Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Závody tuningových aut na starém letišti. Rychlost, síla… a peníze. Tři kamarádi, spojení romanticky vytetovanou přísahou věrnosti na předloktí, si je opatřují krádežemi ve skladech. Ale na začátku všeho je nehoda, kterou jeden z nich nepřežije. Nehoda – nebo je to snad vražda? Detektiv Zoltán Max a jeho mladý partner Filip stojí před problémem rozbitého auta a mrtvého mladíka s tetováním na ruce. Postupují s obvyklou profesionalitou jako v mnoha jiných případech, jenomže tentokrát se vyšetřování neobvykle zkomplikuje. Zaplete se do něj Maxova dcera, která se sblíží s jedním z pachatelů. Nejdříve je to jen vzpoura proti otci, ale pak jde najednou o život. Podezření míří do samotné policie. Objevuje se další vražda – nebo je to nehoda? A Max si opět musí uvědomit, co je v jeho životě skutečně nejcennější. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

bidja odpad!

všechny recenze uživatele

nevím zda již bylo dost Duchoňa či se sexy scéna Havranové počítá, nicméně další namátkový imbecilní díl, výčitky dcery otcově nedůvěře , že nemá mravů za nahé fotky na FB když se vyspí s neznámým borcem po jednom pique-nique nebo obsadit do role zloděje v kukle herce, kterého pozná podle očí celá republika lépe než kdyby měl jméno vyšito na čele to zavání zen budhismem, troufám si říct, že do seriálu se utopilo více peněz než v Čapím hnízdě, inu produkce v demisi.. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem inteligentní případ, kdyby to takhle vypadalo od začátku, tak to mohlo fungovat bez těch imbecilit. Tenhle díl byl obohacen tím, že se do případu namíchla dcera Zolyho v podání sexy Márii Havranové, která si tu střihla milostnou scénu a scénu ve sprše. To se taky počítá. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama