Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Recenze (623)

KiJi 

všechny recenze uživatele

Aneb agent 007 naruby. Skvělá parodie na Bondy, ale obecně i jiné špionážní filmy. Nečekejte tedy nic světoborného, popletený agent, co všechno ví, všechno zná, všude byl a vše zvorá…až na dopadení velkého zloducha, jehož plán má celosvětový dopad a kterého odhalí pouze English. Co se však tvůrcům a zejména Atkinsonovi povedlo, je výborné propojení grimas Mr. Beana, rádoby důležitosti a vážnosti Atkinsona a lá Černá zmije a popleteného inspektora Clouseaua. A právě těmto třem polohám dal Atkinson osobitý projev (nabízí se otázka, proč inspektora Clouseaua nehraje Atkinson, ale Steve Martin), který aplikuje v různé míře v různých situacích. Vznikl tedy zábavný film plný vtipů, skečů, i akce. Viděl jsem to v Aj i v ČJ. Pokud tedy chcete mít z filmu maximum, musíte to vidět v originále (zde bych doporučil uživatele Maartinvon a jeho hodnocení). I když to není světoborný zázrak, **** si zaslouží. Když jsem to viděl poprvé, smál jsem se, až mi tekly slzy. Napodruhé jsem se také smál, až se za břicho popadal. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Za děj bych dal stejně jako u dvojky čtyři hvězdy, ale tohle mělo být hlavně vtipné, což se neúplně povedlo. 70% ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Příjemná bondovka, ale v porovnání s podobným americkým konkurentem Dostaňte Agenta Smarta, tento pan English značně zaostává koncentrací humoru. I když jsou některé vtipy opravdu grandiózní, na Smarta to podle mě nemá, protože je zde spoustu hluchých míst bez humoru kde jsem se nudil. Jinak scénář s korunovací Frantíka je dost ujetý a příběh působí absurdně i na komedii. ()

RoxaNie 

všechny recenze uživatele

Veľmi som sa nasmiala, vôbec to nemalo nejaké gýčové vtipy, takisto nálepka Mr.Beana je Rowanom úspešne odňatá a jeho výkon bol klasicky výborný. Trošku mi to pripomínalo Ružového pantera, ale tak S.Martin a R.Atkinson... to sa nedá porovnávať, jednoznačne vedie Atkinson :) N.Imbruglia nesklamala, najprv som si myslela, že je na tej zlej strane, takže oceňujem aj príbeh aj scenár aj dialógy aj všetko... len mi chýbala na konci tá pusa... to som ešte Rowana nevidela robiť :D A logicky to na tom konci po...l :D ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Čistý průměr, žádná megabláznivá komedie, jen místy úsměvný a místy i nudný snímek. Podle mě si tohle nezaslouží víc než jen 50%. ()

zeleznak 

všechny recenze uživatele

Mohlo by to zafungovat, namet bojove nadaneho agenta, ktery ma obcas smulu (z nerozvasnosti, prilis huraaa stylu apod.) neni nerealny, ale musi se scenaristicky, dialogove i herecky trefit, coz je kurde tezke a celou dobu pohyb na hoodne tenkem lane, ale tady to nebylo. A vubec nevadi, ze Rowana mame zafixovaneho jako popularni komickou postavicku. Zde to casto presahlo miru trapnosti a hlouposti. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Občas se zasmějete, ale to je tak všechno. Jako celek je to dost uhozené. Jednotlivé scény jsou ale dobré. 😀 Herecké výkony jsou super, ale hlavní hrdina (agent) je prostě TOP. Doporučuji. Hvězdiček 3 ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Tak je to taková blbůstka, ale prostě sranda. Pobavil jsem se, není to moc dlouhý, na neseriózní večer ideální. Uvidíme co další díly, zde zanechávám 4*! ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Hybrid paródie na Jamesa Bonda a Mr. Beana. Nápad celkom fajn, dej ušiel, bohužiaľ, to akosi neklape. Teda niežeby sa stále niečo nedialo, zápletka bola veľmi zaujímavá, ale občas to bolo proste cez čiaru. Mr. Bean, pardon, pán English pôsobí dojmom agenta, ktorého poslala druhá strana, aby kompletne rozložil spravodajskú službu jej veličenstva. A že sa mu to darí dokonale. Na druhú stranu, keď sa naserie, má výsledky. Toto je druh komédie, ktorú si pozriete po 10-15 rokoch a docvakne Vám, prečo si z toho takmer nič nepamätáte. Bodlo by viac podarených vtipov a aby Mr. Bean, pardon Mr. English, nepôsobil dojmom úplného debila. A možno trochu osekať minutáž. Ale teda nieže by som sa nebavil, ale občas sa podarené vtipy miešali s uťahanou trápnosťou. Na zabitie nudy sa to dalo. ()

Kukinho 

všechny recenze uživatele

Povětšinou, když Rowan Atkinson vykoukne ze škatulky Mr. Beana, je z toho docela zdařilé dílko. A kdo viděl alespoň jeden z dílů Černé zmije tak ví, že RA dokáže zahrát skvěle prakticky cokoliv. BTW u Johny Englishe je hříchem pustit si dabing, protože francouzská angličtina Johna Malkoviche je prostě úžasná. ()

Praso 

všechny recenze uživatele

Film mě prostě neoslovil ničím, ani anglický humor, který mam jinak rád. Né moc povedená komedie s prvkama parodie na bondovky, ani Rowan Atkinson neuchvátí, člověk se párkrát zasmějě, ale rozhodně sem čekal víc, nevim jsetli budu mít ještě někd chuť se znovu podívat. ()

vlkcz 

všechny recenze uživatele

Daleko lepší než všichni Bondové. A ani nevadí, že to není až taková řachanda, jak by člověk od "Mr. Beana" čekal. ()

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama