Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrtvá žena v nabouraném autě. V těle má podezřele vysoké množství Rohypnolu. Policista Max a jeho mladý kolega Filip, opět na vraždách, mají nový případ, tentokrát z divadelního prostředí. Mrtvá žena v rozbitém autě byla herečka, zaskakující v divadelním představení za svou kolegyni. Vynoří se zajímavá otázka: kdo měl být vlastně zavražděn? Ona, nebo kolegyně, za kterou zaskakovala. Ani Max s Filipem zpočátku nevědí, jestli mají skutečnou oběť, nebo jde o jakýsi absurdní omyl. Nicméně Maxova intuice a Filipova pečlivost krok za krokem objasňují matoucí fakta a odhalují skutečnost tak, jak se odehrála. Detektiv Max ovšem nežije jen svým chytrým vyšetřováním a cynickými bonmoty. Sám dostává trpkou životní lekci, o které ví, že si ji zaslouží. A ze které po pravdě vychází jako zbabělec. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Au au, čím dál tím hůř. Tady nic pořádně nefunguje. Hlavní postava je nepříjemná, co mělo být zábavné a originální jde až do trapnosti. Navrstvené klišé bez fantazie. Nesedí ani hlavní zápletka, ani osobní rovina. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl. Vtipný, zároveň i slušně kriminalistický, dozvíme se spoustu z Maxova osobního života, řeší se i Filipův vztah a dojde i k žádosti o ruku (no i když ...). Seriál pokračuje v zajetých kolejích prvního dílu, kdy Max je skutečně výstřední, někdy otravný, jindy skvěle hláškující a Filip mu spíše děla toho skromného vzadu. Za mně spokojenost. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát nie je kriminálny prípad až taký tragický, len to vyšetrovanie na súkromnej klinike bolo mierne mimo. Seriál však stále zráža dolu Kukurove improvizovanie namiesto normálneho hereckého výkonu. Režisér ho očividne nevie dostať pod kontrolu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čistě jako krimi případ na zabití nudného večera dejme tomu, jako rozverná komedie nijaké a jako sólo Kukury asi osobité ale jako celek teda nějak nenaplnilo moje očekávání. A to nemluvím o tom cpát do takhle odlehčeného žánru nějaký vážný myšlenky ( " Měl jsem si tě vzít a udělat dítě...." ) je jenom do otravného mínusu. ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela fajn nekorektní krimi, která pobaví a u které se nemusí (a možná ani nemá) moc přemýšlet. Povedený díl s neokoukanými herci. Kukura ve své kreaci a la stárnoucí Belmondo naprosto v pohodě. ()

Reklama

Reklama