Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zápas s Banským pokračuje, a je čím dál nebezpečnější. Ohrožen není jen Max, který se vzpírá oligarchovi, v nebezpečí je i jeho láska Sylvia, kterou marně hledá, a dokonce i její dcera Žaneta. Čím dál důležitější roli hraje Maxův mladý počítačový kamarád, který mu umožní hledat slabiny nepřítele. Situace je čím dál napjatější a nervózní je už i Slovenská policie. A pak začne jít opravdu do tuhého. Max má podezření na samotného plukovníka Vargu. Dostane se mu rázné odpovědi, deportace ze země. Jenomže, jak už to často v kriminálních příbězích bývá, všechno je trochu jinak. Přicházejí opravdu tvrdé rány, dopadající osobně na Maxe a na lidi, které má rád. Je třeba vymyslet plán, který by situaci zásadně zvrátil. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme v šestém dílu. Max je vyhoštěn ze Slovenska svým slovenským parťákem, mladý Robert se vrací zpět do Prahy, Zoli se s českým folklorním souborem vrací do Bratislavy a rozjíždí pátrání po Sylvii na vlastní pěst. Dostane se i do samotné blízkosti Banského a ke svému vzteku se účastní nálezu mrtvého těla jeho milované Sylvie. Zjišťuje, že její dcera je i jeho dcera a zajišťuje ji ochranu. Nezbývá než spojit síly s podsvětím a Banského odrovnat pomocí jiného mafiána. Sem tam některé scény přitažené za vlasy, mafie občas nejedná nijak hrůzně, občas naopak ano (mučení a smrt Sylvie). Dostali jsme se na velmi vážnou notu, což i Kukura se svým magorovým detektivem ustál se ctí. Mně ovšem chybí zábava, na kterou se v předchozích dílech tolik hrálo. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování předchozího dílu, které vyvrcholilo tím, že tenhle seriál přeskočil z donchichotské rozverné polokomedie do hutné dramy, kde se řeší vražda blízké osoby a k tomu najde inspektor Max své vlastní pokračování. Nevím, co si mám o tomto díle myslet, ani jak ho hodnotit, ikdyž vím, že to není žádný zázrak, tak je to takové barevné, veselé ( ikdyž tedy zrovna tento díl..) něco s Kukurou, tak se tím dá zabít zoufalý večer. ()

Reklama

Reklama