Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž opouští po letech vězení. Podivný člověk, inteligentní, dobře vypadající, ale nebezpečný až k nelidskosti. Schopný vraždit, jako by to byla jen zábavná hra. Zasáhne do života své dávné milence, shodou okolností blízké Maxově kamarádce. A Zoltán Max se samozřejmě angažuje, jak mu velí svědomí i charakter. Spolu s kolegou Filipem vyrazí po stopě chladnokrevného vraha, který jim díky své zvrácené inteligenci dokáže připravit horké chvilky. Psychopatický zločinec je nakonec samozřejmě dopaden, ale skutečný konec jednoho vražedného příběhu to není. Všechno dopadne úplně jinak, než by si zkušený kriminalista Max dokázal představit. Jeho svědomí i charakter jsou vystaveny další zkoušce, která je možná hlubší a těžší, než cokoli jiného v jeho povolání. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O další stupínek lepší díl než minule. Tentokrát je v hlavní roli hlavně krimi příběh pořádného magora, který Zoliho mladou známou unese a drží ji v nějakém baráku. Zoli má co dělat, aby ji našel, jenže ztratí korunního svědka a nezbude mu nic jiného než to nějak vyřešit svou chytrostí. Přiznávám, že to, jak magora v úžasném podání Pavla Kříže, chtěli usvědčit, bylo vycucané z prstu, ale ten úplný závěr, kdy dívka jedná tak, jak by to v reálu opravdu mohlo být, to nahradilo. Velmi povedený, místy úsměvný, ale hlavně pochopitelný krimi příběh. ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Juraj Kukura je stále okouzlující, i s tím exoftalmem, hraje ovšem postavu, která není ani sympatická, ani vtipná, ani duchaplná (plky o Bohu si scénáristé opravdu mohli odpustit). Dobře, dobře, vždy byl dobrý, schopný, výkonný, ale honit sedmdesátiletého chlapa v terénu, nechat ho prát se a dělat všechny ty silácké věci, které jsou uvěřitelné do čtyřicítky (polohu vilného strace nepočítaje), k čemu je to dobré? A ty epizody, ty si taky tahali z paty. Není to přijatelné ani pokud to mysleli vážně, ani jako parodie.Vidím, že se zbláznil Kukura osobně, neb je autorem námětu, ajaj! Jo a zabití v afektu je nanejvýš polehčující okolnost, v rámci popravy bych tak psychologický posudek neformulovala. "Pusťme Duchoňa!", jo, to byl velký hlas, ale zpíval neposlouchatelné mainstreamové žblabuňky, na tom ani jeho smrt nic nezměnila... ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Méně logických nesmyslů než v předchozích dílech, ale také trochu více nudné... jak mám rád Pavla Kříže, tak tady to jeho přehrávání mi na pozitivním hodnocení nepřidalo, ale rád jsem viděl Irenku Máchovou, která si tu střihla roli prostitutky jako oběť pronásledování svým bývalým pasákem. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama