Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do novín v Los Angeles sa dostane nevšedný inzerát - píše sa v ňom, že ten, kto ukáže autorovi dôkaz posmrtného života, dostane odmenu 30 000 dolárov. Autorom inzerátu je Miles Grissom (Clark Freeman), ktorý má strach zo smrti a chce zistiť, čo sa s nami stane, keď zomrieme. Ozvú sa mu stovky záujemcov, z ktorých väčšina klame. Miles si vyberie troch kandidátov, s ktorými sa spojí. Jeho cesta za najväčšou otázkou bytia sa začína a nebude práve príjemná. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Psychor 

všechny recenze uživatele

Zdařilý existenciální horor, jenž se inteligentním způsobem pokouší o částečnou redefinici duchařského subžánru. Jakožto zdejší hororový expert musím hned v úvodu podotknout, že We Go On plně docení především náročnější hororoví diváci, pro které není kvalita hororu přímo úměrná objemu prolité krve. Jesse Holland a Andy Mitton vsadili na novátorský přístup, jenž přitom jejich soustředěné režii ani v nejmenším neubírá na sebejistotě. Lehce pokojnější tempo umožňuje atmosfericky silné momenty vhodně dávkovat a zároveň poskytuje divákovi prostor pro hororovou kontemplaci. Jedinou podstatnější výhradu mám k postavě Milesovy přehnaně protektivní matky, kterou ztvárnila Annette O'Toole. Zejména v úvodu působí její chování vyloženě rušivě a nic by se zřejmě nezkazilo ani jejím úplným přeobsazením. Ve výsledku si však We Go On zaslouží minimálně čtyři silnější hvězdy, což ho zcela oprávněně zařazuje někam na chvost desítky nejlepších hororů uplynulého roku. Následující projekty režisérské dvojice budu pochopitelně velmi bedlivě sledovat. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Chlapík naháňa duchov dovtedy, kým sa jeden na neho nenalepí a o zábavu má postarané. Toľko k stručnému obsahu. Na môj vkus to síce nebolo príliš hororové, ale ako mysteriózna oddychovka mi to celkom sadlo. Kvalitne nakrútené aj presvedčivo zahrané, miestami aj napínavé, plus sympatické postavy. Dokonca som trochu príjemne prekvapený, pretože som od toho naozaj čakal nudnú blbosť. No výnimočne som sa nenudil. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Do novín v Los Angeles sa dostane nevšedný inzerát, na ktorom stojí, že ten, kto ukáže autorovi dôkaz posmrtného života, dostane 30 000 dolárov. Autorom inzerátu je Miles Grissom (Clark Freeman), ktorý má strach zo smrti a chce zistiť, čo sa s nami stane, keď zomrieme. Ozvú sa mu stovky záujemcov, z ktorých väčšina klame, ale Miles si vyberie troch kandidátov, s ktorými sa spojí. Jeho cesta za najväčšou otázkou bytia sa práve začína a nebude zrovna príjemná. - Zo začiatku to vyzeralo velmi nádejne. Malo to skvelé tempo, atmosféru a parádny námet, ale postupom času bolo vidieť, že si tvorcovia o sebe mysleli až príliš. Hlavná postava je napísaná zaujímavo a herec je obsadený presne na mieru, pretože vyzerá zrovna ako ten typ človeka, ktorý sa k tejto úlohe hodil. To, čo sa z toho nakoniec vyklulo, mi príde spomedzi hororových tém ako tá úplne najmenej zaujímavá a pokial má byť spracovaná dobre, musí u toho byť velmi schopný režisér. Takto ide len o zaujímavý projekt, ktorý si však velký rešpekt nezíska. + herečka z Fender Bender ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Hmmm...ale problém je v tom, že to vůbec, ale vůbec není strašidelný. Řemeslně dobře zvládnuté, dvě hvězdy (slabší dvě hvězdy, fakt jsem čekal lekačky). Mohli alespoň hodit pár dolarů na to, aby ti "duchové" (haha) vypadali strašidelně. Ke konci už mě to začalo nudit čím dál víc, nakonec přišel twist, který to jakžtakž zachránil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chlapík stíhaný snad všemi fobiemi tak dlouho hledá důkaz o posmrtném životě, až začne vídat duchy všude a jedno strašidlo se mu pověsí na paty a prudí a prudí. Možná to není horor v pravém slova smyslu, ale atmosféru a bubáky by mu leckterý žánrový kolega mohl závidět. Líbila se mi i myšlenka, kterou tvůrci podali relativně vkusně, aniž by se museli uchylovat ke zbytečnému filosofickému blábolení. A nakonec mi to sedlo i herecky, ačkoliv na Clarka Freemana jsem si musel chvilku zvykat, ale o to víc mě pak jeho projev bavil. Příjemné překvápko. 70% ()

Reklama

Reklama