Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Max řeší případ vraždy a krádeže obrazu, v soukromém životě ho čeká velké překvapení. Je prokazatelně otcem mladé dívky, která tragicky přišla o svou matku. Ty dva čeká společný život, ať už chtějí, nebo nechtějí. Ale dobrou zprávou je, že se k Maxovi vrací jeho mladý parťák Filip. První stopy pátrání ukazují, že zavražděná dívka nebyla žádné nevinné kvítko, ale luxusní prostitutka. Od ní vedou stopy k jejím zákazníkům a po nich se kriminalisté vydávají. A aby to Max neměl jednoduché, stojí ještě před dalším úkolem – postarat se o svou dceru a říct jí, že právě on je její otec. Pokračující pátrání a především výslech otce zavražděné dívky přinášejí důležitá zjištění a osud zavražděné dívky se začíná spojovat s ukradeným obrazem. Nemilosrdné odhalení pachatele je samozřejmě dramatické, jak už to u Maxových případů bývá zvykem. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Radko 

všechny recenze uživatele

Mŕtva prostitútka. Ukradnutý obraz. Náhle zistenie rodičovstva. Všetko so všetkým súvisí a Maximálny Kukura boduje. Vrah končí v putách. Samozrejme, ako inak. Efektné, po povrchu plávajúce kriminálne dobrodružstvo. Výsledok má šancu upokojiť vystresovaného radového zamestnanca. Po náročnej niekoľkohodinovej šichte v robote s uspokojením po pár poobedných pivkách odsleduje odľahčené dobrodružstvá bonvivánskeho detektíva v rokoch. Neúprosne bojujúceho so zločinom v spoločnosti. Pocit, že nekompromisne spravodlivým sa oplatí byť aj v zrelom veku v divákovi ostáva. A to je hádam účel podobných nekonečných seriálových prúdov. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zoli se snaží srovnat se zjištěním otcovství dcery jeho milé, na Slovensku zavražděné novinářky, do toho přichází případ zavražděné profesionální prostitutky, ukradeného obrazu a dvou tajemných mladících. Takový ten díl, který sám o sobě sérii nikam výrazně neposune, ale přinese dobrý krimi příběh s pár úsměvnými momenty. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl asi zatím nejlepší , takhle by to i mohlo vypadat, aby to nebyla úplná tragédie. Vražda mladé prostitutky spolupachatelky ( Broňa Kováčiková - dokonce ukáže prsa na pitevně jako mrtvola) krádeže obrazu majitele v podání Marka Vašuta, který se projel ve starším porsche 911. ()

Reklama

Reklama