Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři mladíci, dva Češi a jeden Slovák, vymyslí plán. Samozřejmě nebezpečný, související s drogami a útěkem kamsi daleko do světa. Problémy na sebe nedají dlouho čekat. Problémy má i policista Zoltán Max, ovšem kázeňské. Jejich výsledkem je převelení z vražd na vloupačky. Ale protože je to Max, i prosté vykradení bytu se brzy změní v cosi mnohem složitějšího. A týká se to právě oněch dobrodružných mladíků a jejich drogového plánu. Max se svým mladým kolegou Filipem se opět vydávají na Slovensko, kam podezřelí uprchli, aby proměnili ukradený kokain za peníze. V doprovodu slovenského policisty Vargy prožijí kriminalisté docela divokou honičku se střílením, krví, skutečnými gangstery i mnoha překvapivými proměnami. A Maxe samého čeká jedno opravdu speciální životní překvapení nakonec. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

William_ odpad!

všechny recenze uživatele

Špinavý a nudný slovenský seriál který pro mě z nepochopitelného důvodu chodí ve středečním prime-time na naší veřejnoprávní televizi. To vážně nemohou dávat něco originálnějšího? Furt samá béčková kriminálka. Seriál je jak už jsem psal nudný,nezáživný a příšerné herecké výkony za které by se styděla i TV BARRANDOV. Odpad! ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvnímu dílu strmý sešup v kvalitě - daleko méně vtipné, více opravdu trapné, akční scény z kategorie groteskního večerníčku... Na jednu stranu tenhle seriál vybočuje určitou otevřeností ( vulgarismy, nádech erotična/porna bez nahoty), na druhou stranu to tím míří do slizké oplzlosti - sedmdesátiletý Kukura pohybující se ladně v prostředí bordelu ( minule privátu) mezi děvami tak lačnými po sexu, že by se nemusely stydět v reklamě na sex, mi přišel jako pěst na oko. V jeho věku spíš oceňuji, že se vůbec pohybuje. A to nemluvím o naprosto zbytečné s dějem nesouvisející scénou orálního sexu s černouškem v bazénu. Scénárista trochu glorifikuje sexbyznys nebo mu samotnému něco schází. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále rovnaké seriálové trápenie, dokonca o niečo horšie, ako prvý diel. Tých kriminalistických absurdít bolo už priveľa aj vtedy, ak som sa chcel len zabaviť s mozgom na voľnobeh. Vyšetrovanie na kokse, balíček s hodnotou miliónov len tak niekde pohodený, otravný Kukura... Je na neuverenie, že sa na tom filme podľa titulkov podieľalo asi tisíc ľudí a výsledok je takýto. ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/Hodnoceno po druhém dílu./ Neměl bych nic proti jakési žánrové obdobě francouzských filmů s Belmondem se sedmdesátých let a mohlo by to být i jisté zpestření oproti té řadě kriminálek, kde donekonečna v kukani či přes sklo pořád někoho vyšetřovatelé pozorují, vyslýchají a svými moudry diváka až trápí, ale žel tato nadsázková kriminálka nějak nefunguje. Jednak si myslím, že pro věrohodnost by Kukura tuhle roli musel dostat o nějaký ten rok dřív, jednak je to poněkud zbrklé a zmatkovité. Snad jen opět potěšil Bareš a že tentokrát oproti té kvantě slovenských hereček v českých filmech a seriálech se nám připomenou dva skuteční slovenští herci Paulovič a Jamrich, které ještě člověk pamatuje z bratislavských pondělků apod. ()

Grissom odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe pisem aj koment, inak sa neda. Toto je asi najvacsi fail co som od RTVS videl. Stacilo mi 20 minut druheho dielu. Pozor spoilery ak sa to tak da nazvat. Inspektor Max sedi v aute, stlaca startovanie cez tlacitko nejde mu nastartovat nadava, vystupi , tresne pastou po kapote a auto nastartuje >>>u mna prve WTF! (podotykam ma Nissan 350z). Nasledne sa aj so svojim poskokom dostavaju do bytu kde p.Kukura zacne divne tancovat pred zrkadlom >>> u mna druhe WTF! , vravim si ok dobre este dam tomu sancu. po 5 ci 10 minutach sa dostavaju k nejakemu typkovi uz ani neviem preco uprimne uz som bol skoro v kome z dalsich absurdit, kedy nastupila posledna scena po ktorej som to nadobro prepol. Inspektor MAX tohto pana, ktory predvedie amaterske akoze kung fu/karate pohyby posle k zemi jendou FACKU a na to jeho poskok/kolega (neviem) uteka k nemu a oznami mu citujem: "ZIJE!!" Tu si vravim konci srada tretie a posledne WTF! :D Akoze tolko amaterizmu za 20 minut som uz dlho nevidel. Fakt velmi velmi ale velmi zle ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama