Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrtvý muž v mělkém hrobě. Zastřelený, spíše popravený. Vyšetřování ukáže, že je to archivář, který sestavuje rodokmeny. Ty mohou vést až k penězům z restitucí. Před Maxem a jeho parťákem Filipem leží složitý případ z archivů a matrik, jehož první stopy jsou uschovány v počítači zavražděného muže. Složité vyšetřování ve světě zaprášených papírů však není jediným Maxovým problémem. Vztah s dcerou, kterou tak nečekaně získal, je pro nepřipraveného a naprosto nenadaného otce velmi frustrující záležitost. Místy je to až peklo. Ale Max, věrný své povaze, se statečně drží, stále hledá cestu k dceři, stejně jako k pachateli vraždy… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci tohoto seriálu je tento díl za čtyři hvězdy - neútočí na inteligenci diváka žádnýma stupiditama, akčníma scénama nebo prasárničkama vydávanými za cool balení. Samotný případ byl jeden z lepších, takže k pěti hvězdám by musela jít Mária Havranová donaha. Dobře se na ní kouká i jako oblečenou, tak snad ji v dalším díle nezamordujou. ()

Reklama

Hrabovo

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvolávám, co jsem odvolal! Je to vtipné a od 5. epizody jde o docela dobré detektivky. Někdy by psychologové měli dostat na prdel jako v díle číslo 9. Už nebudu jako je tu zvykem vyblívat své názory před skončením celé série (leda by byla tak špatná, že odejdu dřív). Přísahám! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama