Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrtvý muž v mělkém hrobě. Zastřelený, spíše popravený. Vyšetřování ukáže, že je to archivář, který sestavuje rodokmeny. Ty mohou vést až k penězům z restitucí. Před Maxem a jeho parťákem Filipem leží složitý případ z archivů a matrik, jehož první stopy jsou uschovány v počítači zavražděného muže. Složité vyšetřování ve světě zaprášených papírů však není jediným Maxovým problémem. Vztah s dcerou, kterou tak nečekaně získal, je pro nepřipraveného a naprosto nenadaného otce velmi frustrující záležitost. Místy je to až peklo. Ale Max, věrný své povaze, se statečně drží, stále hledá cestu k dceři, stejně jako k pachateli vraždy… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Hrabovo

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvolávám, co jsem odvolal! Je to vtipné a od 5. epizody jde o docela dobré detektivky. Někdy by psychologové měli dostat na prdel jako v díle číslo 9. Už nebudu jako je tu zvykem vyblívat své názory před skončením celé série (leda by byla tak špatná, že odejdu dřív). Přísahám! ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci tohoto seriálu je tento díl za čtyři hvězdy - neútočí na inteligenci diváka žádnýma stupiditama, akčníma scénama nebo prasárničkama vydávanými za cool balení. Samotný případ byl jeden z lepších, takže k pěti hvězdám by musela jít Mária Havranová donaha. Dobře se na ní kouká i jako oblečenou, tak snad ji v dalším díle nezamordujou. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama