák si představím NÁKLADNOU produkci plnou přehnaných emocí, tance a zpěvu, komplikovaných choreografií, s nelidskou stopáží. Takto vzato Sur bollywoodským trhákem není, nechybí mu však přehnané emoce. Jádro příběhu o učiteli, kterého posedne závist k nadání jeho žákyně, ale nakonec se s ní dokáže popasovat, psůobí věrohodně, silně i nosně, žel pojetí postav je záměrně tak strašlivě zprůhledněno, že divákovi nezbývá prostor pro vlastní aktivitu. Buď to celé sežere, jak to je, nebo se mu film vzpříčí v krku. +++++ Tomu vzpřičování napomáhá pohled motivačních příruček čtených růžovými brýlemi. Postavy neustále zastřeným hlasem vypouštějí fráze: "Musíš věřit... jsem plný hudby... já jsem nejlepší... poslouchej své srdce..." Nezbývá mi než citovat uživatele HTO z databázeknih (komentář k Alchymistovi): "...Mighty Boosh: – Možná že to, co hledáš, najdeš uvnitř sebe. – To teda ne. – Herdek, obvykle to zabere." Nezabralo, ani tentokrát. Do obrazu se nám cpou zasněné pohledy, ovečky, venkovská idylka, stromečky, tanečky, malebné kostelíčky, mladí krasavci... Není to kýč? Slabé **. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Hezký, místy až pohádkový příběh o dívce se zázračným talentem. Celkem brzy mě to chytilo a dva z těch songů, co tam zazněly, pokládám za vyloženě dobré a prozpěvuju si je ještě teď. Tina zpívala opravdu krásně, ale Vikram byl dost slabý a navíc ani herecky to u něj nebyla žádná sláva. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak toto rozhodne nie je bollywoodsky trhák, ale je to asi najzaujímavejší film celej série. Hudobne extrémne dobrý a zvyšok sa popritom už zvezie. ()

Cubah 

všechny recenze uživatele

"Drama" klasického bollywoodského střihu se spoustou hudby, nelze se na to dívat přes české brýle (českou optikou) ale spíš jako na další příspěvek největší filmové továrny na světě a mně přišel povedený... ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Zaplať pánbů. Toto není bollywoodský trhák. Ale u mě zatím z těch trháků vítězí. Sice není tak barevný, ale hudba je perfektní. Slaďákoidní scénář se dá. ()

Reklama

Reklama